Prosjektledelse og byggekontroll i Tromsø

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Tromsø fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Tromsø og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Tromsø

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Tromsø fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Tromsø og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Tromsø

Trenger en enkel verdivurdering for en tomannsbolig

9007TROMSØ

Trenger en enkel verdivurdering av en tomannsbolig for at skattemyndighetene har lagt en mye høyere verdi til grunn for formueskatt. Derfor trenger vi en enkel verdivurdering som viser den sanne markedsverdien på eien

Befaring av skade på flisgulv - og flislegging

9006TROMSØ

Flisgulv fra 2016. Har startet å bule opp på 4 fliser, samt at innerste flis i hjørnet har slått sprekk. Ønsker å få det vurdert og lagt nye fliser. Unngår helst å legge nye fliser på hele gulvet så lenge membranen er inntakt.

Ønsker tilstandsrapport på bolig

9007TROMSØ

Vi ønsker tilstandsrapport av bolig ifbm med privat salg av bolig. Huset har to adskilte familieleiligheter på ca. 100kvm hver, samt en kjeller som ikke er utbedret for å bo i. Det er altså 2 bad, 2 kjøkken, 6 soverom, og 2 stuer, samt en kjeller som nå fungerer som er lagringsplass. Vi trenger ikke tilstandsrapport utarbeidet for salg, men en tilstandsrapport som fungerer inn mot husforsikring og sikkerhet ved salg.

Kledning på vegg

9008TROMSØ

Yttervegg som må kles inn og mulig isoleres. Verneverdig bygg, krever ansvarlig foretak som søker i byggesøknad og tegning av fasadekledning i søknad til kommunen.

Takst hus og garasje

9007TROMSØ

Taksering før salg . Hus 254 M2 . Garasje 50 .

Prosjektering, byggesøking og bygging av opplett på loft

9009TROMSØ

Vi ønsker prosjektert, byggesøkt og gjennomført bygging av opplett på loft i henhold til beskrivelse og skisser. Det er kun fra og med dampsperre og ut som skal utføres, inkludert isolering på utsiden av dampsperre, lufting i takkonstruksjonen alt av bærende konstruksjon, vinduer og tekking av tak (resterende isolering og innredning skal utføres selv på et senere tidspunkt). I første omgang ønsker vi en prisantydning på hva dette vil koste baster på vedlagte planer og skisser.

Siste evalueringer
Tegning og søknadsprosess

Tegnet og sendte søknad raskt og effektivt med all nødvendig dokumentasjon. Anbefales på det sterkeste.

Juni 2019
A

Aslat-Per om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Tromsø
Tegne husfasade

Aamodt Media hjalp meg med å tegne ny husfasade og snitt i forbindelse med oppføring av ny terrasse og terrassedør. Prosessen har vært ryddig og servicen upåklagelig, prisen for oppdraget var overkommelig også. Jeg vil absolutt anbefale dette firmaet til andre!

Juni 2019
K

Knut-Bjørnar om TETT. AS

Tromsø
Råte i hjørnestender og bunnsvill

Firmaet ble opprinnelig bestilt for å utbedre en råteskade på bunnsvill. De utbedret skaden og fikset i tillegg utett takterasse som var årsaken til skaden. I tillegg brukte vi selskapet til å gjøre en del snekkerarbeid inne i leiligheten. Tinden Byggservice utførte jobben effektivt og gav gode råd underveis til det arbeidet som jeg utførte selv. Anbefales!

Mai 2019
M

Michael om TINDEN BYGGSERVICE AS

Tromsø
Flislegging av bad

De var raske, kom fort for å se på, og gjorde en god jobb til en bra pris.

Feb. 2019
I

Inger Elisabeth om JOSEFSEN CONSULT AS

Tromsø
Skifte av tak.

Bruk egen, evt kontrakt fra Huseiernes Landsforbund eller annen offentlig instans. Vær veldig bevisst på hva du ønsker, følg med på arbeidet og skriv timer. Dersom tilleggsarbeid, få alt nøyaktig konkretisert under avtale. Ønskes egeninnsats, få dette også inn i avtalen. Sett deg på forhånd inn i dine rettigheter og plikter som byggherre og still krav om møter dersom spørsmål. Godta ingen mail med nedsettende innhold.

Sep. 2018
H

Hanne om BYGG & EIENDOMSSERVICE

Bjørnemyr
Tegninger/hjelp til søknad for tiltak

Meget bra bedrift som sto til alle våre forventninger. God oppfølging gjennom hele prosessen, svarer raskt på spørsmål, hyggelige og behjelpelige. I tillegg var pris i henhold til avtale. Full score fra oss!

Aug. 2018
A

Andreas om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Tromsø
Tegne taklett og innvendig løsning til byggesøknad

God kommunikasjon, flotte tegninger og god pris.

Juni 2016
O

Ove om BYGGMESTER MEIER

Tromsø
Tillbygg til eksisterende bolig

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Mange vurderinger undervegs som ble løst bra. De ting vi ikke har vært helt fornøyd med har blitt gjort på nytt uten problem og diskusjon.

Juni 2016
H

Håkon om TØMRER DYRNES AS

Tromsø
Sikring mot skadedyr

Jobber utenbys men dette ble løst veldig greit mot håndverker. All nødvendig informasjon ble tatt over telefon og mail. Arbeidet utført til under antatt pris og raskt gjennomført! Etter arbeidet ble gjennomført har vi ikke sett noe til mus i vinter! Anbefales hvis du har lignende case i ditt hjem

Mars 2015
E

Eivind om TAK & BOLIGRENOVERING AS

Tromsø
Billetter til show

Fikset og ordnet akkurat slik jeg ville ha det.. Lav pris og veldig profesjonelle. Følte meg godt ivaretatt som kunde! Blir absolutt å bruke igjen i en senere anledning. Anbefales!

Okt. 2014
S

Steffen om Cicero Grafisk AS

Tomasjord