Prosjektledelse og byggekontroll i Kristiansund

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Kristiansund fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Kristiansund og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Kristiansund

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Kristiansund fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Kristiansund og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Kristiansund

Tilbygg 2 etg (ca 20kvm)

6508KRISTIANSUND N

20kvm tilbygg i 2 etg. Søknad er klargjort til tilbygg på 20kvm på eksisterende bolig. Jobben krever ansvarlig søker som kan gjennomføre oppdraget. Innhold i tilbygg er et rom med stue og et rom som skal være soverom.

Takst av borettslag, Eiendom og boliger

6512KRISTIANSUND N

Borettslaget ønsker en fullstendig verditakst på eiendommen og boligene, slik at man kan forhandle lånebetingelser med banker.

Søknad til kommune fra boder i kjeller til hybelleilighet

6510KRISTIANSUND N

Jeg har tidligere sendt inn en søknad til Kristiansund kommune for å gjøre om kjelleren min til en godkjent hybelleilighet, samt ønske om å bygge et lite tilbygg som blir brukt som inngangsparti. Skrev også i søknaden at jeg ønsket å ha en egen parkeringsplass som da er tilknyttet til hybelleiligheten. Byggesak påpeker flere forhold som krever nærmere avklaring og eventuelt suplering av søknad for bla: Størrelse på bebygd areal, dispensasjon fra arealformål , Ansvar brannprosjektering, avkjøringstillatelse, nabosamtykke, Brannsikkerhetsstrategi. Jeg trenger hjelp i fra noen som kan hjelpe meg med denne søknaden og få dette i havn. Mer info kan fås på privat melding hvis dette kan være noe for deg :)

Undersøke byggetillatelse for tomter

6525FREI

På vegne av min svigermor ønsker jeg å undersøke mulighetene for å bygge en eller flere boliger til henne og datteren, samt evt selge resterende tomter. Utfordringen er at dette er et område vi ikke har noe erfaring på. For en god del år tilbake søkte hun om byggetillatelse hos kommunen (eller utskillelse) for fire tomter, men etter fem år så forsvant søknaden i systemet og hun måtte begynne på nytt igjen. Siden har ikke saken blitt rørt. Kort oppsummert: 1. Hun har en muntlig (og fhpt skriftlig) avtale om utskillelse av fire tomter i et eksisterende boligområde på Frei. 2. Hun vil finne ut om det er mulig å få skilt ut og få byggetillatelse til opptil fire tomter. 3. Hun trenger hjelp til å se om det finnes en løsning der hun kan gjennom salg av overskuddstomter e.l. finansiere en bolig til seg selv og datteren. Dere som ser dette anbudet kan forhåpentligvis si noe om mulighetsrommet. Her er alle forslag aktuelle. Om hun kunne stått igjen med en bolig til seg selv hadde det vært fantastisk.

Totalrenovering av naust på Grip

6516KRISTIANSUND N

Vi har et naust utpå Grip fiskevær som trenger totalrenovering. Vi ønsker å komme i kontakt med et firma som kan være ansvarlig både for planlegging og utføring av dette arbeidet inkludert eventuelle søknader for å samsvare med aktuelle lover og krav. Vi ønsker å bruke 2023 til nødvendig planlegging og søknadsarbeid, mens utførelse av jobben blir i 2024. Avhengig av pris og omfang kan det være aktuelt å dele opp arbeidet i flere steg. Mer detaljer om fremtidige planer og bilder kan fås ved direkte kontakt. Det er ønskelig at det ved henvendelse oppgis om: 1) Dere kan bistå med søknadsprosess (om påkrevd) 2) Dere kan bistå med forslag til gode løsninger/utforming innvendig og delvis utvendig 3) Har erfaring med tilsvarende arbeid før

Tette huset for musangrep

6508KRISTIANSUND N

Vi har ei hytte hvor mus bor i veggene ved kjøkkenet. Har revet vegger. Ønsker hjelp til å tette hull og sjekke hvor mus kommer seg inn.

Siste evalueringer
Tilbygg/tegning

Veldig flink og hjelpsom :) Veldig god på pris også. Anbefales!

Juni 2021
P

Pezhman om ANA DOMINGO RODRIGUEZ

Oslo
Legge nytt decra tak

flott gjennomført

Nov. 2020
C

Chris Louis om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Befaring av gammelt hus

Nyttig og bra gjennomgang av gammelt hus

Okt. 2020
R

Randi om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Kristiansund N
Trenger en interiørarkitekt for oppussing av hybel

Veldig fornøyd med arbeidet som Grete Grønn Design utførte

Juni 2019
S

Sindre om GRETE GRØNN DESIGN

Kristiansund N
Ombygging av bad og kjøkken , innvendig oppussing av hel bolig

Jacobsen Import og Service leverte jobben raskt og profesjonelt, og til en bra pris. Alle uforutsette som dukket opp underveis ble raskt og greit avklart, veldig enkel og god dialog, og ting ble som avtalt. Meget høy standard på utført arbeid! Anbefales !

Okt. 2014
T

Tore om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Frei