Isolasjon - Fitjar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Sette opp 2 yttervegger, flytte eksisterende terrassedør.

5419FITJAR

Se bilde av innhuk på enebolig. Ønsker snekker til å føre opp 2 stk yttervegger med liggende kledning som er grunnet ferdig. Terrassedør plasseres helt til venstre i bildet slik at man kan overlappe liggende kledning mot eksisterende. Samme gjøres på høyre side i bildet slik at man unngår vertikal skjøtlist. Stendere skal være slik at man får plass til 15 eller 20 isolasjon ut fra hva snekker anbefaler ihht til framtidige nye krav. Snekker trenger ikke å søke da eier har fått godkjenning.

Isolera i gulv med nye asfaltplater

5419FITJAR

Isolera i gulv under bad pluss nye asfaltplater. Tilkomst er i kryppkjeller. Område er i overkant av 2x2m. Bjelker er 8tommer så isolasjon blir vel 15cm og asfaltplatene 12mm.

Etterisolere tak og knevegger.

5419FITJAR

Mangler isolasjon innenfor inspeksjonsluke. Tak og knevegger. Trenger fagman på befaring for og kunne gi pris. Dette er eieerskifteforsikringssak. Så bare befaring og pris. Og gjøre jobben ved en senere anledning.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud