Prosjektledelse og byggekontroll i Ålesund

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Ålesund fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Ålesund og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Ålesund

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Ålesund fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Ålesund og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Ålesund

Muggsopp el.

6003ÅLESUND

Hei! Har et muggsopp utslag eller råte el. på et soverom. Noen som er interesserte i å ta en befaring? Med vennlig hilsen Frederik

Tegninger og søknad om fasafeendring på 70-tallshus

6006ÅLESUND

Ønsker pris på nye tegninger og illustrasjoner i forbindelse med søknad om fasadeendring. Vi må skifte kledning på vårt 70 talls hus og ønsker å modernisere husets uttrykk med større vinduer. Den nye kledningen ønsker vi å trekke nedenfor u.etasje. Nye verandadører på nordsiden, flytting av peis (utvendig pipe istedenfor midt inni huset). Har lagt til bilde av vårt hus (rødt hus) og et inspirasjonsbilde.

Tegne anneks / hagestue

6019ÅLESUND

Hei. Ønsker pris på å tegne et anneks / utestue.

Trenger hjelp til både en idé og (plan)tegning av rommene i et rehabiliteringsprosjekt

6487HARØY

Vi har overtatt et sommerhus-prosjekt, der alle etasjer innvendig er "ribbet"/"strippet". Noe rom-inndeling finnes, og forrige eier hadde noen planer. Vi trenger hjelp til å få noen tegninger og ideer på hvordan dette skal bli. Er noe usikker på hvor detaljerte tegninger vi trenger, men tanken er at vi skal sette bort noe av arbeidet til håndverkere , og gjøre noe av jobben selv. Huset befinner seg langs kysten, ca. 1 time kjøring fra Ålesund (disponerer overnattingssted like ved prosjektet)

Hjelp med planløsning

6010ÅLESUND

Vi skal pusse opp en gang, stua og et kjøkken og ønsker bistand til planlegging av mindre utbedringer, møblering, fargevalg, løsninger for oppbevaring, belysning osv. Kanskje noen har et digitalt verktøy hvor man kan scanne inn rominndeling og møblere digitalt?

Etablere nye digitale tegninger av hus 1968 med forslag til ny fasade

6016ÅLESUND

Fasade endring Enebolig Øvre Klasgarden Ålesund - Utarbeide digitale tegninger 3Dmodel av orginal gamelt underlag - Utarbeide helhetlig konseptforslag boligfasade med nye vindusløsninger - Utarbeide konseptforslag ny carport mot eksisterende garasje og fasadeløft på sistnevnte

Siste evalueringer
Tegninger av fasade endring til søknad i kommune

vi har valgt å samarbeide med Nøtterøy Konsulenttjenester Dørdal og vi angrer ikke et sekund. de er veldig profesjonelle, de vet hvordan de skal lytte til kunden, de kommer med ideer, med løsninger. jobben var veldig bra utført. de har levert en utmerket kundeservice fordoblet med en utmerket jobb. vi er veldig glade og vi anbefaler dem. vi vil kontakte dem igjen hvis vi har andre prosjekter. alt var kjempe bra: kvalitet på arbeid, kommunikasjon, effektivitet, prisen vi betalte.

Des. 2019
R

Roxana om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Søvik
Tegning av hytte

Hadde der vært mulighet for å huke av på alle punktene så hadde jeg gjort det. Marius hos Nøtterøy Konsulenttjenester utførte følgende: - Tegnet søknad tegninger - Ordnet ett trinns søkaden med alt det inkluderer - Laget arbeidstegninger Jeg må si en mer hyggelig og pålitelig kar skal du leite lenge etter, underveis i prosessen så gjorde de alt som var lovt til en god pris og til en meget høy kvalitet. Anbefaler Nøtterøy Konsulenttjenester på det sterkeste, og vil bruke dem igjen på fremtidige prosjekt.

Juli 2019
A

André om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Hellesylt
Tegne Hytte

Rask med å svare og fikk god hjelp til tegning av hytte

April 2019
S

Stein Ove om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Bjorli
Tegning av påbygg til hus

Veldig bra firma. God kommunikasjon via mail hele veien. Hyggelige å imøtekommende. Bra pris.

Aug. 2018
U

UNKNOWN om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Ålesund
Vurdering av tak

Grundig, hyggelig, ærlig. Prøvde ikke å "selge inn seg selv", det skaper tillit.

Aug. 2018
i

ina om Taksenteret AS

Ålesund
* Fortsatt ledig: Påbygg av hus

Var raskt ute med befaring, og arbeidet ble utført etter avtalt tid og pris. Løsninsorientert, kundevennlig og godt utført arbeid. Anbefales!

Juni 2018
N

Nils Kristian om PLOME AS

Ålesund
Utbygging av hus, flytting av vegger ut under eksisterende balkong og terrasse.

Ble gode og presise tegninger til slutt.

Sep. 2016
E

Eirik om LINDLAND TEGNING AS

Ålesund
1års befaring

Kort responstid, ryddig og strukturert.

Mai 2015
R

Runar om STØLE TAKST & BYGGKONTROLL

Skodje
Tegning av enebolig, inkl anbuds- og arbeidstegninger

Byggteknisk Konsult utførte oppdraget vi ble enig om på en meget professjonell måte og arbeidet innenfor både tidsrammer og budsjett i henhold til anbudet. Vi anbefaler Byggteknisk Konsult på det varmeste.

Jan. 2013
T

Trond om AAMODT BYGGKONSULT AS

Ålesund