Isolasjon - Kvinesdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Rehablitering av gammelt hus

4480KVINESDAL

Ønsker å bytte vinduer , etterisolere og kle eldre hus. Jobben består i bytte 18 større og mindre vinduer. Etterisolere med isolasjon og asfaltplater på gammel kledning. Kle veggene med ny kledning.

Skifte tetningslister på hus

4480KVINESDAL

Tetningslistene er fast mellom vindusplanker og må åpnes litt for å få skiftet de ut..... Ellers kunne jeg ha gjort det selv. Ønsker ikke å bli kontaktet av svart arbeid. En utgangsdør må kanskje også bli gjort noe med, den er ikke tett nok.

Skifte tak og kledning på eldre hus

4480KVINESDAL

Ønsker tilbud på følgende; -Skifte vinduer og ytterkledning - Etter isolere vegger - Skifte tak - Etter isolere tak Huset er et gammelt laftebygg. Vi ønsker stående kledning og 50mm isolasjon På taket er det takstein som ønsker skiftet. Ta kontakt for mer info evnt. befaring.

Bytting av kledning på gammelt trehus

4480KVINESDAL

Gammelt trehus trenger ny kledning mot sør. Huset opprinnelig bygget i 1916, deler av huset ble renovert i 1984, der det ble satt inn husmorvinduer og isolert. Det ble bygget om uten lufting og plast, så hele veggen er gjennområtten nå. Nye vinduer må også settes inn. Ønsker å sette huset tilbake i opprinnelig stil med krysspostvinduer og mulighet for å bygge veranda fra andre etasje i nærmeste fremtid. Nå er det om å gjøre å få veggen tett: Ny isolasjon og kledning pluss bytte vinduer. Ønsker prisoverslag på hele jobben inkludert materialer pluss eventuelt bygge veranda i samme slengen.

Siste evalueringer
Skifte tetningslister på hus

Etter avtalt tid og med rask og god hjelp, er vinduer og dører godt sikret for vinteren. Tetningslister ble kjøpt og satt på plass. Jeg er godt fornøyd. Dette er et firma en kan stole på. Får jobben gjort på en rask og god måte. God service.

Des. 2016
H

Hilde om HEIKO MIDTTVEIT

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud