Skal du isolere eller etterisolere i Eidsvoll?

Skal du isolere boligen din i Eidsvoll? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Eidsvoll som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Eidsvoll?

Skal du isolere boligen din i Eidsvoll? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Eidsvoll som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Eidsvoll innen isolasjon på Mittanbud

Isolering av takloft

2070RÅHOLT

Ønsker å få isolert vårt takloft

Snekker og betong arbeid

2072DAL

Beskrivelse Ønsker tilbud på isolering og platelegging av 2 etg i min garasje som er 6.4 x 7.8 m grunnflate. I 2 etg er det planlagt ett rom, men pr nå er det bare takstoler der. Det vil være nødvendig å komme og inspisere jobben, for mer detaljert beskrivelse. Det er dør i 2 etg, og det må og bygges en utvendig trapp opp. Det er og ønskelig med noen som kan ordne gulvet i garasjen, da vann og salt har "spist" sålen enkelte plasser. Her må d fylles i betong, samt ha på avrettingsmasse og ordne helling slik at vann renner ut av garasjen, i tillegg må leca mur slammes. Garasjen er klargjort for isolering. Adresse Haslervegen 2072 Dal

Eidsvoll. Etterisolering ihht energirapport fra enova godkjent ingeniør

2074EIDSVOLL VERK

Bygningsmessige tiltak Tiltak 1: Utskifting av ytterdør Ytterdører med dårlig isoleringsevne byttes ut med nyere dører med uverdi på 1,2 eller lavere. Tiltak 2: Etterisolering av yttervegg Yttervegger isoleres med 250 cm glava, vindsperre på kald side, og legges ny utvendig kledning. Yttervegger er oppført i trekonstruksjoner på ca 25 cm, uten isolering og vil nå bli isolert med 250 cm glava. Tiltak 3: Isolering av gulv mot kald kjeller/kryprom Isolering av stubbloft mot krypkjeller og mot kjeller med 25 cm glava. Tiltak 4: Utskifting av vindu Gamle vinduer som isolerer dårlig byttes ut med nye vinduer med 2 lags glass med uverdi på 1.2 eller lavere. Dette gjelder ikke vinduer i 2 etasje og på soverom i 1 etasje som ble skiftet i 2018.

Isolere, plaste og plateslå innvendig tak garasje

2070RÅHOLT

Garasjen har isolerte vegger med sponplater. Nå gjenstår oppgaven med å isolere, plaste og montere osb plater( ikke lister). Materiell kjøpes inn av oppdragsgiver. Taket er ca 45 kvm. Garasjen vil være ryddet.

Restitusjon bygg fra 1959

2074EIDSVOLL VERK

Vi må bytte kledning pga av råte, även etterisolera till 250mm isolasjion, 3 lagvindu på alla fönster, fixa in ett balansertventilasjonsanlegg og eventuelt isolera loft till 350mm.

Isolere anneks

2072DAL

Isolere anneks innvendig på 13,9 kvm.

Siste evalueringer
Yttervegg på gammelt tømmerhus

Det var en ganske spesiell jobb med bl.a. skifting og skjøting av stokker av rundtømmer i en 400 år gammel tømmervegg. Dette ble utført veldig profesjonelt og ett år senere har det ikke vært bevegelse i veggen i det hele tatt. Det ble også håndlaget nye vindusknekter med de gamle som mal, - virkelig flott! Joda, jeg sjekket flere tilbud og kunne ha fått billigere norsk snekker, men ingen som kunne love å gjøre denne jobben på den måten, for dette krever spesialkunnskap. Dette særegne huset krever flere prosjekter etter hvert som økonomien tillater det og jeg er trygg på at dette firmaet kan gjøre jobben veldig bra.

Feb. 2020
F

Fuglerudtunet BRL v/ Liv om BYGGSERVICE FROGNER AS

Råholt
Skifte av vinduer ,utforing og isolering ,skifte panel

Meget ryddig firma, flinke fagfolk utført til avtalt tid og ingen overraskelser på pris,høy kvalitet på alt i fra tilbud til ferdig jobb

Nov. 2019
R

Roald om NANNESTAD BYGDESERVICE SA

Råholt
Nytt tak og vegger, etterisolering og nye vindu

Fra dag en var Gøran "hands on" , han var her først på befaring, og kom med tips og ideer som kunne være mere økonomisk for meg FØR han fikk annbudet. Dette gjorde at tilliten til at han kunne være den rette kom fort, og har ikke angret et sekund. Vi ønsket en totalpris på hva dette ville koste oss, fra begynelse (inkludert ALT, stilasje, materialer, vinduer, tak, osv... rydding og bortkjøring av søppel etter oppdrag) til slutt, noe vi fikk, og de hold seg innenfor. Kan med god samvittighet anbefale S & S Tak og Takfornying AS. Når du kjører fra Eidsvoll opp mot E6, se på huset langs eidsvollvegen etter branstasjonene så ser du resultatet selv....

Okt. 2019
S

Siw om S & S TAK OG TAKFORNYING AS

Eidsvoll
300 kvm tak må fornyes

Vindu1 fikk nok å gjøre med utskifting av absolutt alle dører og vinduer, samt bytte av tak og takoppløft. Selv om det ble en svært stor jobb, sto de på og fant løsninger til enhver tid. Der andre firmaer mest sannsynlig hadde stukket av, holdt Vindu1 ut fra start til mål. Allerede nå vil vi anbefale 3-lags pvc vinduer. Både for støy og innetemperatur. Vindu1 ga oss en meget konkurransedyktig fastpris på hele prosjektet og holdt seg til dette.

Okt. 2015
C

Christopher om Vindusentreprenør1 AS / Avd. V1 Bygg

Eidsvoll
Totalrenovering/oppussing av loftetasje fra Trysilhus

VELDIG høy pris. En veldig distre, fjern, uprofesjonell og strengt tatt lite kunnskapssterk prosjektleder. Skuffende!! Bonum får kun 2.5 stjerner. DERIMOT! Det polske firmaet som Bonum hadde hyret inn var veldig, veldig dyktige og gjorde unna jobben på halve tiden! 10 timer hver dag, hyggelig leder, flott arbeid, ga det lille ekstra. Jeg gir REMIKO (det polske firmaet) 5 STJERNER!!

Aug. 2013
T

Trine Hagen om BONUM AS

Eidsvoll