Prosjektledelse og byggekontroll i Balsfjord

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Balsfjord fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Balsfjord og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Balsfjord

Tegning og byggesøknad

9042LAKSVATN

Ønsker tilbud på tegning og byggesøknad vedr. påbygg av hytte

Doffin - Brannstasjon Balsfjord kommune

9050STORSTEINNES

Balsfjord kommune har til hensikt å bygge ny brannstasjon. Den skal plasseres ved rådhuset på Storsteinnes. 

Doffin - Utvidelse av Bergneset havn

9050STORSTEINNES

Balsfjord kommune arbeider for å tilrettelegge for å flytte større andel av godstransport fra vei til båt. I dette ligger å etablere ny kai med bak-areal like øst for eksisterende kaianlegg på Bergneset.

Verditakst fritidsbolig Malangen

9056MORTENHALS

Ønsker verditakst på eldre fritidsbolig i Malangen

Doffin - Balsfjord Bo- og Servicesenter - Renovering hovedkjøkken

9050STORSTEINNES

Hovedkjøkkenet på Balsfjord Bo- og Servicesenter skal renoveres og oppgraderes. Renoveringen omfatter bygningsarbeider, VVS- og elektroinstallasjoner. Det er i tillegg utarbeidet forslag til plassering av kjøkkenutstyr, kjøl- og fryserom med tilhørende. 

Oppføring av hytte i Malangen

9055MEISTERVIK

Hei, Vi har en hyttetomt i Kjerrvika i Malangen, og ønsker tilbud på oppføring av en hytte fra Neo hytter. Se vedlagte tegninger og leveransebeskrivelse! Festemidler er ikke inkludert i leveransen. For bilder og inntrykk av innvendig standard, se: https://www.neohytter.no/hyttene/kjerne/ Vi ønsker også tilbud på følgende: • graving/bearbeiding av tomt og tilfylling etc. • arbeid med membran/flislegging i gang, bad og vaskerom. • støp av plate/ringmur. Det må medberegnes en stripemur og punktfundament for bæring av takoverbygd terrasse. Selve terrassen under tak og materialer til dette er ikke inkludert - vi ønsker spesifisert tilbud på dette. Legg merke til leveransen av pre-cut settet og behov for oppbevaring av dette: «Kjøper er ansvarlig for å sikre at avtalt sted for levering har adkomst og mulighet for å snu lastebil tilsvarende 18m lengde og 25 tonn akseltrykk. Tilsvarende har Kjøper ansvar for at byggesett eller delleveranse kan plasseres trygt og forsvarlig innenfor rekkevidde av lastebilens påmonterte kran.» Tilbudet må spesifisere rigg/drift og kranløft. Vi kan komme tilbake til rør og el-installasjon, men si gjerne hvem som evt. er deres samarbeidspartnere. Vi tenker å søke rammetillatelse. Pre-cut materialleverandør Pre Tre AS vil være ansvarlig for prosjektering. Ved behov kan Petters bror, som er sivilingeniør med betong som spesialfelt, beregne plate. Vi har ønske om oppstart våren 2022, og håper på et snarlig tilbud fra dere. Med vennlig hilsen Petter og Vivi

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Prosjektledelse og byggekontroll

Legg ut en jobb og få tilbud