Prosjektledelse og byggekontroll i Sauda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Prosjektledelse og byggekontroll i Sauda

MHS ARKITEKTUR & DESIGN AS

Jeg har malt malerier i ulike sjangre og teknikker i løpet av de siste 25 år. På de fleste interiørdesignprosjekter bruker jeg kunstmalingen som utgangspunkt og inspirasjon. Den gode kunnskapen om farger, former og visuelle aspekt bruker jeg til å forme arkitekturen, og å komme fram til unike romlige karakterer og uttrykk. I juli 2020 etablerte jeg MHS Arkitektur & Design AS. Hovedsakelig jobber firmaet både med design av eneboliger og interiørkonsepter til private kunder og entreprenører som j...

Se mer
Juni 2021

Ide tegninger til ombyggning av fritidsbolig

"Rask, ryddig og effektiv. Det ble laget en fremdriftsplan ved oppstart og alt ble levert i henhold til denne."
T
Tore
MHS ARKITEKTUR & DESIGN AS
Siste registrerte jobber

Ansvarlig snekker for påbygg av hytte.

4208SAUDASJØEN

Jeg er på jakt etter snekker/firma som kan ta seg av nabovarsel, søknadsprosess, samt oppføring av påbygg på hytta vår. Oppføring vil bestå av reisverk og ferdigstillelse utvendig. Innvendig arbeid, rørlegger, elektrisk arbeid skal holdes utenfor. Vi har fått tegnet hytta slik at underlag er klart. Hytta ligger i Svandalen, 200 m fra skitrekket, og det er vei helt frem til hytta. Ta kontakt om du er interessert i å prise/utføre en slik oppgave.

* Fortsatt ledig: Skraping, vask og maling

4200SAUDA

Ønsker utført skraping av 2 vegger og vask og maling av hele av boligen. Terrasse og rekkverk må også skrapes og males. Ønskelig at maler ordner maling. Det er en liten enebolig på 64kvm grunnflate. Boligen er kledd med eternitt plater. Her er det 3 stk som er knust. Ønsker pris på og bytte de også.

Ide tegninger til ombyggning av fritidsbolig

4208SAUDASJØEN

Hei. Vi ønsker å se på hvilke muligheter vi har på å endre uttrykket på vår fritidsbolig i Sauda. Hytten er bygget i 1965 og vi ønsker å oppgradere fasaden samt nye vinduer. Det vi ønsker pris på er skissetegninger/etasjeplaner og enkle 3D skisser foreløpig. Om prosjektet blir realisert så kan det bli behov for mer tegninger/søknad. Se bilder for hvordan hytten ser ut i dag og hvilken stil vi ønsker å endre til.

Doffin - Prosjektering av ombygging Sauda rådhus

4201SAUDA

Sauda kommune ønsker å inngå en avtale for prosjektering av ombygging av Sauda Rådhus. Formålet med avtalen er å utarbeide tegningsgrunnlag og teknisk beskriving og kalkyle for anbudskonkurranse for utførelse av ombygging av Sauda Rådhus.

Doffin - Rammeavtale for entreprenørtjenester

4201SAUDA

Se konkurransegrunnlag

Doffin - Rammeavtale Mur, puss og flisearbeid

4201SAUDA

se konkurransegrunnlag