Skal du isolere eller etterisolere i Nordre Follo?

Skal du isolere boligen din i Nordre Follo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Nordre Follo som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Nordre Follo?

Skal du isolere boligen din i Nordre Follo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Nordre Follo som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Nordre Follo innen isolasjon på Mittanbud

Bytte isolasjon i tak innvendig

1412SOFIEMYR

Grunnet kondensproblemer i tak ønsker vi å bytte isolasjon i taket, ca 65 kvadrat, samt sette inn ny dampsperre og forbedre lufting. Nye gipsplater, sparkling og maling. Noe elektrisk, med lamper og spotter i taket. I tillegg sette inn en skyvedør på et soverom, og lukke en dør med gipsplater.

Isolering

1412SOFIEMYR

Etterisolering av et hus

Skifte kledning og etterisolere enebolig

1406SKI

Jeg ønsker tilbud på ny kledning og etterisolering av enebolig. Størrelsen på boligen er 9 * 11.5 meter, med noe balkong som også trenger å utbedres. Det er idag stående panel på boligen, og jeg vurderer å bytte til liggende kledning. Jeg ønsker minst 5 cm etterisolering. Helst 10 cm dersom det lar seg gjøre uten innvendige utbedringer. Jeg tar gjerne separat tilbud på re-etablering av balkong og maling.

Ny kledning og isolasjon på kortvegg - bytte vindskier

1415OPPEGÅRD

Leiligheten ligger i Th. Kittelsensv. , 1415 (2 etasjer). Og i sydveggen er det tidligere byttet/vedlikeholdt kledning for 2/3 av veggen. Det mangler imidlertid den siste 1/3 delen, og her har enkelte bord begynt å råtne. Den delen utgjør ca 3x6m. I 1.etasje er dette en yttervegg, og her er det sikkert isolasjon som må skiftes. I 2.etasje er dette en yttervegg for terrasse. I tillegg er det behov for å bytte gamle vindskier på samme sydvegg/tak. Avstand ser ut til å være ca 7m på hver side av møne, og det er 3-4 lag (3 mot vegg og 1 mot tak). Befaring er nok nødvendig for detaljert kartlegging.

Skifte av kledning på 4 4-mannsboliger, Myra boligsameie i Ski.

1406SKI

Vi har i dag stående kledning, men ønsker å endre dette til liggende kledning. Vi ser også for oss at etter at gammel kledning er tatt ned, settes det opp asfaltflater med nye lekter. Boligen er fra 1958 og det er usikkerhet om hele eller deler av veggene tidligere er skiftet, trolig ikke. Boligen er etterisolert, antatt sist på 90-tallet. Ved en befaring ønsker det forslag til hva som bør gjøres, eventuelt om vindtetting er aktuelt. På alle loft må det isoleres som øvrige vegger. I dag er disse uisolerte med gammel vindtetting fra byggeår. Litt avhengig av arbeidsmengde kan det være aktuelt å få fullført 2 hus pr. år i 2 år. Dette kan det være gjenstand for å diskutere underveis i tilbudsprosessen. Ny oppdatering 23.04.24 (22:35) I flere av husene skal det også settes inn nye vinduer (ett sett av 4 vinduer) i mønet på kortvegg. Dette vil være tilleggsarbeider som avtales i regi av sameiet, mens som utføres og betales av seksjonseier. Seksjonseier skal derfor belastes denne direkte. Skifte av kledning samt fasadeendring vil sameiet søke kommunen om i samråd med utførende. Ny kontaktperson i sak vedrørende kledning i Myra boligsameie: Vegard Andreassen, Begge to i arbeidsgruppen vil ha tilgang til portalen Mitt Anbud. Dialogen kan derfor også fortsette her. TILLEGGSINFORMASJON: cirka mål på veggene: kortvegg (mønevegg) 9M x 8M (til møne) langvegg: 17,3M x 5,9M disse målene er gjort av beboere, og er ikke 100% eksakt.

Isolere bod

1414TROLLÅSEN

Isolere en bod (2.3 m x 2.3 m x 2.3 m) som sitter i knytning til huset. Trenger isolasjon + vegger (+ev gulv å tak) Skal brukes som treningsrom og forvaring så må få opp tempraturen der.