Prosjektledelse og byggekontroll i Porsgrunn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Prosjektledelse og byggekontroll i Porsgrunn

SBYGG AS

Hei - fra Sbygg AS!  Boligoppussing, bygge garasje, terrasser og andre...  Skifte: tak, kledning, vinduer, dører ... Renovere baderom, vaskerom  Kan hjelpe med montering av kjøkken, garderober og baderomsinnredning....  Rask jobb og godt resultat. (vi er fleksible håndverkere 😉) Kommer til kunder altid med god stemning!  Håper du/dere blir fornøyd med arbeidet vårt...  Håper virkelig at dere velge oss 😀 Vi har: Elektriker, Rørlegger, Flislegger, Blikkenslager.   Mvh Sbygg AS  Mariu...

Se mer
Okt. 2023

Nytt inngangsparti

"God pris, rask og nøye gjennomført jobb! Anbefales på det sterkeste 😊"
K
Karoline
Porsgrunn
SBYGG AS

Byggmester Odd Kjell Skjørli AS

Vi er nye på Mittanbud, men har 30 års erfaring som byggmester og 5 års erfaring som takstmann. Tjenester vi utfører: - Eierskifterapport - Tilstandsrapport - Verditakst - skaderapport - reklamasjonsrapport - arealmåling - Overtagelse - Visning - Forhåndstakst - Uavhengig kontroll - Byggeledelse Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Okt. 2023

* Fortsatt ledig: Garasjeanlegg trenger tilstandsrapport

"Ok arbeid men noe høy pris."
A
Adrian
Porsgrunn

RKN Pedersen

RKN Pedersen er ett enkeltmannsforetak hvor jeg primært tar på meg rivejobber, alle typer saneringsjobber. Jeg har flere års erfaring innen sanering og betongarbeid. Jeg har også erfaring innenfor gartneryrket. Jeg har tillatelse til og fjerne asbest !!! Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Juli 2023

Riving asbestplater

"Godt levert arbeid etter forskrift og avtale Anbefales"
M
Mathias
Oslo
RKN Pedersen

INGENIØR LISCHENKO

Mars 2022

Bygge verranda

"Meget dyktig og ikke minst flink til og veilede å være til hjelp med alt du trenger. 👍🏻👍🏻👍🏻"
R
Riad
Porsgrunn

10BLANK AS

10Blank AS er en leverandør av arkitekt- og byggtjenester til private og profesjonelle kunder over hele landet.Etter flere tiår med ansvar for utvikling og gjennomføring av byggeprosjekter for ulike boligbyggere, tilbyr jeg de fleste rådgivningtjenester forbundet med planlegging av ulike typer byggetiltak i tiltaksklasse 1 (hytter, hus, to- og flermanns-boliger). Alltid med særlig fokus på kosteffektive løsninger og betydningen av god arkitektur som forutsetning for trivsel og livskvalitet.I den...

Se mer
Sep. 2021

Påbygg på hytte

"Behovet for hjelp var Påbygg på hytte. Trengte i den forbindelse hjelp til kommunikasjon med plan og bygg. Dette innbefattet kunnskap og erfaring med lignende prosjekter, planer, lover og regler. Dette ble løst på en svært seriøs og profesjonell må..."Se mer
J
Jan
Porsgrunn
10BLANK AS

SEWIL DESIGN AS

Sewil Design AS leverer tjenester som teknisk tegning og illustrasjoner av byggeprosjekter. Til svært konkurransedyktige priser utføres prosjekter innen fasadendring, tilbygg og renovering av frittstående boliger. Svært lav timepris for selvbygger-prosjekter. Sewil Design AS har samarbeid med Sivilarkitekt Silje Søntvedt MNAL for større prosjekter med prosjekterende ansvarsrett og søknadsprosesser.

Nov. 2020

Vinterhage/innebygd veranda og terrasse

"God jobb til avtalt pris."
S
Solfrid
Porsgrunn
SEWIL DESIGN AS

BYGGARKITEKTENE AS

Vi leverer arkitekttjenester og byggesøknader til hele Norge

Jan. 2021

Søknad bruksendring

"Flink på informasjon og kvalitet på arbeidet."
G
Grete Alise
Porsgrunn
BYGGARKITEKTENE AS

HEM BYGGETJENESTER

Hem Byggetjenester tilbyr vi hjelp til byggesøknader, prosjektering og arkitekttjenester. Vi tar store og små oppdrag.Velger du oss er du sikret en profesjonell håndtering av saken. Riktig utformet byggesøknader kan være med på å korte ned saksbehandlingstiden og dermed øke forutsigbarheten for deg.

