Skal du isolere eller etterisolere i Halden?

Skal du isolere boligen din i Halden? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Halden som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Halden?

Skal du isolere boligen din i Halden? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Halden som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Halden innen isolasjon på Mittanbud

Befaring og pris

1765HALDEN

Isolere gulv under hytte, noen flere støtter/forsterke, befare gulv på våtrom som må byttes/oppgraderes. Plater på vegg og linoleum på gulv. Ønsker befaring og pris. Badet er ca 4 kvm.

Skifte kledning og etterisolere

1788HALDEN

Ønsker pristilbud på følgende: Yttervegg (60kvm, 12m*5m) skal kles om og etterisoleres 15cm (så det flukter med øvrige allerede etterisolerte vegger). Kledning skal bli liggende, som på resten av huset. Stilen med blanding av liggende og stående kledning som i dag skal altså ikke videreføres. Dette er et Stangeskovhus der vinduene og dører ikke flukter med veggpanelet. Dette ønsker vi å flytte ut i forbindelse med etterisolering slik det er gjort på øvrige vegger. 3 vinduer + ytterdør i 1.etasje må skiftes og flyttes ut. 6 vinduer + verandadør i 2. etasje og flyttes ut. 3 lags isolerglass toppsvingede vinduer. Samtidig er det ønskelig å føre nye trekkerør til kommende el-kurser i veggen og bytte av eksisterende utelamper. Interessert i å gjøre deler av jobben selv - det vil si slik som riving, bortkjøring av avfall, innvendig listing, etc.

Blåseisolering av 2 bjelkelag.

1764HALDEN

Hei. Ønsker å få pris på isolering av 2stk bjelkelag. Dvs. mellom kjeller og 1.etg samt mellom 1. og 2.etg. Ca 74m2 grunnflate pr. Etg. Blir lagt duk i de aktuelle takene. Mvh Stian Kvamme

Isolering av bod i 2. etasje.

1769HALDEN

Trenges isolering av boden som ligger i 2 etasje. Veggene er ikke nok isolert. På andre siden av veggen er det bad. Grunnen lave temperatur røret frøs til badet . Derfor trenger en løsning til å isolere den liten bod som brukes som rom til oppbevaring.

Bytte kledning på 2 yttervegger

1781HALDEN

Vindusbrett, nye vindskier. Vil gjerne ha pris med etter isolering og uten Må males

Blåseisolasjon under loftsgulv

1778HALDEN

Vi innreder loftet vårt (3 etasje i hus fra 1930) og har isolert taket men ønsker å se på pris for å blåse inn isolasjon i gulvet også, både for varmetap og lydisolering ned til etasje under. Loftet har gammelt tregulv som vi vil bevare, men tenker at man kanskje ta ta opp noen planker og blåse inn isolasjon. Det er ca 50 kvm.

Siste evalueringer
Isolere og legge nytt gulv.

Dyktige håndverkere, gjorde god jobb innen avtalt tid. Det ble faktisk bedre en jeg forventa. Hyggelig å kommunisere med. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler.

Okt. 2015
N

Natalie om ABDIL ALP

Halden
Bytte kledning og etterisolering

Dette firmaet går jeg gjerne god for. Profesjonelle, effektive og trivelige håndverkere som yter det lille ekstra for å gjøre kunden sin fornøyd. Anbefales!

Aug. 2015
A

Astrid om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

Skreia
Laminatparkett ca. 15 m2

Fornøyd med legging av parketten, men ikke med listingen rundt veggene. Vanskelig pga skjevt gammelt hus, men det ble ikke like pent overalt Fikk heller ikke knirkefri terskel. Punktlig oppmøte til avtalte tider. Tok med restavfall + litt mer til stasjon

Sep. 2014
I

Inger om PEDERSEN HUS & HJEM

Sponvika
Utvendig kledning

En god opplevelse, kom til avtalt tid og gjorde seg ferdig til avtalttid.

Jan. 2012
K

Knut om Bygg & Konstruksjon

Halden