Prosjektledelse og byggekontroll i Farsund

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Farsund fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Farsund og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Farsund

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Farsund fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Farsund og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Farsund

4-6 tomter som må opparbeides

4550FARSUND

Hei. Vi er en bedrift som utvikler eiendom for salg. Vi har nå kommet over 4-6 tomter i øyslebø som vi ønsker å opparbeide til tomannsboliger. Vi er godt i gang med kommunen, så er det noen som ønsker seg et greit prosjekt så ta kontakt.

Brannteknisk rapport

4550FARSUND

Ønsker tilbud på å utarbeide en brannteknisk rapport på bygg i Farsund som har Pub i 1.etg, Diskotek i 2. etg. Leilighet i 3 etg

* Fortsatt ledig: Takst av hytte

4550FARSUND

Vi trenger en verdivurdering av en hytte på Åpta utfor Farsund. Vurderingen er i forbindelse med rettelse av feil etter kjøp/avslag i pris, som følge av feilinformasjon før kjøp. Ta kontakt for å få all informasjon.

Installering av vedovn i Spind, Farsund

4550FARSUND

Ønsker installering og nødvendig brannsikring av ny vedovn. Ovnen skal installeres i stue i et gammelt hus med trepanel på gulv og vegger. Pipa av LECA er ny i forbindelse med renovering. Arbeidet ønskes om mulig ferdigstilt før jul.

Trenger hjelp till søke prosessen/tegning av anneks til fritidsbolig

4550FARSUND

Har vært hos kommunen og forhørt meg om mulighet for å få bygget et anneks på nyinnkjøpt hyttetomt på Drange. Teknisk etat er positiv til dette, men jeg trenger en byggherre som kan skrive søknad for meg da annekset er påtenkt som gjesterom/soverom. Siden dette blir mer enn bare en bod så er der lover og forskrifter å forholde seg til, derfor får jeg ikke stå for søknaden selv. Ønsker anbud på denne delen av jobben.

Bygge/støpe garasje

4550FARSUND

I forbindelse med at vi har planer om å bygge garasje i Skipperveien i Farsund ønsker vi tilbud på utføring av følgende arbeid: Grunnarbeid: - Riving av eksisterende garasje (garasjeport og tak demonteres og fjernes av eier) - Utgraving, evt. meisling og sprenging av flate til garasje, samt parkeringsplass mellom garasje og eksisterende trapp. - Avrette området med frostsikre masser Drenering/vann: - Klargjøre drenering og kobling til evt. overvannsnett - Legge inn opplegg for uttak av vann til hageslange - Om behov – legge rist for utvendig overvann foran garasjeport. Koblet til drenering/overvannsnett. Betongarbeid: - Støpe isolert garasjegulv med stålglattet finish - Forskale og støpe vegger, forstøtningsmurer og betongdekke etter gjeldende standarder i tråd med tegninger o Trekantlist på alle synlige hjørner o Pusse hull etter forskaling innvendig o Forskaling med bord/plank på synlige flater utvendig - Evt. stålstøtte(r) for å støtte tak om behov, alternativt bruke betongdragere som tak - Regntett tak, sikret med taktekking, el.l. (skal brukes som terrasse) Elektrisk: - Støpe inn rør for elektrisk: o inntak for strøm o 4 bokser/uttak i tak for lys inne i garasje o 1 boks/uttak i tak for garasjeportåpner inne i garasje o 1 boks/uttak i tak for lys ute i hjørnet foran buet vegg o 1 boks/uttak på vegg inne for stikkontakt o 1 boks/uttak på vegg inne for lysbryter o 1 boks/uttak på vegg for el-billader (stor dim. på rør) o 4 bokser/uttak for lys på forstøtningsmur ved parkering Etterarbeid: - Legge på knotteplast/knasteplate - Fylle masse bak garasje og forstøtningsmurer Følgende utføres av eier: - Klargjøring før arbeid påbegynnes: o Riving av gangbane i stål/aluminium o Fjerning av asbest-tak og garasjedør på eksisterende garasje - Etterarbeid: o Trearbeid (vegg), montering av garasjeport, dør og vinduer o Legge belegningsstein på parkeringsplass

Siste evalueringer
Oppussing - interiørarkitekt

Strukturert gjennomføring med faste møter og innspill mellom møter. God presentasjon av løsningen i 2d og 3d.

Okt. 2018
P

Per om Dora Design - Solheim

Vanse