Skal du isolere eller etterisolere i Sarpsborg?

Skal du isolere boligen din i Sarpsborg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Sarpsborg som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Sarpsborg?

Skal du isolere boligen din i Sarpsborg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Sarpsborg som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Sarpsborg innen isolasjon på Mittanbud

Oppussing

1746SKJEBERG

Skifte panel,isolere, bytte vinduer,oppussing kjøkken og stue på hytte. Til høsten Referanser ønskes

Isolering og bytting av kledning

1724SARPSBORG

Hei, Vi ønsker å få tilsendt tilbud på etterisolering og bytting av kledning på hele huset. Eldre hus fra 1920. Kontakt ønskes på epost.

sette inn nye vinduer og balkongdør, nytt panel og etterisolering

1746SKJEBERG

Jeg har en hytte i Skjeberg, Olsengberget 47, der jeg ønsker å skifte ut vinduer på to sider av hytta og samtidig etterisolere og panele om. Det er aktuelt å endre størrelsen på noen av vinduene,, ev. legge til et par vinduer, og sette inn en dobbelt balkongdør. Det kan også være behov for andre tiltak. Jeg kan ettersende tegninger, bilder og mål. muglihet ff

Blås isolering

1734HAFSLUNDSØY

Har 2 vegger på ett hus fra 1954 som skal blåse isoleres ca 10 cm.

Bytte av bordkledning, etterisolering 5 cm.

1738BORGENHAUGEN

• Riving av eksisterende kledning inn til reisverk • Utskifting av eksisterende bordkledning med ny kledning av type «Tryr røykbrun dobbelfals med spor» Andre alternativer med tilsvarende ytelse og farge kan fremlegges for vurdering • Etterisolering av yttervegger med 50mm mineralull (glava proff 34) • Lekkasjebeskyttelse rundt vinduer og dører • Vindsperre av type «Mataki Halotex», «tyvek» eller lignende anerkjente produkter • Raftekasser utføres i samme uttrykk som bordkledning Spesielle krav: • Bordkledning festes i henhold til leverandørens anvisning • Vindskier i samme uttrykk medtas • Takrenner og beslag på tak må vurderes tilstand på • Det avsluttes mot murvegg til kjeller med dryppbeslag for fremtidig etterisolering av kjellervegg • Vannbrett til vinduer og dører medtas

Omgjøring av to små soverom

1734HAFSLUNDSØY

Har to små soverom som jeg ønsker å få omgjort til ett større soverom. Den ene veggen trenger å isoleres.

Siste evalueringer
Bytte gulv

Veldig effektive og flinke og gjorde raskt om mine ønsker. Kjempe fornøyd og god på pris

April 2021
A

Anne-Lene om BG Tjenester Goscik

Yven
Innvendig og utvendig oppussing enebolig

Har totaloppusset enebolig med Tre og Stein As v/ Zanas Grigutis. Oppsummering av prosjektet: etterisolering og ny ytterkledning, skifting av alle vinduer og dører, bygging av ny terrasse og platting, riving eksisterende garasje og bygging av ny, steinlegging på gårdsplass og bygging av støttemurer og ny trapp, totalrenovering av bad, gjestetoalett og vaskerom, gulvsliping og gulvlegging, gipsing alle overflater innvendig og diverse malerarbeid. Er totalt sett meget godt fornøyd med jobben som er utført av Tre og Stein AS, inkl deres norske samarbeidspartnere (rørlegger og elektriker). Jobben ble utført med meget god kvalitet (sett over av takstmann), ryddighet underveis og pålitelighet.

Jan. 2021
O

Ola om TRE OG STEIN AS

Sarpsborg
Kle om sydvegg, samt bytte to vinduer og en verandadør.

Vi er meget fornøyd med jobben som har blitt utført. Vi hadde god kommunikasjon under hele prosessen, og jobben ble utført til avtalt pris og avtalt tid.

Mai 2020
J

Jonas om OLE'S TØMRERSERVICE OLE JOHNNY KARLSON

Sarpsborg
Bygging av én bod og isolering av en annen

Veldig fornøyd med den jobben som ble gjort. Kommunikasjonen gikk som smurt hele veien, og arbeidet ble utført raskt og grundig.

Mai 2020
M

Magnus om Myhrers Bygg Og DAK - Tjenester

Sarpsborg
Isolering av garasje og ny garasjeport

Jeg kan trygt anbefale Mester Berg byggmester. Arbeidet ble utført til avtalt tidspunkt og pris. Kvaliteten på arbeidet er jeg strålende fornøyd med. I tillegg fikk jeg god informasjon underveis.

April 2020
S

Sigrun Hagen om MESTER BERG BYGGMESTER AS

Skjeberg
Bytte kledning + etterisolering

Hyggelige karer som hele tiden var i dialog med meg om gjennomføringen. Jobben er pent utført og de ryddet veldig bra etter seg, kan anbefales.

Nov. 2019
A

Ane Catrine om BORGMANN AS

Hafslundsøy
Skifting av ytter kledning

Jeg kan anbefale Zawistowski Byggservice. De har utført et godt arbeid, kommet med gode forslag og holdt seg til avtalt pris! Lykke til Marcin

Juli 2019
G

Gard Edvard G. om Zawistowski Byggservice

Sarpsborg
Utforing og isolering av 2etg.

Supert firma, effektive og lette og kommunisere med underveis. Kommer ikke til og bruke andre heretter

Nov. 2018
Y

Yngve om HYLDMO BYGG AS

Skjeberg
Skifte av kledning + etterisolering og bytte av 2 vinduer.

For oss med ti tommeltotter og lite kunnskap er det greit å ty til profesjonell hjelp dersom man ønsker jobben gjort riktig og etter forskriftene. Mesterhåndtverkerne anbefales! De utfører godt arbeid til avtalt tid og pris. Kjempehyggelige karer som er ærlige og pålitelige. Vi har allerede bestemt oss for at vi kommer til å benytte de igjen.

Okt. 2017
H

Heidi Kristine om MESTERHANDTVERKERNE DA

Sarpsborg
Hytte til opp pussing. Kle om, bytte takplater etc.

BG TJENESTER GOSCIK Anbefales på det sterkeste! Bogdan fremstår som en meget ryddig og ærekjær snekker. Hans arbeid ble utført på beste måte, og etter oppdragsgivers ønske. BG GOSCIK er meget punktlige, og pris etter avtale sto gjennom hele prosjektet.

Jan. 2016
U

UNKNOWN om BG Tjenester Goscik

Yven
Ingangsparti

Suverent utført arbeid av profesjonelle fagfolk. Fornøyd utover forventningene mine. De er flinke, pålitelige, møter til tid og jobber effektivt utover dagen. Anbefales på det varmeste. Vi vil bruke dem senere også. Er superfornøyd! Kan ikke rose nok!

Des. 2015
T

Tone Kristin om DOLATBYGG AS

Greåker
bytte kledning /isolasjon /vindu

Har allerede avtalt neste jobb med Arthur og gutta, veldig fornøyd. Små omgjøringer av planer underveis tok de på strak arm med godt humør. Kan trygt anbefales. Jon og Inger ☺

Mars 2015
J

Jon om BYGGETJENESTER Artur Gora