Isolasjon - Larvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Isolasjon i Larvik

Siste evaluering

Skifte kledning, bytte dører og vinduer, etterisolering med mer

"Snekker Geir etterisolerte, byttet kledning, skiftet vinduer og ytterdører med mye mer. høsten 2022. Snekker Geir koordinerte også ytterligere arbeider innendørs med malere, elektrikere og rørlegger i forbindelse med stor oppgradering av kjøkken. Vi ble svært fornøyd med resultatet, og satte stor pris på å ha en så trivelig håndverker som Sundbø på dette prosjektet."

T

Tormod

Larvik, okt. 2023

Les flere evalueringer om SNEKKER GEIR GEIR SUNDBØ

Michalak Byggtjenester logo
Michalak Byggtjenester
c/o josef michalak, Hedrumveien 1879, 3282 Kvelde
5.0(1)

Siste evaluering

Bytte fasadevegg

"Fikk skiftet en fasadevegg på hytta. Veldig god dialog underveis, jobbet raskt og effektivt og god kvalitet på jobben. Fleksibel og klarte å snu seg rundt på kort tid da skadedyrkontrollør (som skulle være tilstede ved åpning pga stokkmaur) plutselig ikke kunne allikevel. Skal noe mer gjøres på hytta håper jeg Michalak Byggtjenester har mulighet til å ta jobben. Anbefales!"

M

Merete

Oslo, mai 2023

Les flere evalueringer om Michalak Byggtjenester

QUALITY BYGG AS
Bjørnsons vei 1, 3269 Larvik
4.8(10)

Siste evaluering

Nye vinduer og isolering i vinterhage

"Vi gjorde noen endringer på hytta, med etterisolering av et uisolert rom og skifting/utviding av vinduer. På befaringen kom Viggo med gode konstruktive forslag til løsninger og kunnskapsrik informasjon. Vi valgte Quality Bygg basert på tilbudet vi fikk pga gode forslag, og oversiktlige og akseptable priser. Under arbeidet fant snekkerne feil (inkludert råte) som førte til noe ekstraarbeid. Dette ble håndtert effektivt og greit med en liten utvidelse av prosjekt og pris. Sluttresultatet ble veldig bra, og vi er veldig fornøyde. Om jeg skal pirke på noe kunne det gjerne vært mer oppdateringer og info underveis. Men alt i alt kan jeg varmt anbefale Viggo og Quality Bygg! Jon R Heum"

J

Jon Reino

Kvelde, juli 2022

Les flere evalueringer om QUALITY BYGG AS

SMARTVENT AS logo
SMARTVENT AS
Tveide Næringspark, 4760 Birkeland
4.6(72)

Siste evaluering

Etterisolering av loft

"Fornøyd med vel utført jobb"

E

Erland

Larvik, feb. 2022

Les flere evalueringer om SMARTVENT AS

VECO AS logo
VECO AS
Grønvolds Gate 8, 3116 Tønsberg
5.0(23)

Siste evaluering

Modernisering av 60-tallshus

"Topp service!"

K

Kjetil

Stavern, april 2021

Les flere evalueringer om VECO AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Lydisolering tak

3269LARVIK

Lurer på ca pris på å lydisolere kun tak på 33 kvm. Trenger å isolere kjeller tak slik at man ikke hører menneskene snakke/ hører tv i overetasjen.

Gjøre om eksisterende bod til soverom

3277STEINSHOLT

Ønsker å gjøre om eksisterende bod til soverom og åpne opp yttervegg for å koble dette sammen med rom på innsiden. Ønsker å flytte dør fra nåværende soverom og til åpningen til det nye soverommet (se bilder) Boden er utvendig kledd, men trenger isolering og alt innvendig samt ny terassedør og et lite vindu (se bilder) Trenger håndverker som kan ta søkeprosess mot Larvik kommune samt gjennomføring av hele jobben.

Etterisolering

3256LARVIK

Har en leilighet i et murbygg som er veldig kald og varmepumpe og vedfyring er ikke nok for å få det varmt. Leiligheten går over 3 plan. Ønsker i første omgang en befaring på muligheter for å etterisolere evnt. andre tiltak som kan gjøres.

Gammelt hus fra 1901 skal bytte klednkng

3295HELGEROA

Skal bytte kledning på bakveggen. Det er noe tømmer inne i veggene og noe råte i de. Dette skal fikses. Det skal isoleres og settes opp vindsperre og kledning som matcher naboens del av 2 mannsboligen. Det ble byttet vinduer for 1 år siden. Disse må flyttes ut så det ser fint ut når huset har fått på ny kledning Dette prosjektet gjelder gjelder bare bakveggen. Gjøres jobben bra finnes det mere jobb ute og inne

Etterisolere 5 cm vindtett og ny kledning på en vegg

3263LARVIK

Skulle hatt 5 cm isolasjon , vindtett , og ny kledning på en vegg samt ett nytt vindu.. Og kanskje litt murpuss veggen er ca 7 m lang 4 meter høy.. tømmermannskledning nede vestlandskledning oppe

Etterisolere loft

3268LARVIK

Trenger å etterisolere loftet.

