Skal du isolere eller etterisolere på Kongsberg?

Skal du isolere boligen din på Kongsberg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk på Kongsberg som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere på Kongsberg?

Skal du isolere boligen din på Kongsberg? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk på Kongsberg som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber på Kongsberg innen isolasjon på Mittanbud

Etterisolering, bytting av kledning og vinduer enebolig

3615KONGSBERG

Vi har planer om å etterisolere, bytte kledning og vinduer. Ønsker derfor tilbud på hele jobben inkludert vinduer og en balkongdør. Ønsker stående kledning på hele huset. Ønsker 3-lags vinduer og en balkongdør byttet. Viktig at den som gjør jobben kan gi dokumentasjon på jobben. Ønsker en uforpliktende befaring med pristilbud

Fuktskader undertak

3614KONGSBERG

Fra takstrapport: Det ble registrert vesentlige fuktskader i undertaket i området ved nedfallsgradene over inngangspartiet til boligen. Isolasjonen er generelt uryddig montert, stedvis ingen isolasjon. I de områder med manglende isolasjon har det oppstått fuktskader som følge av kondens. Kondensvannet blir liggende mellom fuktsperren og himlingsplatene. Fuktskader i undertaket må fornyes og det må utføres tiltak for å hindre tilsvarende type skader. Befaring ikke mulig før 3. juni som er inflyttingsdato.

Ny luftehatt på tak for kjøkkenventilasjon

3616KONGSBERG

- tidligere luftehatt er revet av - åpningen er per nå dekket med to takstein - trenger isolering

Skifte kledning, snekre pergola

3612KONGSBERG

Har et hus fra 1969 som ble renovert i 2015. Etterisolerete så det er totalt 15cm i veggene på innsiden. Men hele kledningen ble ikke skiftet. Ønsker å se mulighet for å skifte hele til ny type nå. Huset er ca 14,5m x 7m og kledningen er kun i en etasje pluss møne. Underetasje er i hvit betong. Ønsker pris på følgende: 1. Etterisolere 5-10cm på utsiden. Hva som anbefales. 2. Skifte kledning til stående panel. Gjerne i en lys grå trefarge. 3. Sette inn en loftstrapp til kryploft. Har kjøpt inn trappen. 4. Hele kryploftet er nå etterisolert, men den gamle isolasjonen er fortsatt nederst. Ønsker å vite om den gamle bør kastes og legge ny tilbake. 5. Skifte ny ytterdør. Jeg går eventuelt til innkjøp av dør. 6. Bygge en pergola på terrassen.

Ekstraisolering og nytt tak og takrenner for tilbygg

3614KONGSBERG

Trenger nytt tak og takrenner på tilbygget mitt hjemme. Ønsker dette helst bygd ut og isolert ekstra da det ser ut til å være betydelig varmetap denne veien.

Oppussing

3616KONGSBERG

Isolering

Siste evalueringer
INNVENDIG ISOLERING LÅVEBYGG

Mannblikk kan virkelig anbefales! Ryddige, pålitelige og profesjonelle, Tommelopp!!!

Nov. 2019
I

Ivar om MANNBLIKK BUSKERUD AS

Kongsberg
Bytte Vinduer 10 stk

Veldig fornøyd alt gikk profesjonelt for seg fra anbud/befaring til prosjektet var ferdig Høfelig sjef og veldig høfelig ansatte Kan anfeballes på det sterkeste

Juli 2018
S

Steven Fiskum om ADVIK AS

Kongsberg
Sprøyteisolasjon ca 200 m2

Kan anbefales på det sterkeste, god pris, kom til tiden og utførte oppdraget raskt.

Mai 2018
S

Skildrud Eiendom om AS BYGGISOLERING

Notodden
Etterisolering av vegger og vinduskifte

Fredrik Mikkelsen utførte hele jobben med knallkvalitet til avtalt pris og innenfor avtalt tid. Når man river av bordkledningen på et gammelt hus vet man ikke alltid hva man finner, men han kom med gode løsningsforslag underveis og ordnet opp slik at sluttresultatet ble veldig bra. Jeg vil ikke nøle med å bruke ham igjen til andre snekkerarbeider. Kontaktinformasjon er lagret i påkomne tilfeller. Han anbefales sterkt!

Mai 2012
E

Espen om FM BYGG Fredrik Mikkelsen

Kongsberg