Skal du isolere eller etterisolere i Sandefjord?

Skal du isolere boligen din i Sandefjord? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Sandefjord som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Sandefjord?

Skal du isolere boligen din i Sandefjord? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Sandefjord som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Sandefjord innen isolasjon på Mittanbud

Isolering mellom etasjer

3241SANDEFJORD

I huset vi bor i leier vi ut en leilighet i kjelleren på ca. 50 kvm. med et soverom, bad, stue og kjøkken i ett, gang, samt et innvendig trappeløp. Den 15. juni flytter nåværende leietaker ut og vi ønsker å gjøre noen oppgraderinger knyttet til isolasjon mellom etasjene. Vi vil gjerne redusere lukt i forbindelse med matlaging fra kjeller til førsteetasje, samt lyd mellom etasjene. Det er viktig at arbeidet kan starte tidlig da vi ønsker ny leietaker så fort oppdraget er utført. Eventuell befaring må avtales i god tid da leietaker må varsles.

Gulv som skal gjøres klart til vannbåren varme.

3243KODAL

25 m2 med gulv flate. En stue del på 20 og en gang fra stue skal gjøres klart for vannbåren varme. Eksisterende gulv må rives. Gammel isolasjon må rives. Enten isolere på nytt med glava/roockwoll ellers kan jeg få blåse isolert bjelkelaget. Uansett må det legges nødvendige spikerslag og gulvspon med spor til rør hele veien.

Isolering av kaldloft

3231SANDEFJORD

Gulvet på kaldloftet vårt er dårlig isolert. Det er gulvlagt ca halvparten. Tenker derfor å høre om mulighet for blåseisolasjon? Antall kvm er jeg noe usikker på. Hele huset er på ca 170 kvm, så vil tro det maks er 100 kvm.

Energirådgivning

3230SANDEFJORD

Søker energirådgiver, med hensikt om å spare mest mulig energi Vi har et veldig høyt strømforbruk i måneden, og det er ønskelig med hjelp til å innføre sparetiltak, både for oss selv og alle andre vi deler kloden med Og pga det nevnte forbruket, er det svært fordelaktig om det ikke er så stor forskjell på tilskuddet fra Enova og de totale kostnadene

Lydisolering av stue/kjøkken tak.

3219SANDEFJORD

Ønsker lydisolering av stue/ kjøkken tak. Taket har gips, vet ikke om det er 1 eller 2 lag fra før, eller om det er isolasjon mellom leilighetene. Dette er en 4 mans bolig/ borettslag fra 1993. Så er nok den billigste standarden som var den gang. Ønsker pris på dette og ca varighet på jobben.

Isolering av garasje

3242SANDEFJORD

Hei. Jeg trenger hjelp for isolering garasje tak og vegg .. vegger ferdig isolert mfn må isolerer med 150 lekte og et lag med gips Fast pris med materialer

Siste evalueringer
Skifte en vegg med vestlandskledning

Veldig effektiv. Kom som avtalt, gjorde som avtalt (og litt til), Profesjonell. Arbeidsplassen var ryddig og oversiktlig.

Aug. 2019
K

Kjell Arne om REN RENATA, RAUBIENE

Sandefjord
Utlekting, plasting og panelering

Pris på jobben var avgjørende, men så var også kvaliteten. Vi dem en mindre jobb i låven og evaluerte dette. Her var alt utført på tid, etter gjeldende krav og gjort håndverksmessig upåklagelig. Og til en god pris. Vi brukte da firmaet til å renovere huset. De har lektet ut yttervegger og etterisolert, satt inn nye vinduer, og gjort alt innvendig arbeid. De har vert punktlige, gjort en utsøkt jobb. Andre håndverkere (elektriske, rørlegger, tekker) har arbeidet blitt bemerket som meget godt. Vi kan på det varmeste anbefale Tømrerfirma Strelkauskas! Vi er veldig takknemlige for innsatsen og at vårt prosjekt gikk så smidig og problemfritt som det gikk. Takk!

