Prosjektledelse og byggekontroll i Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Prosjektledelse og byggekontroll i Birkenes

HØGSAAS CONSULT

Høgsaas Consult kan blant annet hjelpe deg som:- går med en byggedrøm i magen, men er usikker på hvordan du skal gå frem i søknader og papirer. Ønsker en faglig vurdering av om ditt prosjekt er i samsvar med kommunale planer og annet lovverk.Trenger et godkjent foretak som ansvarlig søker for ditt byggeprosjekt. Har skrevet byggesøknad eller dispensasjonssøknad og ønsker kvalifisert gjennomlesing før innsending. Eller deg som har fått avslag på din søknad og trenger råd om hva du nå bør gjøre.Hø...

Se mer
April 2023

søknad om igangsettingsavtale

"Meget profesjonelt gjennomført. Det tok en uke fra han fikk oppdraget til alle papirer og underskrifter var samlet inn og søknaden sent til kommunen. Kan anbefales."
S
Stig
Birkeland
HØGSAAS CONSULT

Pelias Norsk Skadedyrkontroll

Som et resultat ble det i begynnelsen av 1990-tallet ansatt flere, deriblant medeierne Bjørn Eide og Knut Vidar Christiansen. PELIAS ble i 1997 sertifisert under NS-ISO 9001. Per i dag er PELIAS sertifisert under nyeste versjon NS-ISO 9001:2015, som eneste norskeide skadedyrfirma. PELIAS har etter hvert blitt utvidet med flere avdelinger; hygiene, trygg mat, radon og mobile. Firmaet har i tillegg en avdeling i Litauen. PELIAS® er et registrert varemerke i Norge. www.pelias.no PELIAS Skadedyr:...

Se mer
Mai 2018

Utrydding av stokkmaur

"Fikk rask og god hjelp av Pelias. Først kom en person og undersøkte og sprøyta litt gift. Så kom det to stykker tilbale senere og sprøyta gift rundt om kring, i bedd, på mur, på fjell og borret hull og sprøytet inn i veggene. Jeg fikk rask og god ser..."Se mer
A
Annicken Jeanette
Grimstad
Pelias Norsk Skadedyrkontroll
Siste registrerte jobber

Hydolog/Geolog trengs til søknad om tilbygg på bolig i område faresone flom.

4760BIRKELAND

Jeg har fått ført opp ett tilbygg på huset mitt som jeg trodde var godkjent , men det viser seg at han som skulle stå får søknadene ikke har fullført sitt oppdrag .Så nå har kommunen sagt at jeg må søke på nytt helt fra begynnelsen. Da huset befinner seg i et område som blir berørt faresone flom. " Det bes at tilstrekkelig sikringstiltak bør hensyntas under prosjekteringen og det bør tydelig fremkomme i søknaden". Jeg vet ikke hva slags dokumenter eller undesøkelse de trenger. Har et firma som står for alle andre søknader men har fått beskjed om å prøve å få tak i en til å hjelpe meg med dette.

søknad om igangsettingsavtale

4760BIRKELAND

Da tidligere annsvarlig for søknad om igansettingsavtale har sluttet og ikke har sent inn alle papirer som trengs er jeg kommet i en knipe. Jeg trodde alt var i orden og har fullført prosjektet. Kommunen har nå tatt kontakt og sagt at tilbygget er oppført uten den siste søknaden. Trenger hjelp til å få dette i orden.

Ønsker hjelp til styling/innredning av leilighet på 60 kvm

4760BIRKELAND

Jeg har en treroms leilighet på 60 kvm som jeg trenger hjelp til å få fin innvendig. Drømmen er noen som gir meg type "Ikealøsning" og fiks ferdig innredet leilighet med produktliste og tegning. Den er i dag møblert, men det er ingen stil eller helhet. Leiligheten består av gang, bad/vaskerom, barnerom, soverom, kjøkken/stue og terrasse. Vil du hjelpe meg å skape hjemmet vårt?

Doffin - Takseringstjenester, rammeavtale

4795BIRKELAND

Birkenes kommune inviterer med dette til anbudskonkurranse om rammeavtale for levering av årlig ajourhold av takster for eiendommer i Birkenes og Lillesand kommune, knyttet opp mot eiendomsskatt. Med ajourhold menes årlig taksering/omtaksering av nye/endrede skatteobjekter. Anskaffelsens verdi anslås til: 1,8 MNOK eks mva totalt for 4 år. Volumet er et estimat og er ikke bindende.For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Doffin - Hovedplan Bygg (kommunens bygningsmasse)

4795BIRKELAND

Konkurransen gjelder kontrakt om levering av hovedplan Bygg over kommunens bygningsmasse for Birkenes kommune. Planen skal benyttes som et strategisk dokument til vedlikehold, drift og fremtidige kostnadsoversikt for 2019-2027.

Doffin - Entreprise 6 avlastningsboliger

4795BIRKELAND

Konkurransen gjelder totalentreprise for bygging av 6 avlastningsboliger for mennesker med funksjonsnedsettelser, med beboerrom og leiligheter på Stoppedalsmyra. Anlegget skal bestå av 2 leiligheter og 3 beboerrom, samt administrasjonsfløy med kontorer, fellesområder for beboere og uteanlegg med parkering og oppholdsarealer.