Prosjektledelse og byggekontroll i Sarpsborg

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Sarpsborg fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Sarpsborg og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Sarpsborg

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Sarpsborg fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Sarpsborg og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Sarpsborg

Tegninger og søknad, påbygg eneboligrekke

1707SARPSBORG

Kjedet enebolig (med ett hus) ønskes bygges ut med ett rom i 1.etg og ett rom i 2.etg (tilbygg) pluss forstørre verandaen i 2.etg og legge til en ekstra veranda i 2.etg. Samtidig omgjøring av bod til egen inngang og tegne inn i kjeller en utleiedel som kan bli godkjent.

Rekvisisjon av oppmålingsforretning og matrikkelføring

1712GRÅLUM

I forbindelse med fradelig av en tomt, trenger jeg noen som kan sende inn en rekvisisjonsskjema. Kommunen har nylig gitt tillatelse til å fradele en tomt, men for at saken skal gjennomføres er det nødvendig med rekvisisjon søknad, oppmåling og tinglysning. Ønsker noen som kan ta av seg dette.

Tilstandsvurdering av 10 leiligheter i nybygg før ettårskontroll

1739BORGENHAUGEN

Sameiet bestående av 10 leiligheter over 2 etasjer fra 2023 ønsker en tilstandsvurdering av samtlige leiligheter før etteårskontoll. Resultatet av dette vil være en rapport som kan overleveres og brukes ved reklamasjon. Visjonen med å få en tilstandsvurdering for hele sameiet er at takstingeniør kan vurdere noen leiligheter nøyere og bekrefte som om enkelte punkter er gjennomgående i andre leiligheter. Beboere har nok noen bemerkelser selv også som takstingeniør kan se på.

Innredning av løft

1710SARPSBORG

Hei Jeg trenger noen som kan innrede liten løft.

Byggesøknad garasje

1746SKJEBERG

Jeg har en eksisterende garasje jeg ønsker og bygge på og renovere eksisterende del. Det skal søkes som oppholdsrom i en del av den, og jeg skal ha kjøkken og bad der. Andre delen skal være verksted. Tegninger har jeg allerede fått laget. Jeg ønsker og utføre arbeidet selv, men trenger noen til å søke for meg. Ønsker et pristilbud på søknaden.

Verditakst av bolig

1739BORGENHAUGEN

Trenger noen som kan ta verdivurdering/verditakst av bolig. Ønsker noen som kan gjøre det innen kort tid.

Siste evalueringer
Tilbygg

God dialog underveis, konkurransedyktig pris og flott resultat!

Mai 2020
C

Christopher Noddy om TN TEGNING AS

Yven
Snitt tegning til byggesøknad

Ryddig og god kommunikasjon gjennom prosessen. Anbefales :)

April 2020
G

Granit om HG Trade AS

Klavestadhaugen
Fasadeendring - tegninger

Ifbm. fasadeendring leverte TN Tegning både arbeidstegninger, fasadetegninger, og også tegninger som viste huset fra flere ulike vinkler, slik at vi kunne se det så realistisk som mulig. Han endret tegningene flere ganger da vi var litt usikre på hvordan vi ville ha det, og ga seg ikke før vi hadde funnet den perfekte løsningen på fasaden. Han kom også med flere nyttige og praktiske tips til løsninger som vi ikke hadde tenkt på selv. Her var det kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon og effektivitet igjennom hele prosessen. Vi har ingenting å utsette på dette firmaet, og er veldig fornøyde med alt fra kvalitet, til ryddighet, effektivitet og pris på jobben. Anbefales på det sterkeste!

Aug. 2019
O

Odd Erling om TN TEGNING AS

Varteig
Arkitekt

Ryddig og rask, god til å ta vare på våre ønske:)))) Mvh Murid

Aug. 2019
B

Bb om TN TEGNING AS

Søknad ansvarlig og små endringer på tegninger

Bra jobba har gjort bra jobb.

Juni 2019
A

Adel Al-khatib om FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Borgenhaugen
Takst på hus

Morten er rett kar til rett jobb, leverer på alle punkter. Han var den eneste som ringte dagen etter og tilbydde sine tjenesster. Heia Østfold Taksering

Feb. 2019
O

Oddmund om ØSTFOLD TAKSERING OG BYGNINGSKONTROLL AS

Fredrikstad
Lage tegninger av enebolig

En meget hyggelig og flink mann :) God kommunikasjon mellom oss og det var ikke noe problem å få tegningene godkjent i fra kommunen :) Anbefales :)

Juli 2018
K

Kristine om LINDLAND TEGNING AS

Borgenhaugen
Takst av bolig

Kom raskt og noen dager senere var taksten på plass

Mars 2018
M

Michael om ØSTFOLD TAKSERING OG BYGNINGSKONTROLL AS

Klavestadhaugen
Takstrapport til borettslagsleilighet 85m2 primærrom, bygd 2007

Fra takstmannen var på befaring kom ferdig tilstandsanalyse på min epost etter kun 2 dager. Den var bra utført til en bra pris.

Des. 2016
S

Sindre om PATRICK W. HALL, TAKSTMANN

Halden
Trenger byggmester

Pålitelige og ryddige håndtverkere. Fornøyd med utførelsen. Ingen betenkligxheter med event. nye oppdrag. Mvh Svein Gundersen

Nov. 2016
S

Svein Roger om ENERHAUGENS BYGG OG PROSJEKTLEDELSE

Sarpsborg
Utvidelse av hytte - utvending arbeid

Vi valgte firmaet ut fra gode referanser, og vi fikk en fornuftig pris. Firmaet utførte veldig nøyaktig og pent snekker- og murerarbeid. Det var en del utfordringer pga. setning. Alt ble løst bra. Vi er veldig fornøyd med firmaet.

April 2016
J

Jostein om VS BYGGSERVICE AS

Oslo
Arkitekt søkes

Ingenting og utsette på arbeidet eller samarbeidet. Helt klart erfaren arkitekt, som hører på hva kunden ønsker. Realistisk også. Gir gode tilbakemeldinger og holder seg til avtalt beløp og tidsramme.

Mai 2015
T

Trine om 1 2 3 SIVILARKITEKTER AS

Grålum