Prosjektledelse og byggekontroll i Levanger

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Levanger fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Levanger og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Levanger

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Levanger fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Levanger og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Levanger

Enebolig Levanger

7608LEVANGER

Ønsker et tilbud på følgende: Plassering av hus på tomt. Utarbeidelse av plantegninger, snitt og fasade. Byggesøknad. Ansvarlig prosjekterede. Ansvarlig søker. Informasjon: Huset skal oppføres på eiendommen 312/76 og 312/77 i Levanger kommune Trøndelag. Vi ser for oss plassering sør-øst og baksiden mot 312/27. Tomten er forholdsvis flat, men det er fjell i området hvor huset er tenkt plassert. Vi ser for oss et hus på 2 etg med grunnflate på ca 120 m2. Ønsker en tilbud på utførelse som listet opp over. Vennlig hilsen Johannes

Undersøke mistenkelig lyd på kjøkken etter innflytting

7602LEVANGER

Jeg hører en mistenkelig "tappelyd" når kranen går, og også delvis lenge etterpå og av og til selv når kranen ikke er brukt på en stund. Jeg vil gjerne få undersøkt dette nærmere da jeg nettopp har flyttet inn og vil undersøke om det kan være skader på kjøkken jeg ikke har fått opplysninger om.

Påbygg på enebolig i Høgberget, Levanger

7606LEVANGER

Vi har akkurat kjøpt hus med planer om å bygge på for å få nok plass med stue og soverom. Vi ønsker å sette i gang prosessen med tegning for å se på løsninger, og videreføre dette til søknadsprosess og etterhvert bygging. Vi ser for oss at påbygget er i størrelsesorden 4x5m, men gjerne litt større (5x5) om mulig. Der vi har tenkt utbygget vil det stå en garasje nærmere enn 8m fra naboeeiendommen (som går litt over på vår eiendom), så det må sikres med branncelle/brannvegg mot denne. Vedlagt er link til salgsannonse med bilder https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=318703958&ci=4 Oppdatering 21.09.23 Det har vært en del interesse for denne jobben, og for å gjøre omfanget enklere for meg og tilbydere, så har jeg lagt inn en oversikt over hva som ønskes utført. - Konseptegning av alternativ 1 og alternativ 2, slik at vi kan vurdere hva vi går videre med - Konsepttegning av takoverbygg og carport - Tegninger for byggeøknad og som kan brukes for forespørsel til utførende entreprenør - Byggesøknad Tilbud ønskes som fastpris, hvor det legges inn 1 revisjon av hver av konsepttegninger basert på innspill fra oss. Øvrige endringer avtales etter hvert.

Oppføring av fritidsbolig

7632ÅSENFJORD

Ønsker å sette opp en fritidsbolig i Åsenfjorden i Levanger kommune. Per i dag er tomten ferdig avrettet og klar for støyping. Er åpen for både grunnarbeid og tømrer arbeid. Ser for meg pris på ferdig tett bygg. Grunnflate på hytta er 120m2 og har kjeller + 1 etg. Oppstart så snart som mulig (ser for meg grunnmur er ferdig i løpet av september). Sender gjerne over tegninger ved interesse for pristilbud.

Påbygg loft og fasade-renovering

7606LEVANGER

Vi har planer om å utvide loftsetasjen som i dag har lite tilgjengelig areal pga skråtak. I tillegg ønsker vi å bytte vinduer og kledning på hele huset.

Bytte kledning, etterisolering og bytte av vinduer

7620SKOGN

Vi ønsker å bytte bordkledning på huset, og ønsker i samtidig å få lektet ut og etterisolert, i tillegg vil vi bytte vinduer. Et soveromsvindu vil vi bytte ut med en verandadør. Trenger også hjelp til søknad om fasadeendring.

Siste evalueringer
Bygge garasje på ferdigstøpt såle.

God kvalitet på garasjen. Dessverre, så var det vanskelig å komme i kontakt med de pr telefon, så det meste gikk igjennom e-post. Vi måtte selv rydde/kaste overskuddsmateriellet og kjøre det bort, kjøper man komplett pakke så burde det være inkludert...

Jan. 2014
J

John Martin om FROSTAHYTTA AS

Levanger