Prosjektledelse og byggekontroll i Frogn

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Frogn fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Frogn og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Frogn

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Frogn fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Frogn og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Frogn

Ansvarlig søker

1447DRØBAK

Ønsker etablering av to nye vinduer i kjelleretasje, samt muligens utskifting av tre stk glassbyggersten vindu til fastmontert større avlangt vindu. I denne sammenheng må ansvarlig søker søke om byggemelding til kommunen da vinduer ønskes etablert i grunnmur. Oppdraget omfatter derfor søknad til kommunen og dernest utførelse av etablering av vinduer ved godkjent firma. Ett rom må søkes om bruksendring, ett annet rom ønskes det satt opp lettvegg og dør (ikke søknadspliktig). Ønsker pristilbud på ansvarlig søker for hele prosjektet fra start til slutt.

Takst / Tilstandsrapport

1455NORDRE FROGN

Trenger tilstandsrapport før boligsalg

Verditakst av eiendom

1449DRØBAK

Ønsker utført verditakst av eiendom som defineres som småbruk. Inneholder enebolig, uthus og vognskjul.

Doffin - Reservestrømsanlegg (Prosjekt 8435) - Frognhallen

1443DRØBAK

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Oppgradering av eldre hytte

1455NORDRE FROGN

Vi ønsker å oppgradere standarden på hytta vår på Søndre hallangen, og trenger hjelp til alt fra å se hvilke muligheter som lar seg gjennomføre, idèmyldring, og gjennomføring av selve arbeidet. Arbeidet vil blant annet bestå av å rive en vegg for å åpne opp mellom kjøkken og stue, å totalrennovere kjøkkenet, noe takarbeid, å finne løsning og gjennomføre skyvedør (eller lignende) til nedre terasse, gjennom murvegg. Montere rekkverk rundt terasse, kanskje montere trapp fra øverste veranda og nedover, rive en god del innebygde skap, legge nytt gulv i kjeller, sjekke for råte/mugg og evt utbedre dette. Eventuelt også noe malejobb, men det beror seg litt på vår egen kapasitet til å gjennomføre dette. Godt mulig vi får behov for både rørlegger for omstrukturering av rør til nytt kjøkkenopplegg, og elektriker til alt som skulle dukke opp av nødvendig arbeid. Også mulig det dukker opp flere jobber underveis, ettersom løsninger på utbedringspotensiale dukker opp. Dette er en sommerhytte, og det kan være mulig for håndtverkere å benytte fasilitetene der ute underveis i prosessen ved behov. Idèelt sett håper vi å få hytta bruksklar til sommeren 2024. Tar du eller ditt team utfordringen? 🤩 ta kontakt for en uforpliktende prat, befaring, honorar osv.

Tegne ett hus i Odalsparken i Drøbak.

1440DRØBAK

Ett hus i leca.

Siste evalueringer
Arkitekt/ byggeteknikk

Jo Idar Sponås har hjulpet til med å lage anbudstegninger til vår nye hytte ved fjorden - han har utført arbeidet på en meget tilfredstillende måte, og kommet med gode arkitektoniske råd. Anbefaler å bruke han.

Juni 2016
U

Unn Liv om TEGNESERVICE SPONÅS DA

Nordre frogn
Legge nye takpanner på hyttetak,pipebeslag og vannrenner.,

Et førsteklasses arbeid. Resultatet ble langt over vår forventning. Det ble ryddet hver dag. Et meget godt pristilbud som ble holdt, det ble også avtalrtiden. Med så to proffersjonelle arbeidere kan vi anbefale Askim Blikkenslagerverksted på det varmeste

Juli 2015
T

Tove om ASKIM BLIKKENSLAGERVERKSTED AS

Drøbak
Rehabilitering av tak.

Meget bra arbeid, kom når de skulle og leverte ferdig arbeid til avtalt tid. Anbefales

Mai 2015
K

Kaare om BLIKKENSLAGERN TAK OG FASADER AS

Vinterbro
Arbeidstegninger til nytt uthus

Tegnepartner AS leverte det jeg trengte av tegninger til mitt nye uthus til avtalt tid og pris.

Sep. 2014
A

Alf om Tegnepartner AS

Drøbak
Tilbygg hytte

God kommunikasjon mellom oppdragsgiver og oppdragstaker, utfordrende med en kommune som kun er vanskelig, prosessen fortsetter ift til ferdigstillelse. Utkast til tegninger er moderne og tilpasset vårt behov og ønsker.

Mai 2012
J

John om TAKST & METER® - ULRIKSEN CONSULTING AS

Drøbak
Skadedyr (mus)

Jeg fikk respons per telefon etter en dag. Oppfølgingen fra selskapet var meget bra. Ja, jeg kommer tilo å benytte mittanbud igjen. De gjorde en gratis befaring og kom med nyttige tips. Meget bra.

Des. 2010
K

Kjell om A1 Pelias Norsk Skadedyrkontroll

Oslo