Siste evalueringer
Bytte vindu og løfte hanebjeker i garasje

Rune er enkel å forholde seg til og gir og tar tilbakemeldinger på en god måte for kunden. Jobben tok litt lengre tid pga noen små misforståelser, men jobben som ble gjort var kjempebra utført. Kan med letthet anbefales og vil benyttes igjen :-)

Feb. 2019
T

Thomas H. om RUNE KONGSTEIEN

Larvik
Skifte takshingel på skråtak, huset har arealet på 60 m2

Hyggelig og ambisiøs leder/sjef. Jeg likte at kontrakten var veldig oversiktlig og detaljert. På grunn av blant annet sykdom blant ansatte ble arbeidet veldig forsinket og det trekker ned på karater/evaluering. Ellers er jeg fornøyd med resultatet. Med bedre dekning med medarbeidere kunne det vare en femer.

Okt. 2018
E

Ewa Janina om PROFF BOLIGPARTNER AS

Tjodalyng
Fjerning av gammel glassfiber isolasjon fra lofte

Jeg kan anbefale den firma. Kommer presis, forberedt til jobben. Han er veldig effektiv og ryddig. Veldig greit kommunikasjon.. Settet han på min egen telefonliste, siden jeg skal "bruke" han senere eller anbefale han.

Feb. 2018
K

Kristina om BLUEBUILD AS

Larvik
Skift av vinduer, dør, etterisolering, ny terrasse

Helt ok.

Aug. 2017
M

Maciej om J.ZEMGULIS LYKKELIG HUS

Helgeroa
Tak til tilbygg

Kjempe fornøyd..

Aug. 2015
T

Trond om HRS ENTREPRENØR AS

Larvik
4år gammelt hus skal ombygges og renoveres

Arbeid utført til avtalt tid, bra utførelse av arbeidet. Anbefales!!

Juli 2015
T

Thomas om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Larvik
Sette inn vindu i firemannsbolig.

Jobben ble gjort etter avtalt tid og til avtalt pris, resultatet ble bedre enn jeg forventet alt var ryddet opp og jeg er svært fornøyd med jobben og prisen på å få kappet til og satt inn nytt vindu, ved behov kommer jeg definitivt til å benytte meg av han igjen.

Juni 2015
J

Julian om J.ZEMGULIS LYKKELIG HUS

Larvik
Bytte vinduer og ferdigstille rundt vinduer

Kjempe bra service og de var veldig nøye med å få alt perfekt! Under oppdraget fikk vi også hjelp med å få takst på noen skader som ble oppdaget. Vi kommer til å bruke Realbygg Larvik neste gang vi skal få noe gjort. Takk for fin fin innsats.

Des. 2014
B

Bente om Realbygg Larvik AS

Steinsholt
Delvis etterisolering av loft

Hyggelige og profesjonelle folk som fikk gjort mye til en god pris og til avtalt tid. Vi får se til vinteren om det faktisk har hatt noen effekt :)

Aug. 2014
I

Ingrid om STEINER BYGG NILSEN

Stavern
Renovere Bryggerhus

Det klart beste tilbudet med gjennomarbeidet beskrivelser og klarifiseringer, ikke billigst men men vet hva man har bestilt og risikoen er dermed redusert. Gamle hus er som kjent ingen spøk å gå igang med, skjult råte, husbokk osv.

Mars 2014
H

Hans Gunnar om BYGG POINT AS

NEVLUNGHAVN
* Fortsatt ledig: Skifting av kledning, vinduer og 1 stk terassedør.

Ambobygg v/Bjørn Ove Tinnseth har skiftet vinduer ,kledning, satt opp søyler og gjort diverse utbedringer på vår enebolig. Arbeidet er blitt utført profesjonelt. Kom som avtalt og ble ferdig til fastsatt tid. Ryddet opp hver dag og kjørte bort bygg avfall. Bjørn Ove Tinnseth er en grei kar som ordner opp i det meste. Firmaet kan anbefales. Har engasjert Ambobygg til vårt neste prosjekt til høsten. Arne Andersen

Juli 2013
A

Arne om Ambobygg As

Larvik
Isolering

Isolering av tak i krypkjeller. Jobben ble raskt og profesjonelt utført. Temur var en ærlig og real mann som holdt ord. Kommer til å bruke dem til andre jobber. De var også de rimligste.

Nov. 2012
g

gry iren om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Stavern

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud