Isolasjon - Sauda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Isolere uinnredet loft hytte

4200SAUDA

Jeg trenger å isolere mellom åpent bjelkelag over stue/kjøkken på eldre hytte i Sauda kommune

Rehabilitering

4200SAUDA

Isolere 10 cm, lekte og legge på ny kledning og nye vinduer

Isolering /skifting av kledning

4200SAUDA

Har ca 60 m2 med kledning som skal skiftes. Den gamle kledningen skal fjernes det skal isolers monteres asfaltplater legge på vindsperre ripes og lektes. Det er ståande kledning. 4 vinduer er kjøpt inn og skal monteres kledning og islasjon er kjøpt inn.

Doffin - totalentreprise 17/625501– Scene-, lys-, lyd-, biletteknikk og kabelstruktur – Sauda Folkets Hus

4201SAUDA

Sauda Folkets Hus AS (SFH) blei etablert 8. mai 2015 som eit ideelt selskap med formål å restaurere og sikre Folkets Hus som kulturminne, bygge til og eige dette som hovudkulturbygg i Sauda. SFH overtok eigedommen Folkets Hus i 2015. Langsiktig leigeavtale mellom Sauda kommune og SFH er inngått bl.a. for å sikre kompensasjon for meirverdiavgift. Sauda kommune skal vere leigetakar for heile bygget og ha fullt driftsansvar for eigedommen som hovudkulturbygget i Sauda. Restaureringarbeidet for det gamle bygget er omfattande og omfattar både tak, yttervegger, tekniske anlegg, og dessutan nytt utstyr for scene-, lys-, lyd- og bilet-teknikk. Eit nytt tilbygg 900 m2 golvflate er under oppføring skal innehalde fleire lydisolerte rom for øving for teater kor, korps, band og kulturskule og med ”Nyesalen” på ca. 130 m2 og 6 m takhøgd som det største romet både for øving og framføring. Ny vestibyle med kafé og betre publikumsfasilitetar gir ein dagleg møteplass i huset .

* Fortsatt ledig: Renovering av hus.

4200SAUDA

- Skifte tak - Skifte utvendig kledning - Skifte vinduer - Etterisolere

Rive gammel panel på en vegg utvendig

4200SAUDA

Rive gammel panel på en vegg . Montere opp asfaltplater, glava, papp og ny panel. Veggen er 7,25 lang ,6 meter høy. 43,50 kv. 4 vinduer i fratrekk. ca 33,98 kv. Tak kasse 7,85 x 0,60=4,71 kv.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Renovering av hus.

Er veldig fornøy med kvaliteten og prisen. Alle forventninger ble innfridd. Har anbefalt bedriften til venner og bekjente.

Mai 2011
V

Vibeke Og Audun om T. VEST BYGGSERVICE AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud