Skal du isolere eller etterisolere i Lier?

Skal du isolere boligen din i Lier? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Lier som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Lier?

Skal du isolere boligen din i Lier? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Lier som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Lier innen isolasjon på Mittanbud

Industrial støvsuging loftisolasjon

3402LIER

Loft fra 1920-årene er isolert med leire/sagflis og liknende. Estimert gulvflate er ca 45 kvm. Bjelkelaget er ca. 13 cm. Det vil si ca 6 kubikk isolasjon. Se bilder. Det er tilgang til loft loftsluke.

Bytte kledning, etterisolere og bytte vinduer

3405LIER

Ønsker befraring / pris på bytte av kledning, etterisolering samt bytte av vinduer og balkongdør på enebolig i Lier. Det er et krav at jobben viser til vedlikeholds-dokumentasjon på utført jobb, da nåværende kledning har råte og flere vinduer er utdatert/enkeltglass. Bor ikke på adressen selv, men er å treffe på adressen mellom 25-27mai. Vestsideveien 3405 Lier

Isolasjon tak

3426GULLAUG

Etterisolere på tak. Ca 130m2 (8.3x15,5 innvendig). Byggeår: 1968 Trenger også potensielt raftepapp Idag: 10 cm på loft. Ikke plast, bortsett fra over nytt bad og over nytt område over soverom (over soverom er det også lagt ekstra isolasjon).

Fore ut vegg og isolere.

3402LIER

Dette er en 2 mannsbolig som skal fores ut 5cm og isoleres med liggende kledning på felles inngangs parti . Veggen er ca. 560 x 530 cm (bxh) det er også totalt 8 vinduer ca. 101 x 51 cm (bxh) de skal være ferdig malt i hvitt . Vi ønsker tilbud spesifisert på ; vinduer , materialer i tre og isolasjon/"papp" og arbeid for jobben totalt . Regningen skal deles i to og vi river eksisterende panel .

oppgradering av ventilasjon

3426GULLAUG

Bytte ut det gamle ventilasjon anlegg og bytte ut alle gamle rør med isolasjon på kaldt loft.

Pusse opp enebolig ( totalrenovering )

3414LIERSTRANDA

Tenger hjelp av tømrer/ snekker for å legge nytt gulv ,vegg med isolasjon, bytte 5-8 vindu og dør. Her snakker vi om en eldre tømrer hus som er høyt tak. Vi vil gjerne dele enebolig, gjør det 2 etasje.

Siste evalueringer
Isolering garasje

Telger og gutta gjorde en svært god jobb. Ryddige og god kommunikasjon underveis. Anbefales.

April 2020
B

Bernt om TELGER AS

Sylling
Isolasjon

Er meget godt fornøyd med alt fra første kontakt med selskapet til ferdig utført jobb.

Nov. 2018
A

Arne om AS BYGGISOLERING

Reistad
Bytte kledning på utvendig fasade

Vi har fått god veiledning underveis, noe som har spart oss for fremtidige utgifter. De er ryddige, trivelige og overholder alle tidsfrister. Dette er virkelig håndverkere med yrkesstolthet, og vi er glade for at vi valgte 1COMPANY AS. Det har vært en ryddig prosess fra dag én, og vi kan med trygghet anbefale dette selskapet hvis du har planer om å rehabilitere boligen din. Det er ingen snarveier til godt håndverk! Tusen takk for all hjelp.

Mai 2018
T

Tina Irene om 1COMPANY AS

Lier
Skifte kledning, etterisolere, skifte vinduer og dør

Kunne ikke bedt om bedre folk ! Jobben utartet seg til å bli vesentlig mer omfattende enn beskrevet i anbudet og gjengen tok på seg resten med strak arm til en svært så anstendig pris. Innebar blandt annet riving av gammelt gulv, legge nytt laminatgulv, gipsing av tak og vegger, montere garderobe, redde kjøkkenet som vi ikke var helt heldig med leverandøren av, diverse flytting av røropplegg ++ Kort fortalt omtrent total renovering innvendig

Mars 2017
C

Christine G. om ATS Byggservice AS

Lierstranda
Lite tilbygg.

Nbs Bygg as. Praktfullt og forskriftsmessig utført tilbygg på hus. Raske, blide gutter som kan sitt håndtverk. Anbefales på det sterkeste.

Okt. 2014
G

Gert om NBS BYGG AS

Lier
Rehabilitering yttervegg

Det ble utført et kvalitetsmessig godt arbeid. Hyggelige og serviceinnstilte fagfolk med fleksibel holdning. Vi hadde fastpris, og oppdraget ble levert til det. Møtte alltid opp til avtalt tid, men har kanskje noe potensiale på fremdrift.

Aug. 2014
K

Knut Ivar om BOVG BYGG OG VÅTROM AS

GULLAUG
Snekker tømrer

Hei jeg er veldig fornøyd på jobben t.m gutta fullførte. De gjorde jobben som vi avtalt. Varmt anbefales.

Jan. 2014
U

UNKNOWN om T. M VEDLIKEHOLD-SERVICE TOM ISVAN MOHAUGEN

Lierskogen
Lydisolasjon bolig

Firmaet gjorde en veldig bra jobb. Kom med innspill på hvordan lydisoleringen kunne gjøres bedre. Tok ogdå selv initiativ til å avgrense jobben, og vi fikk redusert pris. Veldig pålitelig og kom i tillegg med gode råd. Vil absolutt bruke samme firma igjen

Okt. 2013
T

Tore om TØMRERMESTRENE ISAGER & OLANDER AS

Stabbestad