Prosjektledelse og byggekontroll i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Installasjon av Septiktank og toalett, hytte på Røros.

7375RØROS

Ønsker prisoverslag på å på lagt inn en septiktank for sortvann, samt rør og vannklosett (enkelt gulvmontert) inne i hytta. Det er litt uklart hbor tanken bør graves ned, men antar at dette kan skje innenfor en rsdius av 20m fra toalettet. Toalettet ligger mot yttervegg (åpen installasjon), så det blir ikke mye arbeide under hytta. Leveransen må inneholde utarbeidelse og innsending av nødvendige søknader til kommunen o.lign. graving kan utføres av kunde i forb. med andre arbeider på eiendommen. Det er bilveg helt frem.

tegning av påbygg

7374RØROS

Trenger hjelp til og få tegnet et påbygg og en trapp opp til en veranda/balgkon i 2 etg.

Fjerning av gammelt asbest-tak ved Harsjøen, Røros

7374RØROS

Trenger å få fjernet og kjørt bort et asbest-tak på Marenvollen seter ved Harsjøen, Røros. Det er ca 30m2 totalt. Noe tungvindt å komme seg dit da det ikke er bilvei helt opp (ca 150-175m gange), men det er mulighet for at tyngre kjøretøy som f.eks 4hjuling eller traktor kommer opp. Kom gjerne med anbud på ca-pris på jobben om befaring blir vanskelig.

Byggesøknad/ansvarsrett Røros.

7374RØROS

Trenger hjelp til alt papirarbeid for å få byggetillatelse av hytte Røros.

Byggesøknad/ansvarsrett

7374RØROS

Byggesøknad/ansvarsrett. Hytte Røros

Bistå med å selge demontere / fjerne laftet hytte.

7374RØROS

Saken er slik: Vi har planer/ ønsker om å sette opp ny hytte der den gamle står. Vi ønsker å selge og deretter få fjernet "den gamle" slik at vi kan begynne med blanke ark og bygge nytt. Hvis noen ser seg nytte i en maskin-laftet tømmerkasse på ca. 45 km" fra 1973 og et påbygg i bindingsverk på ca. 25 km" fra 2000 så kan vi ta en nærmere prat. Hytten er pen og 100% fult brukbar slik den fremstår i dag, og selges kun under visse forutsetninger og krav. Har du tips, rådgivning og ideer for hvordan vi kan løse dette, hadde det vært supert, da vi ikke helt vet, hvordan vi skal "angripe" denne utfordringen. Kanskje finnes det løsninger vi ikke har sett eller tenkt på? Kun seriøse henvendelser. Ta kontakt på mail i første omgang.