Sep. 2020

Tegne fasadetegninger

"Hem Byggetjenseter løste oppgaven for meg veldig kjapt. Bedriften tok kontakt og avtale ble inngått over telefon. Kvalitet og pris som avtalt. Veldig bra."
J
Jøran
Brevik
HEM BYGGETJENESTER

FG TAKST AS

4.4 (12)

Takstmann Fenger Knut Grøn er medlem av Norsk Takst (tidligere Norges takseringsforbund), og bygg- og tømrermester med erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen siden 1976 både som utførende håndverker og tømrermester 1981. Prosjekt- og byggeledelse perioden 1980 til 2009 og takstmann siden 2009. Vi påtar oss alle typer takseringsoppdrag innen boligtaksering, boligsalgsrapporter og tilstandsrapporter, taksering av fritidseiendommer, verditakster i forbindelse med arv og refinansiering, reklamasjon...

Se mer
Mai 2020

Takstmann reklamasjon eierskifte

"Stilte kjapt opp og hyggelig mann."
K
Kristian
Brevik
FG TAKST AS

SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Firmaet består av eier Waldemar Solheim , 51år. Har 25 års erfaring fra Arkitekt og ingeniørkontorer, god kompetanse på å gjennomføre både byggesaker og mindre arkitektoppdrag. Har jobber over hele Norge. Gir fastpris på de fleste oppdrag. Solheim Byggrådgivning tar som omtalt oppdrag over hele Norge, og har gjennomført oppdrag i eksempelvis i Oslo, Bærum, Asker ,Bodø, Trondheim, Bergen og Stavanger. Firmaet er hjemmehørende i Bergen har spesialisert seg på byggesøknader og mindre arkitekt oppdr...

Se mer
Juni 2019

* Fortsatt ledig: Søknad om byggetillatelse -bygge ut

"Deilig å jobbe med noen som er kunnskapsrike, presise og profesjonelle. God oppfølging. Dere har min varmeste anbefaling. Takk Waldemar!"
E
Espen
Oslo
SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

BDB ING B DAMBERG BYGGESAKSANSVARLIG AS

PRESENTASJON AV BDB AS. BYGNINGSTEKNISK RÅDGIVER, RIB. ARKITEKTTEGNING.PROSJEKTERING, DIMENSJONERING AV STÅL, TRE OG BETONG, UAVHENGIG KONTROLL, GEOTEKNISK VURDERING.PROSJEKTLEDELSE, BYGGELEDELSE. GENERELT: Adresse: Krabberødstrand 132, 3960 Stathelle Postadresse: PB. 156. 3995 Stathelle Daglig leder: Ingeniør Bjørn DambergOrganisasjonsnummer: 979 582 471 Sentralt godkjent i Direktoratet for Byggkvalitet. Søkekriteriet er organisasjonsnummeret. Telefon: 41418710 Fo...

Se mer
Okt. 2015

Papirarbeid til godkjenning leilighet

"Ryddig og profesjonell. Men dyr."
I
Iram
Porsgrunn

BYGGTAKSERING SØR AS

5.0 (2)

Feb. 2019

Taksering og oppmåling av garasjeanlegg

"Innenfor avtalt tid og pris. Rapporten levert var utfyllende og god."
A
Adrian
Porsgrunn
Siste registrerte jobber

Bruksendring/seksjonering - enebolig til tomannbolig

3921PORSGRUNN

Stor enebolig på ca. 600 kvadratmeter som det ønskes bistand til søknad om bruksendring og seksjonering fra enebolig til tomannsbolig!

Skadedyrskontroll

3917PORSGRUNN

Vi har gnagere i hus: vegg (?), kjeller og garasje. Vi ønsker å få kartlagt problemet. Snarest mulig ønsker vi befaring hvor vi får råd og veiledning i hvordan skadedyrproblemet bør løses + et pristilbud for utføring av jobb hvor alle kostnader er oppført.

Plantegning og søke til kommunen om egen boenhet.

3917PORSGRUNN

Jeg har en kjeller som jeg vil pusse opp for å leie den ut. Da trenger jeg en arkitekt til å tegne planløsningen samt å søke til kommuen. Boligen ligger i Porsgrunn Kommune. Gjerne noen som kan komme på befaringen allerde nå til helgen 13-14 oktober.

Innrede kjelleren som eget boenhet.

3917PORSGRUNN

Trenger en Arkitekt for å tegne en god planløsning og planlegge jobben.

Arkitekt tilbygg

3912PORSGRUNN

Vi ønsker en arkitekt som kan tegne tilbygg til vårt hus. Tilbygget vil være mellom 30 og 50 kvaderatmeter og inneholde kjøkken. Vi ser også for oss et ekstra rom, som enten vil være bad eller soverom, avhengig av pris. Tilbygget vil ha en takveranda.

Kostnadsoverslag totalrenovering

3917PORSGRUNN

Jeg vurderer kjøp av en bolig og i den forbindelse ønsker jeg fagkyndige til å hjelpe meg med et kostnadsestimat på en totalrenovering av den boligen, basert på takstrapporten primært. Ta kontakt for å få tilsendt takstrapporten og videre dialog.