Prosjektledelse og byggekontroll i Oslo

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Oslo fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Oslo og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Oslo

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Oslo fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Oslo og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Oslo

Hytte på drøyt 100 kvadrat

0772OSLO

Vi har en hytte i Valdres/Nordre Fjellstølen som vi opprinnelig planla å bygge på, og har byggemeldt en hytte med totalt 100 kvadrat, desigent i tråd med opprinnelig hytte. Nå viser det seg at vi pga dårlig fundamentering dessverre må rive hytta og vi må/kan tenke helt nytt. Vi har allered invistert en god de i grunnarbeid/avløp og har tilgjengelig snekker. Ønsker tegnet hytte så raskt som mulig. Synes Neon hytta (Kjerne medium) er veldig fin og kan være et utgangspunkt for det vi tenker. Vi synes Hedda hytta model Hedvig desuten har fine vindusløsninger.

Taksering

0876OSLO

Ønsker takst på fritidseiendom på Tjøme i forbindelse med lånefinansiering av en ekstra bolig på eiendommen. Tidligere takst av megler fra 2015 og regninger av nytt bygg kan tilsendes.

Takst på oppgradering av leilighet

0851OSLO

Vi skal innlemme råloft i eksisterende leilighet, samt oppgradere eksisterende leilighet. Vi behøver en verditakst fra takstmann (estimat på verdi etter ferdigstillelse) til bruk mot banken for å sikre byggelån. Lavest mulig pris.

Prosjekterende bygningsfysikk

0851OSLO

Vi skal innlemme råloft i eksisterende leilighet i Ullevål Hageby. Det foreligger allerede grundig prosjektering fra arkitekt og statiker (som har med elementer rundt isolering), samt tilbud fra entreprenør på utførelse. Taket er renovert i 2017, med luftig og diffusjonsåpen takpapp på utsiden. Vi behøver tilbud på prosjekterende for bygningsfysikk for søknad til plan- og bygningsetaten.

Renovering av 4 små leiligheter i Oslo

0626OSLO

Har behov for en fagperson som kan bli med på visning for å gi et pris-og tidsestimat på renoveringsprosjekt. Vil bli mulighet for å gjøre store deler av renoveringen i sommer/høst.

Innsetting av branndør/brannskille/dokumentasjon/brannprosjektering

0658OSLO

Kort fortalt: innsetting av én stykk branndør og lukking av én døråpning (gjenmuring) mot fellesareal og dokumentasjon av dette inkludert registrering som ansvarlig for brannprosjektering (i den grad noe så enkelt kan kalles "prosjektering"). Vi har allerede ansvarlig søker. Litt mer detaljert forklart: Tiltaket gjelder utvidelse av branncelle ved at gammel WC mot portrom tas bort, og arealet innlemmes til eksisterende lokale. Det settes således inn en ny branndør i eksiterende døråpning. Eksisterende gangareal/entre bygges om til bad. Eksisterende døråpning her tettes i sin helhet. Bygården har fire etasjer. Legger ved eksisterende og nye tegninger.

Siste evalueringer
Fukt kjøkkengulv

Kunne ha ticket av alle boksene i evalueringen for dette var profesjonelt, ryddig, pålitelig til en meget hyggelig pris. Kan virkelig anbefale!

Mai 2024
K

Ken-Vidar om Tømrer Hansen

Oslo
Beregning og søknad om endring av bærende konstruksjon

Effektive og ryddige

Mai 2024
S

Steinar om Byggingeniøren AS

Oslo
Påbygg/tilbygg på altan i 2. etasje

Fikk god hjelp til å tegne påbygg/tilbygg og gode råd om prosessen videre. Raske tilbakemeldinger på spørsmål og taske tilpasninger til våre ønsker.

Mai 2024
M

Mari om HJORTH ARKITEKTER AS.

Oslo
Tegne og planlegge ny uteplass i hage

Enkel kommunikasjon. Tilgjengelig på kort varsel. God pris og godt resultat.

Mai 2024
N

Nicolay om GERANIUM HAGEDESIGN AS

Oslo
Vurdere om en vegg er bærevegg eller ikke

Jobben ble gjennomført på kort varsel, og Mathias var enkel å kommunisere med hele veien. Fornøyd med arbeidet

Mai 2024
V

Vibeke Rye om Esmark Gestalt AS

Oslo
Byggingeniør / statiker til vurdering av inngrep i bærekonstruksjon

Er svært fornøyd med Byggingeniøren AS. Veldig tålmodig med kommunikasjonen, rask, og svarer alltid på meldinger/tlf. Dukket opp på kort varsel og informerte utførende (snekker) om hvordan jobben skal gjøres. Anbefales på det sterkeste

April 2024
A

Abdel El om Byggingeniøren AS

Oslo
Skadetakst bebodd kjeller

Ryddig prosess med god kommunikasjon

April 2024
M

Magnus om Byggmester Odd Kjell Skjørli AS

Oslo
Fjerning av maurtue

God kommunikasjon, rask og grundig utførelse, og god pris.

April 2024
E

Erlend Moen om FØRLAND RØR AS

Heimdal
Lage dør i bærevegg + tette åpning

Ragnar var en super hyggelig mann, med god erfaring - var ærlig og pålitelig underveis. Han hjalp oss å rive en bærevegg med søknadsplikt for kommune, han ordnet også med søknad til kommunen. 10/10 fyr, 10/10 jobb - anbefales

April 2024
K

Karl Petter om Siviling RH Jacobsen

Oslo
Arkitekttjenester, hjelp med søknader mv.

Kunnskapsrike og dyktige. Ryddig kommunikasjon. Anbefales på det varmeste.

April 2024
L

Lars Mattis om GRINDE AS SIVILARKITEKTER MNAL

Oslo
Kontroll av tidligere reist vegg og ansvarlig utfører i søknad til Plan og Bygningsetaten

Østlandsprosjekt AS var svært behjelpelig underveis i prosessen og veldig ryddig i kommunikasjonen. Strakk seg lenger enn hva jeg forventet og ga gode råd. Håndverkerne som gjennomførte selve arbeidet gjorde det raskt og effektivt, og resultatet ble bra. Det ble noen mindre skader i gulvet av arbeidet, som Østlandsprosjekt kompenserte via avslag i prisen. Fornøyd med resultatet

April 2024
O

Ole Morten om Østlandsprosjekt AS

Oslo
Uavhengig kontroll av fuktsikkerhet i våtrom

Kenneth kom relativt raskt på befaring, og tok en nøye og grundig gjennomgang. Befaringen ble profesjonelt utført, med god kommunikasjon underveis. Kan dermed anbefales trygt.

April 2024
S

Sofia om CENTER TAKST & PROSJEKT AS

Oslo