Skal du isolere eller etterisolere i Oppdal?

Skal du isolere boligen din i Oppdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Oppdal som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Oppdal?

Skal du isolere boligen din i Oppdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Oppdal som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Oppdal innen isolasjon på Mittanbud

Isolering - dampsperre

7340OPPDAL

Jobben går ut på Innvendig isolering - dampsperre og lekting. Hytte 6 min fra Oppdal sentrum. Ta kontakt for mer info.

Isolering av kvist

7340OPPDAL

Isolering av kvis på hus bygd i 1941

Snekker ønskes til oppussing av låvebygning

7340OPPDAL

Jeg har et småbruk der jeg ønsker å få restaurert/pusset opp låven for å kunne bruke den til selskapelighet. I første omgang er det snakk om å rive opp gulv og få lagt nytt, sette inn noen vinduer, isolere veggene, tilpasse bærekonstruksjon ved å åpne opp. Befaring og gjennomgang må gjøres før vi blir enige. Dette er innomhusarbeid og er kanskje en fin aktivitet å holde på med i vinter?

Etterisolering av gavlvegger i Kremlevegen

7340OPPDAL

Borettslag v nederst i Kremlevegen på Oppdal har de siste årene gjennomført noen ytre forbedringer på bygningene. I år er det tid for etterisolering og nytt panel på alle gavlvegger på bolighusene. Vi ønsker å få gjennomført følgende: 5 cm etterisolering, ny vindsperre og nytt liggende panel. Gavlveggen er ca. 8,7 m bred og 7,3 m høy opp til mønet. Det er god plass til å sette opp stillas ved alle veggene samt plass til å lagre materialer på borettslagets område i arbeidsperioden. Forespør dermed å få tilsendt så snart som mulig et pristilbud samt informasjon om når det kan passe for dere å gjøre jobben. Til informasjon er forespørselen sendt til flere aktører i Oppdalsområdet og det beste tilbudet for Borettslaget vil bli valgt.

Etterisolering av hytte

7340OPPDAL

Jeg ønsker tilbud på etterisolering. Det er en hytte på ca 65 m2 ved Skarvatnet ført opp som laftekasse i 1967. Begge langsidene av hytta har stående tømmermannskledning. På gavlene er det ingen kledning. I det følgende har jeg prøvd å oppsummere det jeg ønsker pris på. Høyder på vegger har jeg dessverre ikke, så her er jeg avhengig av at dere kommer på en befaring. Takvinkelen er ca 28 grader. 1. Utforing og etterisolering utvendig av gavler (ca 100 mm isolasjon). Vindsperre (Tyvek eller tilsvarende) klemmes mekanisk utenfor isolasjon. Stående tømmermannspanel ytterst (tilsvarende som på eksisterende langvegger). 2. Riving av eksisterende kledning på langvegger foruten utstikk med vindfang og muld-do. Utforing og etterisolering av langvegger. Vindsperre (Tyvek eller tilsvarende) klemmes mekanisk utenfor isolasjon. Stående tømmermannspanel ytterst (tilsvarende som på eksisterende langvegger). 3. Flytte ut eksisterende vinduer til nytt veggliv. Dette fordrer nye foringer innvendig, type hvite. Eksisterende lister innvendig beholdes. 4. Bytte vindu på nordre gavl. Tilsvarende dimensjon som eksisterende. U-verdi høyst 1,0. Ekte sprosser. Nye hvite foringer innvendig i og med at vinduet trekkes ut til nytt veggliv. 5. Rive eksisterende tak ned til OK taktro. Bygge opp nytt, bedre isolert og luftet tak. Over taktro legges plast, sperrer, 200 mm isolasjon (mineralull) osv. i henhold til Sintef byggforsks anbefalinger. Nytt beslag rundt pipe og over vindski. Nye takrenner med nedløp tilsvarende eksisterende. Nytt tak tekkes med Icopal takshingel (Type S – Grå med skygge) eller tilsvarende. Opsjon A: Bytte av alle resterende vinduer (5 stk.) på vegger som etterisoleres. Tilsvarende dimensjon som eksisterende. U-verdi høyst 1,0. Ekte sprosser. Nye hvite foringer innvendig i og med at vinduet trekkes ut til nytt veggliv. Opsjon B: Sette inn nytt vindu i søndre gavl. Tilsvarende dimensjon som for eksisterende vindu på nordre gavl. Her må spares ut i eksisterende laft. Generelt skal Sintef byggforsks detaljer og anbefalinger følges. Se spesielt SINTEF Byggforsks «Etterisolering av småhus» (2017). Vedlagt finner dere utklipp fra sistnevnte. Vi ønsker tilbud som totalentreprise iht. NS 8407 med utførelse sommer 2019, evt. så snart dere har kapasitet.  Vedlagt finner du noen enkle skisser av hytta som lå ved prospektet. Vi håper dere kan være interessert i å regne på denne jobben.

Påbygg +Utbygg + Resturering av hus

7340OPPDAL

Ønsker tilbud på Påbygg + Utbygg + etter isolering + Nye vinduer/Ytterdør+Innerdør gang + Verandadør samt ny kledning

Siste evalueringer
Nytt tak enebolig

Tok kontakt med en gang og kom på befaring. Ingenting å si på det

Sep. 2012
G

Gjøran om Kleven Bygg Oppdal As