Skal du isolere eller etterisolere i Ålesund?

Skal du isolere boligen din i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Ålesund som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Ålesund?

Skal du isolere boligen din i Ålesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Ålesund som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Jobber i Ålesund innen isolasjon på Mittanbud

Etterisolere gavlvegg

6260SKODJE

Riving av eksisterende bordklenig, oppbygging av ny bordkledning. Veggen har stående bordkledning 7,6x2,6. liggende bordkledning (3,8x1,7)2. Total høgd fra bakkenivå til møne er 5,2 m. Etterisolere med 5 cm huntonitt isolasjon,ca 20 m2 stående bordkledning 120x19, liggende bordkledning 140x19, 80 lm 48x48, 60 lm 23x48, 50lm 36x48, vindtetting med duk og forsegling med tape. Museband. Bordkledning skal vere ferdig grunna. Et vindu 1,7x0,8 m, dette skal ikke flyttes ut men ha fremforing med nødvendige tettinger.

Fasade kledning og bytte av vinduer 170m hus

6013ÅLESUND

Utsiden etter isolasjon, bytte av 8 vinduer.

Etterisolering og ny kledning

6011ÅLESUND

Etterisolere, ny kledning og skifte vinduer på en vegg. Ca 80 kvadrat.

Renovering av stue, kjøkken og entré, samt bygging av terrasse.

6264TENNFJORD

Stue: Vi river selv. Snekker må rette opp gulv, vegger og tak, samt platekle vegger, legge gulv og tak. Ett vindu på stua skal skiftes ut med dobbel balkongdør. Terrasse: bygge terrasse utenfor stuevegg. Kjøkken: Vi river selv. Snekker må rette opp gulvet, samt platekle vegger, legge gulv og tak. Hjelpe oss å vurdere om det går an å sette inn skyvedører to steder. Entré: Vi river selv. Etterisolering av innvendig tak, eventuelt gulvet hvis der mangler isolasjon (vi vet ikke). Bytte ut eksisterende (gammel) skyvedør.

etterisolering, skifte av vinduer og bordkledning

6008ÅLESUND

Vi skal etterisolere, skifte bodtkledning og skifte vinduer. Dette er i Fagerlibakken i Ålesund.

Innrede kjeller

6009ÅLESUND

Vil innrede en kjeller på 7.5x5m som i dag er uisolert og bare brukt til lager, for å benbytte til kjellerstue. Ønsker at interesserte kommer på befaring for å få oversikt over prosjektet, vi ønsker å forholde oss til ett firma som hovedkontakt og koordinator for hele prosjektet. - Et område på 5x5m med betonggulv må pigges opp og støpes nytt for å vinne takhøyde, legge isolasjon med gulvvarme og parkett på toppen. - Alle fire vegger må isoleres. - En bærevegg må fjernes og erstattes med en drager. - Enkel himling må monteres. - Stikkontakter og lys må legges opp. - Vurdere en enkel varmepumpe for oppvarming. - Rive en liten vegg i trappa og erstatte med rekkverk. - Vurdere å skifte en innvendig dør mot kald del av kjelleren.

Siste evalueringer
Skifte kledning og male

Lekkert utført arbeid, meget fornøyd! 👌😊

Sep. 2020
C

Camilla om Vadseth Bygg

Ålesund
Innrede loft enebolig Husgatevegen 48 Haramsøy

Dette er andre jobben Alvekas utfører for meg. Jeg er kjempefornøyd på kvaliteten av arbeidet, og arbeidet ble utført innen avtalt tid. Jeg vil benytte Alvekas ved en senere anledning.

Des. 2019
A

Asbjørn om ALVEKAS AS

Haramsøy
Etterisolering av kaldloft

Arbeid utført til riktig tid og avtalt pris. Veldig kjapp på svar og utsending av tilbud. Anbefales

Jan. 2018
C

Christian om KOVAK AS

Stranda
Skifte panel på yttervegg

Meget godt fornøyd med utført arbeid. Oversiktlig tilbud, og jobben gjennomført til avtalt tid og pris.

April 2015
T

Thor-Erik Sverd om GISKE BOLIGBYGG AS

Ålesund
Renovering av fasade samt bytte vinduer

Johnsen Bygg renoverte fasade samt foretok bytte av vinduer! Arbeidet ble noe forsinket ihht opprinnelig avtale, men arbeidet som ble utført var av god kvalitet, og til avtalt pris. Totalt sett godt fornøyd, og kan trygt anbefales!

April 2014
Ø

Ødegaard Invest om KOVAK AS

Ålesund
Oppussing av fasade, hus

Et meget bra og seriøst firma som gjorde jobben med toppkarakter og ikke minst med en meget konkurransedyktig pris! Det er bare fryd og gammen når man har med punktlige og hyggelige folk å gjøre!

Juli 2012
H

Håvard om WS BYGG

Ålesund
Rehabilitering av hus

Kan anbefales!!! God pris, veldig bra utført arbeid. Utrolig dyktige.

Des. 2011
L

Lars om WS BYGG

Ålesund
* Fortsatt ledig: Bordkledning med meir

Meget bra arbeid , bedre enn avtalt til avtalt pris . profft arbeid med god komunikasjon hele vegen. dette firmae kann en stole på att de blir utført et godt arbeid , kommer til å bruke dem igjenn og anbefaler dem til andre ..

Okt. 2011
O

Ove-jon om A-Z Service AS

Søvik