Trenger du en ansvarlig utførende i Frogn?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Frogn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Frogn?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Frogn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber i Frogn på Mittanbud

Doffin - Reservestrømsanlegg (Prosjekt 8435) - Frognhallen

1443DRØBAK

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Oppgradering av eldre hytte

1455NORDRE FROGN

Vi ønsker å oppgradere standarden på hytta vår på Søndre hallangen, og trenger hjelp til alt fra å se hvilke muligheter som lar seg gjennomføre, idèmyldring, og gjennomføring av selve arbeidet. Arbeidet vil blant annet bestå av å rive en vegg for å åpne opp mellom kjøkken og stue, å totalrennovere kjøkkenet, noe takarbeid, å finne løsning og gjennomføre skyvedør (eller lignende) til nedre terasse, gjennom murvegg. Montere rekkverk rundt terasse, kanskje montere trapp fra øverste veranda og nedover, rive en god del innebygde skap, legge nytt gulv i kjeller, sjekke for råte/mugg og evt utbedre dette. Eventuelt også noe malejobb, men det beror seg litt på vår egen kapasitet til å gjennomføre dette. Godt mulig vi får behov for både rørlegger for omstrukturering av rør til nytt kjøkkenopplegg, og elektriker til alt som skulle dukke opp av nødvendig arbeid. Også mulig det dukker opp flere jobber underveis, ettersom løsninger på utbedringspotensiale dukker opp. Dette er en sommerhytte, og det kan være mulig for håndtverkere å benytte fasilitetene der ute underveis i prosessen ved behov. Idèelt sett håper vi å få hytta bruksklar til sommeren 2024. Tar du eller ditt team utfordringen? 🤩 ta kontakt for en uforpliktende prat, befaring, honorar osv.

Grusvei, brønnboring, septikktank

1455NORDRE FROGN

Hei vi vil gjerne undersøke muligheten for å få anlagt vei, septiktank og brønn til vår fritidseiendom. Forespørselen innebærer byggesøknad. Adr: Tyttebærveien, 1455 Nordre Frogn. Se kartutsnitt for ønsket vei:

Etablering av biloppstillingsplass

1440DRØBAK

Vi skal etableres en biloppstillingsplass på tomten på ca 36m², dette blir da på nordsiden av huset, og inntil eksisterende vei. Det er utarbeidet plan og snitt tegninger på tiltaket av Drøbak arkitektkontor. Jeg har hatt forhåndskonferanse hos Frogn kommune, og bygningsmyndighetene er positivt innstilt til å gi nødvendig dispensasjon for tiltaket. Det betyr at det er nødvendig å få innvilget dispensasjon for tiltaket. Det må bl.a sendes inn tilpasningsbeskrivelse som viser virkningene av tiltaket til omkringliggende bevaringsverdig bebyggelse, prosjektering, etc. Eiendommen er omfattet av følgende hensynssoner: H570_19 § 27-1 og H570_13 § 5-2, og ligger innenfor vernesonen. Det antas at det beste er å støpe et dekke som understøttes av søyle/ søyler ut mot bakre del. Se f.eks løsning som er brukt på «platting» på Ingerstrand bad. Det er viktig at konstruksjonen bør «gjøre lite ut av seg». Jeg ser for meg at ansvarlig søker har god kjennskap til byggeskikk i gamle Drøbak, og da spesielt innenfor vernesonen.

Ferdigstille hytte med ansvarsrett

1440DRØBAK

Ønsker kontakt med person/firma som kan ha ansvarsrett for hytte Drøbak Kontakt meg og du vil få mer info

maling av husvegg utvendig

1440DRØBAK

Husvegg og 2 karnapper vendt mot vei skal vaskes og males med 3 strøk (Jotun Nordic extreme). 4 vinduer males 2 strøk. Arbeidet utføres på stillas, evnt lift. Dette er ikke endelig avklart pt.