Skal du isolere eller etterisolere i Fredrikstad?

Skal du isolere boligen din i Fredrikstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Fredrikstad som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Fredrikstad?

Skal du isolere boligen din i Fredrikstad? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Fredrikstad som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Fredrikstad innen isolasjon på Mittanbud

Etterisolering

1633GAMLE FREDRIKSTAD

Ønsker å innhente pris på etterisolering av et rekkehus fra 1981. For å minske energitap, og få et bedre inneklima.

Skifte isolasjon og legge gulvplater loft

1636GAMLE FREDRIKSTAD

Omskrevet tilbud på bytte ut isolasjon på loft samt legge gulvplater der. Samt lage utluftning kontrollere dampsoerre

Yttervegg kledning og vinduer

1657TORP

Tanken på kledning og fasade endring samt etter isolering. Vell og bemerke: trenger kun pris / befaring på arbeid, da materiale skal jeg selv tilrettelegge /kjøpe.

Skifte kledning og bytte et vindu

1617FREDRIKSTAD

Skal skifte kledning på gavelvegg med etterisolering. Skal også bytte vindu i 2etg,og sette inn to nye lufteluker.

Oredalsåsen - Isolering vinterhave inkl. nye vinduer

1613FREDRIKSTAD

Dagens vinterhave er uisolert og har enkle glass i vinduene. Vinterhaven skal nå isoleres for helårsbruk med nye vinduer og dør. For å få korrekt oppbygging av yttervegg med vindsperre, lufting osv. er det forutsatt at eksisterende kledning rives. Deretter bygges yttervegg opp på korrekt måte iht. Byggforsk detaljblader med ny kledning. Det presiseres at også vegg mot stue inngår i arbeidet med plater på vegg, foringer og belistning rundt balkongdør som skal bli stående. Fint om det i tilbudet oppgis mulig tidspunkt for oppstart og ferdigstilling.

Fjerning av isolasjon på loft

1605FREDRIKSTAD

I forbindelse med vannskade gjennom tak i bolig, må all isolasjon i tak og gulv på loft fjernes. Dette for å avdekke følgeskader og tilkomst for vurdering fra takstmann. Isolasjonen er glava som ligger løst og fjernes i sekker gjennom luke i tak med nedfellbar stige.

Siste evalueringer
isolere krypkjeller

Bra jobb

Okt. 2019
T

Thor Christian om RN BYGG JAN ROBIN NILSEN

Fredrikstad
Isolere og panelere/beliste på garasjeloft eventuelt legge strøm i garasje

Bra finish på listverk og generell utførelse. Tok ansvar og ordnet opp ved mangler. Bra!

Aug. 2019
A

Arild om VIRIDA AS

Fyllingsdalen
Skifting av utkledningen , ny isolering og til slutt maling av hele huset

Bra kavalitet

April 2019
M

Mazin om VS BYGGSERVICE AS

Gamle fredrikstad
Isolere tak i kjeller

Arbeidet profesjonelt utført. Kjappe, ryddet underveis og en flott pris. Jeg bruker de gjerne igjen. Jeg må lære meg å skrive grundigere om arbeidet. BG Tjenester kan med fordel bruke lenger tid på befaring og forbedre kommunikasjon . Anbefales uansett!

Jan. 2019
S

Siw Anette om BG Tjenester Goscik

Kråkerøy
Etterisolering, ny fasade samt vindue (Gealan pvc vinduer)

Bolig Fix AS ble valgt fordi prisen var konkeransedyktig. Leveransen av jobben var over forventen. Daglig leder var på plats hver dag, svarte alltid i telefon og lyttet til minste krav. De som arbeidet på huset var utrolig høflige, alltid i tide, og opptredde meget profisjonellt. Her er en bedrift med stor kunnskap om norsk bygg måte og har alle sertifikater. Kan varmt rekomendere bedriften og tar gjerne besøk for å hvise jobben som utførts.

Juli 2018
P

Patrik om BOLIG FIX AS

Sarpsborg
Legge plater på gulv med varmekabler i kjeller (27 m^2)

Gjorde betongarbeid i kjeller på en rask og effektiv måte. Veldig fornøyd med innsats og jobben til SR mesterbygg.

Juni 2018
H

Homa om SR-MESTERBYGG AS

Fredrikstad
Lage lydhimling i kjellerleilighet

Jobben besto av å lage lydhimling (lydisolert tak) i en kjellerleilighet. Jeg kan på det sterkeste anbefale denne håndtverker. En mann med skikkelig ståpå-vilje og holder tider og priser som avtalt. Han kom med mange gode råd og tips og tok en utfordring på strak arm ved å finne løsning på å lage kabelgate uten å måtte endre noe slik at en elektriker måtte tilkalles. Jeg kommer garantert til å kontakte denne håndtverker ved mitt neste prosjekt.

Mars 2017
K

Ken Rino om RN BYGG JAN ROBIN NILSEN

Gamle fredrikstad
Etterisolering og ny panel på enebolig

Flinke gutter. Jobber raskt. Noen småfeil her og der.. Men det rettet dem opp i .. Helt normale i henhold til øst-europiske standard. Er fornøyd, vil bruke dem igjen..

Nov. 2016
O

Ole om VIRIDA AS

Fredrikstad
Etterisolering av en gavelvegg.

Det var flinke gutter som gjorde en god jobb. Gjorde det slik vi ønsket å ha det. Vi har valgt å ha en vegg som ikke så vanlig som byr på sine utfordringer, men dette løste de på en lett måte. Kan anbefales.

Sep. 2015
R

Rune om DOLATBYGG AS

Sellebakk
Tilbygg på 26 m2 til eldre hytte i Onsøy,Fredrikstad

Arbeidet omfattet alt. Dvs alt tømrerarbeide, mur og flisarbeid, nytt elektrisk anlegg og innlegging av vann og avløp med alt rørleggerarbeide. TMT Bygg stod for hele prosjektet fram til og med alt innvendig arbeide og fram til bruksklar hytte. Vi kan gi våre beste anbefalinger til TMT Bygg. Meget pålitelig og lett å samarbeide med. Konstruktiv, grundig og nøyaktig i sitt arbeide. Detaljene i utførelsen var svært bra , ingen lettvinte løsninger.

Juni 2015
T

Tor om TMT BYGG AS

Oslo
Bytte kledning, vinduer og etterisolering

Oppdrag; bytte kledning, etterisolere, bytte ut alle vinduer og ytterdører, samt bygge ny terrasse. Skal nevnes at det er et gammelt og krevende hus. Alt i alt ble jobben utført til avtalt pris, kvalitet og ikke minst god service. Bruker dem gjerne igjen. Hvis det er noe jeg skal utsette på så er det at det meste av kommunikasjonen går på engelsk, men det er ikke noe problem for de som kan språket.

Okt. 2014
A

Albert om VS BYGGSERVICE AS

Fredrikstad
Ny ytterkledning og skifting av vinduer og dører på enebolig

Oppdraget ble godt utført til avtalt pris, dog en uke lengre enn avtalt. Firmaet hadde andre hastejobber som i perioder fikk prioritet. Ikke uvanlig. Snekkerne var hyggelige, høflige og lett å kommunisere med. All kommunikasjon gikk på engelsk. Anbefales!

Sep. 2014
E

Einar Leakim Bernhard om VS BYGGSERVICE AS

Fredrikstad