Feb. 2019
S

Steinar om SNEKKER OG TØMRERFIRMA STRELKAUSKAS

Kodal
Blåse isolering av etasjeskiller

Jeg fikk AS Byggisolering til å blåseisolere etasjeskiller i huset mitt. Hyggelige og profesjonelle fagfolk som gir tydelig uttrykk for at de trives på jobb. Tusen takk for raskt og flott arbeid. Jeg bruker dere gjerne igjen!

Des. 2018
K

Kjetil om AS BYGGISOLERING

Sandefjord
Riving av kledning, utforing, isolering med 5cm treull og asfalt vindtett 20mm og ny ferdig grunna liggende kledning inkl hjørnekasser og vannbrett n

Takentrepenør AS var blant de dyreste firmaene og vi regnet med at kvaliteten på arbeidet skulle stå i stil med det. Vi tok feil. De var raske og ryddige med rivinga av kledningen, det skal de ha. Det hadde vært enklere om arbeiderne kunne snakket norsk også, ikke bare enkel engelsk, men vi savnet mest god oppfølging av ledelsen underveis. De måtte komme tilbake flere ganger for å fullføre jobben tilfredsstillende.

April 2018
I

Ingrid om TAKENTREPRENØR AS

Sandefjord
Isolering av sportsbod for året rundt bruk. Og sette inn boddør langside av garasaje

Veldig fornøyd med valg av bedrift. Av 4 befaringer så gikk jeg for PGT Bygg AS. Dette på grunn av; 1. Første kontakten ved befaring. 2. Pris. Jobbet var utført til 100% nøyaktighet og det er absolutt ikke noenå klage på. De har allerede jobb hos oss igjen til neste år, da gjelder det ny terrasse og en del andre jobber her hjemme. I tillegg så fikk jeg småtips gjeldene arbeid her hjemme som jeg selv kan få utført. 5/5 antall stjerner er selvsagt

Sep. 2017
U

UNKNOWN om PGT BYGG AS

Andebu
Kle om og etterisolere

Flinke dyktige håndverkere som kom til avtalt tid. Jobben er fagmessig og estetisk bra utført. De holdt "byggeplassen" ryddig og oversiktlig. Vi hadde en god dialog hele veien med forslag til forbedringer osv. Totalt sett er vi kjempe fornøyd med resultat og utførelsen på jobben!

April 2015
S

Svein Tore om BRIX BYGG AS

Sandefjord
Utskifting av vegg m/vinduer, utbedring av råteskader m.v.

Morten Hansen fikk oppdraget med utskifting av vegg og innsetting av vindu og verandadør på min hytte. Arbeidet ble utført fagmessig og samvittighetsfullt innenfor avtalt tid og pris, og i samsvar med hans svært presise og gode tilbudsbeskrivelse av jobben som skulle gjøres. Morten bidro positivt til utvikling av løsninger, og jeg fikk mange gode råd til andre ting jeg skal gjøre selv i etterkant. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Morten Hansen.

Juli 2014
G

Gunnar Ogwyn om Snekker Morten Hansen

His
Kle om 1 vegg, bytte ut dragere for vindskier, etterisolere ute.

jobben ble grundig gjort og vi hadde hele tiden en god dialog. jeg kan trygt anbefale SK Maling !!!

Okt. 2013
U

UNKNOWN om SK MALING OG SNEKKERARBEID

Stokke
Kle yttervegg, isolere, og sette inn vindu

Tipp Topp Tommel Opp - kan anbefales!

Sep. 2013
F

Fredrik om Kongsberg Bygg Service

Sandefjord
Bytte av vinduer i 2. etasje

Nc rehabilitering byttet tre store vinduer og en skyvedør (3 lags i PVC). Virker som bra produkter. Merket fort bedring på isolasjonen. De utførte jobben upåklagelig. Jobbet effektivt og bra. Kan anbefales

Mai 2012
P

Petter om NC Rehabilitering

Sandefjord