Prosjektledelse og byggekontroll i Verdal

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Verdal fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Verdal og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Verdal

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Verdal fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Verdal og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Verdal

tegning og planlegging

7655VERDAL

Vi ønske å bygge et garasje med en leighlighet på side, med vinter hagen på annet side. som vil tilpasse vår hjem og behov for privacy.

Hjelp til valg av vindu

7653VERDAL

Vi er i prosessen med å renovere fasaden på huset og i den anledning trenger vi hjelp til å velge hvilke vinduer som passer til huset vårt.

Utskifting av tak, 11 stk , boligblokk, Verdal

7653VERDAL

Saga borettslag ønsker tilbud på reparasjon av tak. Tilbudsfrist mandag 9 januar, kl 11.00 Saga borettslag skal legge nytt tak på flere av sine boligblokker. Visuelt grunnlag for oppsetting av tilbud, er utendørs befaring på stedet. Arbeidene skal utføres i henhold til montasjeveiledninger og aktuelle lover og regler. Når utførende firma er valgt settes det opp en plan for gjennomføring av jobben. Primært ønskes det at alle tak blir ferdig i løpet av sommeren 2023. Arbeidene skal utføres på følgende adresser : Heggvegen Seljevegen Dette er husblokker bygget i 2 etasjer. Husene har i dag shingeltak og det skal byttes ut med stål panner av type Armat Ambassadør. Det skal monteres diffusjonsåpent undertak, og alt av nye lekter skal være impregnert materiale. I tillegg skal det lages takutstikk, likt med de husene som er oppgradert. Vindskier og kassebord skal være ferdig malt med ett strøk Visir og 2 strøk maling. Maling med samme farge som huset. Borettslaget leverer maling. Det skal monteres snøfangere langs hele taket, på begge sider av huset. Snøfanger av type Jemtland, slik at det blir likt med de øvrige hus. Luftehatter og pipehatter skal byttes, og det skal monteres vindskibeslag. Det skal monteres takstiger for tilkomst for feiing av piper. Tilbudet skal være et komplett tilbud som inkluderer alt blikkenslager arbeid, stillaser, lift og alt annet hjelpe verktøy som er nødvendig for å gjennomføre jobben. Utførende har totalansvar for alle underleverandører som brukes for å gjennomføre jobben. I tilbudet skal det oppgis den timespris som brukes for ekstra arbeider. Før ekstra arbeider settes i gang så skal det spesifiseres og avtales med borettslaget. Alle former for byggningsskade som oppdages, skal varsles til borettslaget slik at det er mulig å utbedre mens øvrige arbeider pågår. Det gis et pristilbud for hvert hus. Leilighetene vil være bebodd mens arbeider pågår. Dette må det tas hensyn til. Om det under arbeidets gang blir behov for å komme på innsiden av taket, så må de andelseiere dette gjelder, kontaktes direkte. Og informasjon om dette sendt til borettslaget. Med i tilbudet skal det følge attest for skatt og merverdiavgift og dokumentasjon på at de som utfører arbeid har lønns og arbeidsvilkår i følge norsk lov. Med i tilbudet skal det følge referanse liste for tilsvarende arbeider. I referanselisten skal det også oppgis tidspunkt for utførelse og kontaktinformasjon for referansepersoner. Borettslaget forbeholder seg retten til å prioritere lokale firmaer. Om det savnes informasjon så kontakt borettslaget.   For at tilbudet skal bli vurdert må det være sendt på mail slik at borettslaget har det tilgjengelig Mandag 9 januar kl 11.00 Borettslaget har mailadresse Mailen går da til styret i borettslaget slik at henvisning til person ikke er nødvendig. Med vennlig hilsen borettslag Erik

Tegning av tilbygg på hus

7653VERDAL

Skulle gjerne hatt hjelp til tegning av tilbygg på hus. Vi sitter med mange ideer om hvordan vi vil ha det, å har også noen bilder som illustrerer litt hva vi tenker. For å få tilbygget realisert å må vi ha en tegning å vise til.::slightly smiling face::

Vannskade på bad/renovering

7657VERDAL

Vi har fått en vannlekkasje på badet. Vann har trukket inn via taket, og ned over veggen. Mulig også under deler av gulvet. Gulv og vegg er flislagt. Det er for dårlig fall i tak på tilbygg, og vannet fant veien inn via skjøten mellom nytt og gammelt tak. Det er blitt målt fukt på badet, og en del flis må nok fjernes. Eventuelt yttervegg. Vi trenger en vurdering snarest. Forsikringsselskapet dekker noe av skaden. Badet er ca. 8 kvadratmeter. Vi har kun ett bad og ett toalett i huset. Vaskerommet må derfor også delvis endres, ved litt oppussing og innsetting av toalett. Slik at vi kan få et midlertidig ekstra bad der.

Tegne tilbygg

7653VERDAL

Ønsker hjelp til å tegne tilbygg på vårt hus. Huset er på ett plan, har 92 m2 gulvflate i dag. Tilbygget vil være på mellom 30 og 50 m2. Trenger også hjelp og råd til planløsning.