Skal du isolere eller etterisolere i Holmestrand?

Skal du isolere boligen din i Holmestrand? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Holmestrand som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Holmestrand?

Skal du isolere boligen din i Holmestrand? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Holmestrand som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Holmestrand innen isolasjon på Mittanbud

Etterisolering og skifte vinduer

3089HOLMESTRAND

Enebolig fra beg. av 80 tallet, ønsker tilbud på etterisolering og skifte av vinduer

Etterisolering og yttervegger, ny kledning og nye vinduer

3074SANDE I VESTFOLD

Leilighet i 2 og 3 etg i flerbolighus må etterisoleres, få på ny kledning og skifte ut alle vinduer og terrassedøren samt ny terrasse. Ønsker pristilbud på hele jobben. Hus fra 1958 som er etterisolert med blåsisolssjon i ytterveggene.

Oppussing av kjellerbod til soverom

3086HOLMESTRAND

Kjellerbod på ca 15 kvm skal gjøre som til lite teknisk rom på ca 3 kvm og et soverom på ca 12 kvm. - Vegger er mur/leca. Langvegg ved vindu og endevegg innerst skal lektes ut, isoleres og panelplater. Resterende vegger i mur males av huseier - Vinu må fjernes of sette inn større ca 90x60 cm. Graving og lysgrav utenfor gjøres av huseier. - Taklister må ordnes. Tak er trepanel og males av huseier. - Eksisterende dør fjernes. Ny dør til tekn rom og til soverom. Nye dører blir kjøpt inn av huseier. - Gulv og gulvlister ordnes av huseier.

Etterisolering/ny kledning hus.

3089HOLMESTRAND

Bytte kledning og etterisolering av hus fra 76.

Ny yttervegg 1x5m

3090HOF

Jeg bygger ut bad og kjøkken. Grunnmuren er straks ferdig.

Befaring for prisoverslag. Isolering og endre planløsning

3077SANDE I VESTFOLD

Vi ønsker en befaring for å få prisoverslag og tips til hvordan vi skal løse endringer vi vurderer å gjøre inne i huset. Vi har et soverom i 1.etg som pr nå ikke kan brukes til det pga dårlig isolering så det er svært lytt fra rommet ovenfor (i 2.etg) og lytt fra naboerommene. Vi ønsker pris og tips på hvordan dette kan lydisoleres. Vi ønsker også tips og pris på rom i 2.etg. det er to soverom og en loftstue som vi vurderer å endre planløsningen på. Vi ønsker kun henvendelser fra fagpersoner med god erfaring og gode referanser.

Siste evalueringer
Etterisolering.

Veldig bra.

April 2020
A

Aina Berger om AS BYGGISOLERING

Sundbyfoss
Renovering av stue

Bra utført og effektiv jobbing. Veldig greit at det jobber en elektriker i firmaet, så da ble alt fikset samtidig

Des. 2019
T

Tommy om BRA&BO AS

Holmestrand
Isolering

Heilt topp utført av hyggelig håndtverker. Anbefaler og bruke dette firma mvh Kjell E Hansen

Jan. 2018
K

Kjell om AS BYGGISOLERING

Holmestrand
Renovere tak på hytte ved Holmestrand

Etter mottat anbud hadde vi en befaring og gjennomgikk prosjektet og at anbudet var i samsvar med det faktiske arbeidet som var ønsket utført. Kontrakt for arbeidet ble signert med avtale om startdato og senest ferdig dato og hvordan betaling skulle foregå. Matriell og snekkere var på plass til avtalt tid og arbeidene ble utført på en fagmessig bra måte. Teamet var flinke til å holde det ryddig rundt seg ( så langt det er mulig) og fraktet unna søppelet etterhvert.(de reiv ned et gammelt tak) Et par mindre justeringer av jobben ble gjort underveis fordi det ble oppdaget ting som kunne gi et bedre sluttresultat.Dette ble håndtert på en profersjonell måte og fikk ikke større konsekvenser økonomisk enn som forventet. Arbeid var ferdig utført, og arbeidsplassen ryddet i god tid før den senest avtalte ferdigstillelses datoen og i henhold til avtalt pris. Det var ikke det billigste anbudet, men for meg var det viktig å forholde meg til noen som jeg oppfattet som seriøse, slik at arbeidet kunne bli utført på en trygg, fagmessig måte og til en riktig pris, og det følte jeg at jeg fikk. Jeg er ikke redd for å anbefale Tømrer Øyvind Magnussen til andre.

Mars 2013
T

Tor Aas-Haug Mediafoto om TM Bygg AS

Kongsberg
Diverse oppussingsarbeid inne. Lettvegg-avretting gulv-utforing vinduer-sette inn innerdører.

Utførte jobben med god kvalitet og tok fortløpende småting som dukket opp. Kvaliteten på jobben tilsier at jeg vil vurdere de til nye oppdrag. Pris er som gjenomsnittet i bransjen.

Des. 2012
T

Trond om Bråten Bygg AS

Sande i Vestfold