Prosjektledelse og byggekontroll i Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Prosjektledelse og byggekontroll i Ski

STOR OSLO TAKST OG BEMANNING AS

Vi tilbyr:Skadetakst.Verditakst.Tilstandsrapport.Tilstandsrapport ved salg.El- rapport.Leier ut personell.

Mars 2023

* Fortsatt ledig: Idrettslaget Skimt ønsker en verdivurdering av vårt klubbhus i Ski.

"Raske tilbakemeldinger. Veldig bra under arbeidet med taksering/befaring på eiendommen."
S
Skimt V/Geir
Ski
STOR OSLO TAKST OG BEMANNING AS

Skadetek AS

Vi driver både med membran på bad, balkonger etc, og Skadedyrbekjemping.Våre ansatte er sertifisert av Protan AS og har Litex skolen på membran. På Skadedyr er våre ansatte utdannet og sertifisert av Folkehelseinstituttet.

Juni 2020

Fjerning av vepsebol

"Tok oppdraget på strak arm og kom samme dag for og fjerne vepsebolet. Effektivt og raskt. Fikk fast pris på oppdraget og fikk til og med billigere enn det som var avtalt. Det var absolutt et pluss i boka."
H
Huy
Ski
Skadetek AS

SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Firmaet består av eier Waldemar Solheim , 51år. Har 25 års erfaring fra Arkitekt og ingeniørkontorer, god kompetanse på å gjennomføre både byggesaker og mindre arkitektoppdrag. Har jobber over hele Norge. Gir fastpris på de fleste oppdrag. Solheim Byggrådgivning tar som omtalt oppdrag over hele Norge, og har gjennomført oppdrag i eksempelvis i Oslo, Bærum, Asker ,Bodø, Trondheim, Bergen og Stavanger. Firmaet er hjemmehørende i Bergen har spesialisert seg på byggesøknader og mindre arkitekt oppdr...

Se mer
Feb. 2021

Byggesøknad til nordre follo kommune

"Bra kommunikasjon underveis i prosessen. Jeg anbefaler Solheim til andre som skal søke."
N
Nikolai
Ski
SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

VANNTETT AS

Vanntett AS er en liten Mesterbedrift med mye kompetanse innen mur, flis, puss og betong, og i særdeleshet vanntetting og overflatebehandling av betong. Vi vanntetter betong med alt fra injisering, impregnering, epoksy, polyuretan, polyurea og ulike sementbaserte vanntettingsprodukter. Vi har murere med spesialkompetanse innen steinlegging- og hugging, asbestarbeider og prosjektledelseserfaring for flisarbeider i store borettslag. Vi har utstyr for flytstøp, understøp og ulike former for injeksj...

Se mer
Feb. 2022

Installasjon av peis

"Vanntett AS installerte peisovnen vår raskt, profesjonelt og på en meget god måte. Hyggelige, ryddige og flinke folk til en fin pris. Vi benytter oss gjerne av dem igjen ved en neste anledning. Anbefales på det varmeste!"
L
Lillian
SKI
VANNTETT AS

SANRIV AS

4.9 (32)

Nov. 2021

Fjerning av takplater med asbest

"Kom til avtalt tid, utførte jobben til punkt og prikke. Veldig fornøyd."
T
Thomas
Ski
SANRIV AS

ØSTLANDET BYGG OG RENOVERING AS

Mars 2019

Generell oppussing

"Kan anbefales på det varmeste. Pålitelig og flinke"
M
Mari Therese
Ski

FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Mai 2021

Tegne hytte + garasje

"Veldig hyggelig og hjelpsom bedrift! Anbefallt på det sterkeste!"
J
Jakob
Tylldalen
FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

LEIMANIS MØBELSNEKKERI

4.8 (24)

Jeg heter Guntis, og jeg er møbelsnekker med lang arbeidserfaring. Jeg har mitt eget snekkerverksted, og lager møblene etter deres egne mål og ønsker. Jeg har mange fornøyde kunder med gode referanser, og jeg garanterer høy kvalitet. Ta gjerne titt på mine bilder.

