Prosjektledelse og byggekontroll i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Stavlaft

2646GÅLÅ

Sette opp en stavlaftramme som er bestilt, samt gjøre den tett, dvs. utvendig kledning, gulv, vinduer og tak med mer. Fordel om man kan være ansvarlig søker, eventuelt fylle ut byggesøknad. Stavlaften som er bestilt er ca. 5 x 7 meter, og er ferdig produsert i juni. Det er gruset/kjørbar veg inn til tomten, ikke strøm. Det er ønskelig at den skal stå på stein.

* Fortsatt ledig: Takstmann til befaring tirsdag 13/6-21

2646GÅLÅ

Vi overtar en nybygd hytte 13/6 og vil gjerne ha med en fagmann på overtakelse.

Doffin - Konkurranse - Bygg/tømrer - SFK

2647SØR-FRON

Sør-Fron kommune, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med kjøp av Bygg-/Tømrertjenester til Sør-Fron kommune.

Skaderapport av skadedyr i hus.

2647SØR-FRON

Trenger en godkjent takstmann som kan skrive en rapport på følgene skade forårsaket av skadedyr. Er litt usikker på om det er husbukk eller borrebille. Det er snakk om bærekonstruksjon tak, vegg og gulv i andre etasje. Saken er meldt inn til forsikringsselskap men dei må en rapport fra en takstmann hva slags skade, årsak, omfang og kostnad på reparasjon.

Tegne påbygg.

2647SØR-FRON

Har et 60-talls reisverkshus som vi vil bygge på å skulle i den forbindelse hatt hjelp med og tegne påbygg. Ønsker å bygge på en etg til på 1/3 av huset samt et inngangsparti.

Tilbygg

2647SØR-FRON

Sette opp tilbygg på 9m x 3,5 m. Byggetillatelse ok.