Skal du isolere eller etterisolere i Frogn?

Skal du isolere boligen din i Frogn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Frogn som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Frogn?

Skal du isolere boligen din i Frogn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Frogn som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Frogn innen isolasjon på Mittanbud

Oppgradering av husfasade - Bytte av kledning og etterisolering

1444DRØBAK

Hei, Vi planlegger en oppgradering av vårt hjem og søker dyktige fagfolk til følgende oppdrag: Beskrivelse av jobben: Kledningsarbeid: Vi trenger å bytte kledning på to vegger, med et samlet areal på 110 kvm. Vi ønsker å bruke Malmfuru 21 x 145 mm dobbeltfals med jernvitrol, levert av Svenneby sag og høvleri. Dersom du har en avtale med Svenneby og kan tilby en god pris på denne kledningen, vil dette være en stor fordel. Etterisolering: Vegger skal etterisoleres med 5 cm isolasjon. Beslag: Installering av nye beslag under vinduene er også nødvendig, og tidligere arbeid av denne typen har blitt utført av en blikkenslager. Tilleggsinformasjon: Jeg vil selv stå for rivingen av eksisterende kledning før arbeidet starter, så dette trenger ikke å inkluderes i tilbudet. Jeg vil også håndtere all avfallshåndtering etter endt arbeid. Vi ser etter en leverandør som kan tilby en konkurransedyktig pris, men det er viktig for oss at arbeidet utføres profesjonelt og med god kvalitet. Vennligst inkluder din beste pris, samt informasjon om tilgjengelighet og estimert tidsbruk for gjennomføring av arbeidet. Ser frem til et godt samarbeid og ditt tilbud! Mvh Kyrre

Etterisolering og ny bordkledning, skifte av noen vinduer og verandadør på hus bygd i 1978

1455NORDRE FROGN

Har et vanlig husbankhus bygd i 1978 med isolasjon fra den tiden (10 cm) Vurderer nå og etterisolere, legge ny bordkledning, sette inn mye stuevindu og bytte verandadør. Interessert i kontakt med seriøse snekkere for pristilbud på prosjektet.

Etterisolering

1446DRØBAK

Etterisolering av enebolig

Etterisolering yttervegg innvendig tre rom

1445DRØBAK

Arbeidet består av etterisolering av yttervegger, sette opp gipsvegger, sparkle, skifte 3 vinduer og en ytterdør. Ønsker befaring og pristilbud på jobben.

Isolering av loft/annen etage pluss snekring.

1455NORDRE FROGN

hei! Jeg trenger hjelp av fagmann til isolering, pluss litt snekring, av et loft/ annen etage med takoppløft. -Det første som trengs er bygging av en litt isolert lettvegg med tett dør da det kun er luke opp der nå. Trappa er ferdig, men det er luke over hele (se video). Vi vil ha vegger med dør mens arbeidet pågår for å gjøre det enklere å komme opp der uten at det blir for kaldt i 1 etage. -Deretter skal det legges vindtett duk, isolering og kondenssperre. Vi har allerede lagt vindtett duk på omtrent 35% av arealet, dette er litt kronglete da det må legges mellom (se video). -Vi har allerede all isolasjonen som trengs (rockwool). -Det skal IKKE deles inn i rom der oppe enda, kun legges flat panel på alle vegger. -Det er planlagt et bad der oppe, men det skal heller ikke bygges i første omgang, kun legges til rette for i planleggingen. -Isoleringen skal gå HELT OPP, altså skal det ikke bygges ned, vi vil ha full takhøyde og synlige bjelker. huset er 100m langt, jeg må lete i noen papirer her for å finne nøyaktig kvm på loftet. (ps.jeg finner kun papirer på 1 etage, men det er et hus av typen Åse, fra Älvsbyhus. Usikker på bredde.) En del av tingene der oppe skal selvfølgelig fjernes før bygging, muligens ikke alt, må se det ann. Velkommen på befaring! Mvh Katrine

Etterisolering og oppussing av stue i privatbolig

1444DRØBAK

Stue (7,1m x 4,8m)= 34m2 - levering av materialer og utføring av 10cm etterisolering yttervegger (total bredde 14,7m x høyde 2,5m) samt ny kledning (panel) innvendig. To vegger isoleres innvendig - mens isolering av kort vegg mot terrasse må avklares med tømrer. Fratrekk av areal i vegger for 2 vinduer og en dobbel skyvedør er ikke lagt inn her. Arbeidene inkluderer reparasjon av plater i himling og overflatearbeider for omgjøring til glatt tak uten skjøter og med nye taklister. Inkluderer montering av nytt 3-delt vindu (bredde 2,5m x høyde 1,5m) og dobbel skyvedør til terrasse (bredde 2,2m x høyde 1,7m) med 3-lag isolerglass med 2 sider energiglass, inkl. karmer. Ønsker opsjon på tilsvarende leveranse av vindu og dobbel skyvedør. For eksist. parkettgolv skal det fjernes knirking ved gåing, samt utføres sliping og lakkering, og nye golvlister monteres. Arbeidene må koordineres med elektriker som har egen avtale med huseier. Oppgitte mål er avrundet, og nye mål må tas av utførende.

Siste evalueringer
Isolere garasje, sette inn limtredrager

Veldig fornøyd med det utførte arbeidet vi ble enige om. (pusse opp og isolere garasje). Austin og gjengen var lette å kommunisere med. Kom til avtalt tid, jobben ble utført til avtalt pris og kvaliteten var veldig bra. Anbefales.

Feb. 2020
M

Martin om MERCURIUM AS

Drøbak
Rehabilitering av hytte Drøbak

Jeg fikk rehabilitert min hytte av Tre og Stein AS høsten 2018. Nytt tak, nye takrenner, ny kledning og isolering, nytt bad, riving av gammel pipe og brannmur, nye gulv med folie samt gips på vegger. Jeg er veldig fornøyd med teamet som gjorde jobben med Zanas i spissen. Endringer underveis ble løst på en utmerket måte. Jobben ble utført til avtalt pris. Jeg kan på det varmeste anbefale Tre og Stein til alle. Sverre Ording.

Jan. 2019
S

Sverre Johan om TRE OG STEIN AS

Drøbak
Skifte gulv og bjelker i gammelt hus

Kollen Bygd AS har gjort solid og pent arbeid hos oss. De har skiftet bunnsviller og utbedret bærende konstruksjoner i store deler av 1 etg, avrettet vegger, isolert, og reparert gammelt dråpepanel utvendig. De har gode forslag til løsninger og har konkurransedyktige priser - anbefales høyre og venstre! :-)

Sep. 2018
S

Suzanne om Kollen Bygg AS

Drøbak
Bytte av vertikale støttebjelker under hus med ringmur

Veldig bra utført arbeid til rett tid og bedre pris enn vi forventet. Hyggelige karer med kompetansen i behold! Anbefales videre!

Aug. 2018
A

André Anker Hansen om TB BETONGSAGING AS

Narvik
Oppføring av tilbygg på ca.30m2 på Hallangen i Frogn Kommune

Begynte i april mnd.med tilbygget.Veldig trivelig mann.Kunne ikke valgt noen bedre.Nøyaktig,faglig god innsikt.Der vi møtte på problemer,løste han det på en rask måte.Hadde løsninger på alt.Han var ferdig i slutten av juni og jeg var meget imponert over resultatet.Er det noen som er ute etter en byggmester kan jeg trygt anbefale ham.

Aug. 2014
U

Ulf om FORNYELSE AS

Nordre frogn