Prosjektledelse og byggekontroll i Lunner

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Lunner fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Lunner og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Lunner

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Lunner fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Lunner og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Lunner

Bruksendring fra hytte til hus

2742GRUA

Bruksendring/omregulering av hytte til bolig. Hytta er i standar for enebolig, men mangler den nødvendige bruksendringen.

Ansvarlig søker og planlegging av nytt inngangsparti

2742GRUA

Jeg har behov for en ansvarlig søker ovenfor kommunen. Jeg skal lage separat inngang for leilighet i 2 etasje i horisontalt delt tomannsbolig. Det er mulig eksisterende vindfang i 1 etasje må rives for å lage nytt inngasparti i begge etasjer. Ønsker i første omgang tilbud på en byggtegning av prosjektet og en ansvarlig søker ovenfor kommunen. Men ønsker også tilbud på selve arbeidet for å vurdere om det er gjennomførbart.

Prosjektering av ny kjellerleilighet

2730LUNNER

Det skal bygges ny kjellerleilighet, ca 60 m2 i boligen. Trenger et firma som kan prosjektere så vi kan få sendt byggesøknad til kommunen

Strukturell skadde funnet etter overtaglese. Hus på Roa

2740ROA

Vi har kjøpt et hus fra 1952 som vi forventet å måtte pusse opp, hovedsakelig med etterisolering, skifting av vinduer og overflatebehandling. Etter overtakelse oppdaget vi, ved å åpne gulvet og en av veggene, at huset hadde betydelige råteskader (bjelker og hjørnesøyler totalt ødelagt) som selgeren hadde unnlatt å opplyse om og som ikke var inkludert i takstrapporten. Vi har kontaktet selgerens forsikringsselskap, som krever en faglig vurdering av skadene og en kort rapport som de vil bruke til å vurdere skaden og utbetale erstatning. Derfor trenger vi en fagperson med erfaring innen skaderapportering som kan utføre befaring og utarbeide rapporten. I tillegg trenger vi et tilbud på videre arbeid, som kan starte 6 til 8 uker etter at rapporten er levert og godkjent av forsikringsselskapet. Min vurdering er at vi må erstate hele strukturen og fasaden ca 2m på hver side, fra husets sør-øst hjørne, på hele høyden. Dvs ca30 kvm. I tillegg kommer bjelkene i gulvet over plan 1, og noe over kjeller etasjen. Men dette er en overordnet vurdering, som trengs innspill på fra en fagkyndig person.

Ingeniør

2743HARESTUA

Hei! Jeg har en bolig med to leiligheter. Ønsker og dele de opp. Selge den ene delen. Må bare tegnes på nytt. Den leiligheten oppe. Utleie leiligheten. Sende inn papirene til Kartverk, kommunen, og til tinglysing. Den ene seksjonen skal deles i 2. To separate leiligheter. Det er noenting som ikke er gjort i dag. Skal selge den ene delen. Beholde den ene selv. Helst på Hadeland.

Doffin - Ny gymsal ved Grua skole

2740ROA

Lunner kommune skal rive eksisterende frittliggende modulbygg deler av eksisterende bebyggelse på Grua skole. Det skal bygges ny gymsal og garderober som tilbygg til eksisterende skolebygg. Dette vil også gi skolen et nytt inngangsparti. Den gamle gymsalen skal renoveres og bygges om til SFO og bibliotek. Samlet skal det rives omkring 470 m² og det skal settes opp omkring 700m² nybygg. Omkring 230m² eksisterende bygg skal renoveres og bygges om.

Siste evalueringer
Tegne tilbygg på 50 kmv / carport 30 kvm

Kunne kommet med bedre tips og råd underveis, og tatt kontakt på telefon for avklaringer for raskere leveranse

Des. 2020
A

Anneli om TN TEGNING AS

Harestua
* Fortsatt ledig: Arkitekt, Plan- og bygningsloven § 20-1

God oppfølging. Solid gjennomført jobb. Pris som avtalt.

Jan. 2015
U

Ulf Oddvar om JAF ARKITEKTKONTOR AS

Oslo