Feb. 2021

Møbelsnekker - Garderobe/Spiler

"Jeg er svært fornøyd med garderobeskap med skapdører som ble laget til meg. Dyktig, god pris og god kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste!"
H
Heidi
SKI

PLANSAK AS

EPOST: MAGNE@PLANSAK.NO Sentral godkjenning: ARKITEKT TKL 1, ANSVARLIG SØKER TKL 2 Øvrige leveranser og tjenester: OVERORDNET KONTROLL TKL1. Søke DISPENSASJONER, herunder avstand strandlinje, LNFR mv. ORGANISERING av prosjekter. Vi har for tiden oppdrag i Oslo-området, Viken, Vestfold, Innlandet, Bergen og Trondheim. Vi er et aktivt firma i god drift, og som kundene har tro på. Vi får vanskelige saker igjennom til positivt vedtak. TA KONTAKT! EPOST: magne@plansak.no Tlf 41 47 88 26 ...

Se mer
Juni 2020

Rådgivning, tegning og søknad for tilbygg

"Grundig og god jobb."
L
Lars
Ski
PLANSAK AS

MILJØPUNKTET AS

Aug. 2020

Fjerne løse veggplater med asbest

"Lett å kommunisere med og jobben godt utført."
K
Kari
Langhus

SK GRAVESERVICE AS

Okt. 2019

Fuktskade kjeller

"Veldig hyggelige, effektive og dyktige. Har planlagt flere prosjekter med dem fremover."
H
Helga Mathilde Nylenna
Ski
SK GRAVESERVICE AS

3P- PROFESJONELL PROSJEKT PARTNER AS

3.5 (2)

Okt. 2017

Ansvarsrett til søknad om bruksendring av eiendom

"Jobb utført i henhold til avtale. Vanskelig å få tak i i etterkant da en del ekstra dokumentasjon krevdes. OK gjennomført."
H
Håkon
Ski
3P- PROFESJONELL PROSJEKT PARTNER AS
Siste registrerte jobber

Arkitekt for SØK og PRO

1400SKI

Vi trenger å få utarbeidet underlag til ombygging enebolig og få dette godkjent av PBE.

Rehabilitering av brannmur

1424SKI

Brannmuren var dekket med sponplate på to sider. Sponplaten er tatt ned og muren bak, som er fra byggeåret, må repareres med murstein/leca og pusses. Det er totalt 6 m2 overflate som må repareres.

Bruksendre til varig opphold

1423SKI

Jeg har en enebolig på ca 300 kvardrat med 2 etg. i Ås kommune Jeg trenger hjelp til å bruksendre kjelleren til varig opphold. Samt søke om et ekstra vindu til et nytt soverom.

Doffin - Avfallshåndtering fra kommunale bygg

1400SKI

anskaffelse av leverandør av avfallshåndtering, som igjen skal sikre at oppnåelse av ny forskrift januar 2023, og kommunens klima og energiplan.

Bad og bytte av vindu kjeller

1423SKI

Vi skal etablere et nytt bad i kjeller, samt bytte til godkjent rømningsvindu i oppholdsrom, samt etablere ev. lufteluke. Det er i dag et vaskerom, dusjrom og toalettrom som skal gjøres om til et bad/vaskerom. Det er også behov for gjennomgang av det elektriske anlegget da huset er av eldre dato, og det er mange løse ledninger rundt omkring. Montering av lamper i trappeløp og baderom i 2.etasje. Behov for maling av tak og vegger i trappeløp.

overvannsprosjktering for tilbygg hjemme på Jorines vei i Oslo

1423SKI

Det er ønskelig med et tilbygg til boligen. Vi trenger overvannsprosjektering HASTER.