Prosjektledelse og byggekontroll i Ulstein

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Ulstein fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Ulstein og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Ulstein

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Ulstein fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Ulstein og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Ulstein

Klivrelaget Ulsteinvik - Buldrehall på Osnes

6065ULSTEINVIK

Hei! Klivrelaget i Ulsteinvik har i over 20 år driftet en klatrehall bygget på dugnad i gammel silo som ligger like ved Osnessande. I 2017 fikk vi bygget ny klatrehall på Ulstein Arena og det har bidratt til økt aktivitet og klubben opplever å være i stor vekst. Klatresiloen vi har begynner å bli gammel og vi har besluttet på årsmøte som var nå i mars å renovere og bygge nytt klatretilbud inne i denne låven siloen befinner seg i. Dette vil være en jobb bestående av flere trinn. Trinn 1 – Rive gammel silo Trinn 2 – Bygge en etasjeskiller mitt i siloen Trinn 3 – Isolere nytt rom i 2. etg. Ca. 8*9 m (vindsperre, stenderverk og isol, dampsperre og tynne veggplater) Trinn 4 – Fylle nytt rom med klatreutstyr (klatretak, systemvegger og treningsfasiliteter) Vi er en klubb som driftes på dugnad og vi er ute etter å gjøre dette så rimelig vi klarer. Vi skal derfor utføre trinn 1 og 4 primært på dugnad. Trinn to og tre ønsker vi å hyre profesjonell hjelp til. Vi håper dere kan være interessert i å gi et tilbud på jobben. Jeg kan stille på befaring fredag 3. mai om det er aktuelt. Dette er også et prosjekt som vil få litt oppmerksomhet i lokalavisa og vi er også interessert i å spørre dere om det er aktuelt å sponse oss i dette prosjektet. Vi vil i så fall dele informasjon om dere på våre sosiale medier og det er aktuelt med reklame i buldrehallen. Ellers ønsker vi byggestart i løpet av høsten. (1. oktober). Estimert varighet på arbeidet. 2-3 uker Vedlagt ligger en presentasjon av hvordan det kan se ut til slutt. Og litt bilder av 2. etg. Hvor vi må isolere. Vi håper å få landet en avtale senest innen 1.juni Mvh. Håkon

Hjelp til å Tegne og beregne carport

6065ULSTEINVIK

Trenger hjelp til å lage tegninger av carport prosjekt til byggesøknad med kommune

Oppgradering

6065ULSTEINVIK

Oppgradering av bolig. Montering av fire vindu og en skyvedør i stue. Bygge levegger og tak til uteplass på veranda. Utvide veranda og montere glassrekkverk. Bygging av liten veranda ca 3m2. Nytt rekkverk liten veranda. Har tegnesett fra arkitekt som viser endringene. Endringene er ikke søknadspliktige, avklaring er foretatt med kommunen. Ta kontakt for mer info.

Oppussing av hus utvendig

6065ULSTEINVIK

Jeg har en enebolig som trenger litt stell utvendig, og ønsker hjelp med følgende: 1. Bytte ut alle vindu og en verandadør 2. Få reparert dårlig bordkledning og det som ellers måtte finnes av problemer på fasade 3. Sjekke sentral avtrekk for kjøkken, bad, vaskerom som fungerer dårlig 4. Maling av hele huset utvendig 5. Skifte inngangsdører 6. Fjerne plen på nedsiden av huset og legge grus for tilgang til garasje Jeg har satt opp dette i prioritert rekkefølge. Kan bli endringer om det skulle dukke opp noe problem som ikke er kjent på forhånd. Mer detaljer om prosjektet kan vi ta om dere tar en tur og ser på hva som må gjøres. Oppstart er når det måtte passe.

Tilbygg m/garasje og leilighet

6065ULSTEINVIK

Vurderer tilbygg i form av dobbelgarasje med liten leilighet på toppen. Ønsker å komme i kontakt med bedrifter som kan bidra med visualisering, plassering og prisoverslag for hele prosjektet. Nærmere informasjon vil bli gitt. Fasadeendring på eksisterende bolig kan også være aktuelt i tillegg til tilbygg.

Skadeomfang, takst og anbud

6065ULSTEINVIK

Oppdaga råteskader i innervegg grunna fukt pga kondens mellom vannbåren varme i gulv og betongsåle i kjelleretasjen. Vatn vandrer under plastlag til den kan kome opp der plast slutter, altså ved vegg. Dersom det er hol i plasten, kanskje midt under golv også? Treng fagperson til å vurdere og finne ut av skadeomfang, og gje eit prisoverslag over kva det vil koste å utbedre. Er i dialog med eierskifteforsikring, som ber om betre oversikt over skadeomfang og kostnad. Skade foreløpig oppdaga ved ein vegg og golvet innafor på ca 18-20 kvm med vannbåren varme under. Totalt er det vel ca 50-60 kvm med vannbåren varme i den etasjen. Veit ikkje noko om kor mykje som er berørt. Viktig å få ein tilstandsrapport med eit kostnadsoverslag før påske.

Siste evalueringer
Tegning av Vinterhave / Tilbygg til enebolig

Veldig bra kommunikasjon, dokumentasjon.

Des. 2019
E

Einar om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING