Skal du isolere eller etterisolere i Molde?

Skal du isolere boligen din i Molde? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Molde som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Molde?

Skal du isolere boligen din i Molde? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Molde som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Molde innen isolasjon på Mittanbud

Skifte bordkledning og vinduer

6450HJELSET

Skifte bordkledning på hus, sette inn nye vinduer og skyvedør. Etterisolering.

Utbygging av gang/inngangsparti

6411MOLDE

Dagens gang/inngangsparti er for oss for lite. Derfor går oppdraget ut på å utvide dagens gang ca en halv meter utover inngangspartiet og ta en halv meter fra nærliggende rom og omgjøre til gang. Det er derfor riving av vegger og sette opp nye vegger, sette inn ny inngangsdør og flytte og sette inn nye vinduer på det nærliggende rommet. Det er da også behov for å legge inn varmekabler og på nytt flislegge gulvet over hele gangen, samt isolering. Ved inngangspartiet er det i dag åpent til himmelen rett utenfor døra. Her ønsker vi å sette inn ett tak i pleksiglass eller lignende slik at lys slipper gjennom. Vi er motivert til å gjøre deler av jobben selv, men ønsker en uforpliktende befaring.

Bytte av bordkledning og etterisolering.

6450HJELSET

Bytte av stående bordkledning (over og underligger) og etterisolering 10cm. Nåværende bordkledning, lekter og asfaltplater blir fjernet. Alt av nytt isolasjon, bordkledning, lekter og alt annet blir innkjøpt av meg så jobben vil være følgende: - Lekte ut vegg(10 cm) -Etterisolere -Montere asfaltplate, og bruke vindsperre tape imot vindu/dør -Lekte ut for bordkledning -Montere museband -Montere stående bordkledning(over og underligger) -Fore ute vindu på ca. 10 cm og montere vannbrett på vindu - evt. annet? Praktisk info: Høyde fra bakken opp til takstol er ca. 4m høy på 10m av veggen Høyde fra veranda gulv og opp til takstol er på ca. 2.4m høy på 6m av veggen. Det er totalt 3 store vindu( 6 stk små som er satt i sammen 2,2 og 2 på en delen av veggen. 2 vindu og en verandadør på ene delen av veggen. Totalt så er veggen ca. 27m2 bordkledd i dag.

Etterisolering og bytte vindu

6413MOLDE

Fore på yttervegg, ny bordkledning og vindu og dører til veranda.

Bytte av bordkledning og vinduer samt etterisolering.

6412MOLDE

Hei! Jobben gjelder etterisolering og bytting av bordkledning på del av tomannsbolig. I tillegg skal det byttes 6 vinduer og balkongdør hvorav 5 viduer og dør i første etasje. Jobben ønskes utført i løpe av sommeren slik at jeg selv kommer selv til å være hjemme under oppussingen og hjelper til med riving og lignende Er det noe som er uklart eller noe ekstra informasjon som trengs er det bare å ta kontakt.

Fasaderenovering og balkonger på 3 sammenhengende rekkehus

6415MOLDE

Bytte bordkledning, bytte dagens isolasjon med ny. Bytte alle vindu/dører Bygge markterrasser Bygge balkonger Dagens bordkledning (på nord og sør-side) bytte med dobbelfalset liggende kledning med spor. Dagens 10cm isolasjon (hvit glava) byttes med ny isolasjon. Det monteres vindsperre. 2. etasje skal ha balkonger 1. etasje skal ha markterrasser med skillevegg mellom hver leilighet Vindu/dører skal byttes

Siste evalueringer
Drenering og etterisolering

Strålende fornøyd med jobben Maskin og Transportservice gjør. Vil anbefale de på det sterkeste. Terning kast 6 på alle punkter, Kvalitet på arbeid, Kommunikasjon, pålitelighet, ryddig og profesjonalitet.

Juni 2020
M

Marilyn om Maskin Og Transportservice AS

Kleive
Skifte av 10 vinduer i enebolig

Bedriften leverte anbud på skifte av vinduer og bordkle og på skifte av glass i fastkarmvinduer, begge deler til fordelaktig pris, men ble valgt kun til å skifte 11 glass. Denne jobben ble uført helt utmerket, kjapt og bekymringsfritt for undertegnede. Bedriften kan anbefales for pris og kvalitet.

Okt. 2012
N

Nils Kristian om Molde Glasservice AS

Molde