Prosjektledelse og byggekontroll i Moss

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Moss fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Moss og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Prosjektledelse og byggekontroll i Moss

Få profesjonell hjelp med prosjektledelse og byggekontroll i Moss fra erfarne fagfolk. På Mittanbud kan du sammenligne tilbud fra flere firmaer i Moss og omegn for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Jobber innen prosjektledelse / byggekontroll i Moss

fuktbefaring

1533MOSS

Enkel jobb, ønsker bare sjekk om det er i mugg i huset.

Byggsøknad for fasadeendring

1597MOSS

Jeg skal etterisolere 100mm, endre kledning og vinduer på en enebolig fra 1973. Taket på huset er flatt, så jeg skal også fjerne en kasse som går rundt huset. Dette krever søknad til kommunen da det endrer husets karakter og utrykk. Jeg legger ved noen bilder av huset og noen tegninger brukt som eksempel.

Ny konstruktion på taket

1597MOSS

Hej! Jag fann att mitt tak är dåligt konstruerat och ville även utnyttja mitt loft. Jag har öppnat upp hela köket så att ni ser konstruktionen. Taket behöver förstärkas och ett par nya takstolar och takbjälkar.

Åpne etasjeskiller mellom 1. etg og kjeller etg for å sette et trapp mellom etasjer

1533MOSS

Ser etter en snekker/ tømrer som kan lage/ åpne etasjeskiller. Det som skal gjøres er å sende en søknad til Moss kommunen og står som ansvarlig og utføre jobben. Selve trapp skal jeg utføre selv. All Plan, snitt og som helst tegninger kan jeg ordne selv. Etasjeskiller av treverk. Åpning vil være 2x1 meter.

Fagmann på visning

1523MOSS

Vi er interessert i et hus, men synes ikke tilstandsrapporten gir oss fullstendig sikkerhet for alle nødvendige tiltak og mulige kostnader som kan påløpe etter kort tid. Vi ønsker derfor å innhente tilbud på mulige fagmenn som kan være med på privatvisning og gjennomgå tilstandsrapporten løpende for å estimere kostnad for nødvendige tiltak.

Taksmann

1531MOSS

Hei, Ønsker en skadetaksmann for å se på huset mitt som ble brent. Ønsker gratis befaring.

Siste evalueringer
Inntegning av oppstillingsplass i situasjonskart

Jobben Arkivasjon Jon Borge Johnsen gjorde var meget bra. Han utførte jobben på en profesjonell måte - han fulgte opp jobben på en god og upåklagelig måte. Selv om prosessen dro ut i tid - noe som han selvfølgelig ikke var ansvarlig på - så beholdt han trykk på saken for å sikre et positivt resultat. Vil anbefale han på det varmeste, og jeg vil ikke nøle med å engasjere han igjen.

Juni 2020
P

Pål Clavsta om ARKIVISJON Jon Borge Johnsen

Moss
tegne ny funkisbolig 2 & 3 D

Kan absolutt anbefales videre :-) Kvallitet på arbeidet = Kjempebra Komunikasjon = Kjempebra Prisen = Kjempebra Pålitelighet og efektivitet = Kjempebra Ryddighet = Kjempebra Vil så absolutt anbefale han videre :-)

Juni 2020
T

Tor Atle om FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Larkollen
Terreng- og illustrerings- tegninger til garasje

Ryddig og rask levering. Leverer helt etter avtale uten noe å utsette.

Mars 2020
A

André om AC ROSENBERG AS

Larkollen
Ansvarlig søker

Jeg Anbefaler

Des. 2019
v

vygandas om SONSHUS AS

Råde
Tegning/prosjektering av vinterhage og utvidelse av veranda.

Fantastisk utført jobb av Arkivisjon ved Jon Borge Johnsen. Meget kunnskapsrik og kreativ. Svært proaktiv med kontinuerlig oppdatering underveis. Prosjektet gikk gjennom i kommunen uten anmerkninger. Avtalt pris ble overholdt. Det har vært en glede å samarbeide med Jon Borge Johnsen!

Okt. 2019
R

Ralph om ARKIVISJON Jon Borge Johnsen

Moss
Overbygd veranda m/vinduer og skyvedører

Starter når de har lovet, og holder tidsskjema hele veien. Avtalte fastpris, og det ble ingen overraskelser. Vi oppdaget noen feil underveis, og dette ble rettet på uten diskusjoner så raskt det lot seg gjøre. God kommunikasjon, til tross for noen misforståelser underveis pga litt språkforvirring - men bare hyggelige og ryddige folk. Godt fornøyd!

Juni 2019
M

Morten om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
* Fortsatt ledig: BADEROM

Mann som har store kommunikasjons problemer. Byttet tid gjentatte ganger. Ryddigheten var elendig. Jobbet på bad men kastet fra seg arbeidstøyet på kjøkken benken og skoene på kjøkkengulvet. Gikk han i kjøkken skapene og forsynte seg med boller som han brukte i arbeidet. Tok ned en stabel med boller som da ble møkkete og måtte vaskes. Den han bruke måtte kastes. Dette uten å spørre om lov. For å finne dette må han har "rotet" rundt i kjøkkenskapene. IKKE LOV Å ÅPNE SKAPER ELLER "SNOKE" DER MAN JOBBER. REGEL 1. Selve jobben han gjorde er sikkert greit og gutta han leide inn som elektriker og folk til fliselegning ser bra ut. Fuge arbeidet i overganger til vegg kunne vært bedre utført

Mai 2019
T

Terje om LARSENS BYGGSERVICE AS

Ski
Tegne opp mitt hus.

Fine tegninger ok ok Pris

Mai 2019
T

Torbjørn om LINDLAND TEGNING AS

Moss
Tegning av takterrasse og heving av tak

Vi har fått tegninger som bestilt. Svært godt utført, raskt og effektivt og på alle måter et firma som kan anbefales.

Mai 2019
P

Paul Asgeir om FREDRIKSTAD ARKITEKTTJENESTER AS

Dilling
Tegning av tilbygg for 2 ekstra soverom

Jobb med tegning av 2 ekstra soverom + utvidelse av ett ble utført til avtalt pris og med meget god kvalitet gjennom hele prosessen. De tok seg også av prosessen med søknader mot kommunen + nabovarsler etc. frem til godkjennelse og dette gjorde jobben enkel for oss. Vi holdt kontakt på telefon og mail og det var få eller ingen utfordringer med dette. De var ikke fysisk tilstede i prosessen, men dette var heller ikke nødvendig.

Nov. 2018
M

Mads om SOLHEIM BYGGRÅDGIVNING

Moss
Tegne og søke om påbygg enebolig

Vi er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort. Kommer med mange gode forslag, alltid serviceinnstilt, og gir seg ikke før vi som kunde er helt fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

Des. 2017
A

Audun Rolland om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Moss
Utbygging av stue på et enderekkehus.

Gjorde jobben som planlagt og til en fornuftig pris

Sep. 2016
J

Jan Arve om Kreativ Tømrerservice As

Moss