Isolasjon i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Etterisolering etasjeskillere

2647SØR-FRON

Grunnflate på ca. 200 kvm. Ønsker tilbud på å blåse inn isolasjon mellom 1 og 2 etg og 2 og 3 etg. Gammel tømmerbygninger.

Isolere og innrede et loft på Alvsbyhus

2647SØR-FRON

Vi ønsker å få isolert og innreda et loft som er laga på Alvsbyhusmodellen Selma. 4 rom og bad.

Etterisolering av stort hus

2647SØR-FRON

Ønsker tilbud på etterisolering av et stort gårdshus. 550-600kvm med vegg. En veranda over 2 etg. Og en veranda ved inngangsparti. Utlekting av 32 vinduer. Ønsker tilbud der det er spesifisert følgende: 1. materialer (alt som skal til) 2. arbeidstimer herunder antall arbeidstimer og pris pr.time Det er ønskelig med fastpris om mulig. Har en grundig rapport fra energirådgiver som kan sendes om ønskelig. Der fremkommer det en del opplysninger om bygget.

Lekting, isolering og skift av vindu

2647SØR-FRON

Har et betongrom som skulle vært lekter ut isolert og kledd, samt skiftet glas. Ikke snakk om store rommet ca 4x4

Etterisolering av liten hytte Gausdal, bytte av dør, viduer og ved ovn

2658ESPEDALEN

Etterisolering av liten hytte Gausdal ( ca 40KVM), rett ved espedlsvannet på vest. samt bytte av inngangsdør, viduer og ved ovn (bortkjøring av gammel ovn) Videre utvidelse eller ny platting ca 16kvm2, samt insett av dobbel glass verandadør. Ønsker tilbud på arbeid inkludert matriale, arbeidet ønskes uttfrt første halv del av 2018

Støping av gulv med varmekabler og legging av skiferflis

2646GÅLÅ

1) Fjerning av eksisterende gulv og tilfarere 2) Isolering og støping av ca 8 m2 gulv med varmekabler 3) Legging av Brasilskifer 3) Sammenføying med eksisterende skifergulv i tilstøtende rom Tilbud må inkludere alle arbeids, material og reisekostnader.