Prosjektledelse og byggekontroll på Stange

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll på Stange fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer på Stange og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll på Stange

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll på Stange fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer på Stange og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll på Stange

Tegning av tilbygg

2337TANGEN

Vi planlegger ombygging av / tilbygg på en eksisterende garasje, og har grovtegnet planene. Ønsker en arkitekt som kan fin-tegne og som kan vise 3D av ferdig tegning for at vi skal ha best mulig grunnlag for å vurdere designet. Om selve prosjektet; Vi har en garasje med uinnredet/isolert loft. Garasjen har saltak i dag. Takkonstruksjonen er planlagt endret med "ark" på hver langside, samt et tilbygg på ene siden. Dette tilbygget skal fungere som en utestue/vinterhage med åpen himling og store vinduer. Alt skal imidlertid isoleres slik at det kan benyttes året rundt. Tegninger og bilder av eksisterende garasje, samt grovtegninger av endring/tilbygg og inspirasjonsbilder kan oversendes. Ønsker gjerne fastpris på oppdraget :)

Søknad om bruksendring

2337TANGEN

Trenger hjelp til søknad om bruksendring på et anneks til godkjennelse for varig opphold. Er selv registrert som eier og eiendommen er bebygd.

Flytting av kloakkrør

2344ILSENG

Hei Kjøpte en eiendom i 22, med tanke på å bygge nytt hus på eiendommen da tomten er 3mål Etter kjøpet finner jeg ut at kommunen har fått tillatelse til å legge hovedkloakkrør over eiendommen som gjør at jeg ikke kan bygge der. Har en pågående sak mot tidligere eier da dem visste at disse rørene lå der utenom å oppgi det ved salg. Trenger dokumentasjon på hvor mye det vil koste å legge om disse rørene for å kunne nyttiggjøre tomten. Betaler selvfølgelig for tiden det tar å prise dette. Er dette noe dere kan hjelpe med?

VERDITAKST I RENA.

2312OTTESTAD

HAR ET HUS PÅ RENA OG TRENGER EN VERDITAKST Å EIENDOMEN

Tegninger og byggesøknader

2335STANGE

Hei. Jeg er en tømrer med fagbrev, går 3 året deltid bygg, fagskoleingeniør, og er også snart byggmester. Jeg har en del kunder som skal lage leilighet i kjeller, bygge leilighet over garasje etc. Jeg ønsker samarbeid med en arkitekt slik at jeg kan gi mine kunder en egen pris på tegninger og søknad på de jobbene jeg får tilbud om. Arkitetk fakturerer for sin jobb direkte til kunde. Jeg vil stå som utførende. Jeg er selvstendig næringsdrivende og har AS.

Søknad om oppdeling av boenhet

2334ROMEDAL

Vi ønsker å søke om oppdeling av boenhet, fra bi-leilighet til en utleiedel. Bi-leiligheten oppfyller de krav som fremkommer i SAK10 § 2-2. Oppdeling av boenhet (inneholder alle hovedfunksjoner, egen inngang, fysisk adskilt fra hoveddel). Vi behøver en som kan gjennomføre søknadsprosessen opp mot kommunen som ansvarlig (ansvarsrett) for å få godkjent til utleiedel.

Siste evalueringer
Tilstandsrapport på enebolig

Nøyaktig i sitt arbeide. Konkurransedyktig på pris.

Des. 2022
F

Freddie om ELVERUM TAKSTFORRETNING JULIUSSEN AS

Romedal
Tegnng av bod/utestue

Veldig fornøyd. Ryddig og greit. Bra tegninger ferdigstilt på kort tid. God kommunikasjon underveis.

Mars 2022
B

Berit Arner om HG Trade AS

Ottestad
Opptegning av nybygg

Seriøs aktør som oppfylte mine strenge krav til punkt og prikke, samarbeidsvillig, høflig og opptredte svært profesjonelt. visste hva han gjorde og fikk det således enkelt til. gjorde personlig oppmøte noe mange andre tilbydere ikke ville gjøre og dette forenklet kommunikasjonen en hel del kontra mail ogmisforståelser frem og tilbake. Vill absolutt bruke igjen viss arkitekt er trengt igjen i fremmtiden. Takk for godt samarbeid

Mars 2015
D

Daniel om GAUSDAL EIENDOMSSERVICE AS

Åsvang