Prosjektledelse og byggekontroll i Nannestad

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Nannestad fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Nannestad og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Nannestad

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Nannestad fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Nannestad og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Nannestad

Enebolig: sjekke for råte/vannskade bak ytre kledning

2033ÅSGREINA

Enebolig: sjekke for råte/vannskade bak ytre kledning. Hei, pågående boligkjøper forsikringssak. Jeg kjøpte boligen i desmeber 2023. Den er bygget i 2019. Funn av vannskade ytre kledning. Trenger fagmann som kan sjekke om skade under ytre kledning. Vannskade på ytre kledning er verifisert. Altså, ønsker å gjennomføre per nå kun det undersøkende arbeidet, altså for å avdekke hvor vannet kommer fra og om det er råteskader i veggene. Trenger rapport for utført arbeid og funn som sendes advokat. Utredning av skade skal skje uten at skaden utbedres pga pågående forsikringssak. Trenger jobben utført fortløpende. Mvh Abhishek *skjult etternavn*

Påbygg og bruksendring av kjelleren

2032MAURA

Hei. Jobben innebærer å være ansvarlig søker samt erklære ansvarsrett for at påbygget er sikkeret. Vi trenger derfor at du kan være ansvarlig søker samt at du kan erklære ansvarsrett ovenfor påbygget. Vi trenger ansvarsrett for terrassen over entren som er på 16,1 cm. Være ansvarlig søker for påbygget og sekundærleilighet i kjelleren (utleiedel). Vennlig hilsen Judin Francis.

Oppmåling tomt

2032MAURA

Vi ønsker og merke opp tomten da flere pinner er borte. vi har 2 av 6 punkter Da tomt var todelt. Den er nå slått sammen til en å vi har behov for 3 stk markører. Har vært i dialog med kommune som ba oss se på flere muligheter ifht pris.

Sende søknad til kommune

2030NANNESTAD

Arbeidsoppgaver: Innsending av søknader til kommunen for godkjenning av hybelleilighetene og tilbygg Koordinering med noabovasel for nødvendige tillatelser Ansvarlig for å gjennomføre sluttattester.

Fagkyndig vurdering kledning enebolig

2033ÅSGREINA

Hei, det trengs en håndverker som kan utføre en fagkyndig vurdering av utvendig kldening av en enebolig bygget i 2018. Boligen er i postnummer 2033, Åsgreina. Det er forsikringssak pågående og det trengs dokumentasjon ift. skadeomfang, hvilke utbedringer som trengs og utbedringskostnad. Bakgrunn: Kjøpt bolig i desember 2023, når snøen begynte å smelte så man utevendig kledning være fuktig i veggen ved siden av terrassen 2. etg. Selv ved tørt vær i flere dager var kldningen fuktig og man så tydelig vann på gulvet utvendig. Det er ukjent om det er kommet vann mellom inne og uteveggen. Dokumentasjon som lages skal sender advokat ved Boligkjøperforsikring.

byggesøknad i forbindelse med utbygging

2032MAURA

skal bygge ut ca 60 kvm på eksisterende bolig, trenger hjelp til tegninger/byggesøknader og det som trengs før oppstart av bygging. har snekker som kan stå som ansvarlig for hans del av jobben. utnyttelsesgraden på tomt er innenfor reguleringsplanen. ønsket oppstart snarlig.

Siste evalueringer
Verditakst

Meget hyggelig og flink. Kom som avtalt og pris og kvalitet på arbeide er topp

Mars 2020
H

Hogne om MURMESTER OG TAKSTMANN NARVE HELLE AS

Jessheim
Kjeller

Alt ble gjort til avtalt tid , God kommunikasjon underveis. Gode kunnskaper ,erfaringer og vurdering. Ryddig kontrakt og avtale om pris. God service ! Dette var en installasjon av avfuktersystem i kjeller,og forbedringer kunne merkes etter kort tid. Kan anbefales1

Jan. 2020
A

Anne Grete om Uavhengig Kontroll Ullensaker AS

Nannestad
Byggesøknad

Kom raskt på befaring, gjennomførte befaring som viste kunnskap. Rask tilbakemelding etter befaring med forslag til løsninger og prisestimat som stemte med sluttresultatet. Alt i alt, veldig fornøyd.

Juli 2019
H

Hazem om SKRAASTAD

Nannestad
Driftbygg 20 x 12,5

Bra hastighet

Juni 2019
H

Hugo Torleiv om ZHMAEV DESIGN LAB

Nannestad
TAKSTMANN

Vi fikk knall bra service

Okt. 2018
T

Thor om ØSTFOLD TAKSERING OG BYGNINGSKONTROLL AS

Oslo
Restaurering/bytte tak

Kan anbefale firmaet til andre. Meget hyggelige og ryddige.

Jan. 2016
L

Lars om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Holter
Takst av vertikaldelt to-manns bolig

Punktelig og nøye utført takst til avtalt pris. Gis de beste anbefalinger.

April 2013
R

Rognmo om Byggmester/Takstmann MNTF Bjørn Aarvik

Lillestrøm