Skal du isolere eller etterisolere på Ås?

Skal du isolere boligen din på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk på Ås som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere på Ås?

Skal du isolere boligen din på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk på Ås som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber på Ås innen isolasjon på Mittanbud

Isolering og gulv i råloft

1430ÅS

Hei! Vi hadde deg innom hos oss i mars for å rette opp noen dører, og samtidig ga du mange gode råd om blant annet hvordan vi kan isolere en liten bod/råloft vi har. Hvis du har anledning fremover vil vi gjerne ha deg tilbake for å utføre den jobben! Vi tenker da at den burde isoleres mot taket og tettes der hvor det er lavest under taket ut mot fasaden (med tanke på fugler osv). Gulvet er bare plank rett på bjelker virker det som, så der håper vi at det kan gjøres grep for å stabilisere, og gjerne legge laminat samtidig I tillegg har vi et lite vindu i kjelleren som er mildt sagt provisorisk tettet av tidligere eier - hvis mulig hadde det også vært supert å få hjelp til. Hører gjerne fra deg om dette høres relevant ut!

Bytte kledning, vinduer og etterisolering

1434ÅS

Vi ønsker å bytte kledning til ny stående kledning med etterisolering på en vegg med flere råtne bord. Veggen er ca. 8 m2. Vil også bytte to vinduer på veggen, samt sette inn avtrekksvifte fra bad. Ønsker å få en vurdering av om samme jobb bør gjøres på flere av veggene.

Ny gipshimling i stue inkl. isolering av kanaler på loft mm.

1434ÅS

Huset er fra 1972 og har sperretak (valmet tak). Sperrene har ila årene fått en liten nedbøyning som gjør at himlingen henger noe på midten. Himlingen er nedlektet og består av tak-ess plater. For noen år siden forsøkte jeg å helsparkle himlingen og montere fiberduk. På loftet er det uisolerte kanaler som avgir kondens hver vinter når det er kalt. Når det blir mildvær drypper det fra taket. Kanalene må isoleres før ny himling monteres. I tillegg må isolasjonen på loftet gås over og skadet isolasjon må byttes ut. Arealet på himlingen er målt opp til ca. 50,3 kvadratmeter. Følgende arbeider ønskes utført: - Rive eksisterende himling bestående av tak-ess plater med duk under (fastpris) - Rive nedlekting til tak-ess (satt 90 grader på sperrene) (fastpris) - Ny plastfolie (fastpris) - Ny nedlekting (23x48mm) inkl. oppretting av heng (fastpris) - Ny gipshimling (12,5mm) (fastpris) - Sparking og maling (opsjon) - Nye taklister (hulkil 70mm) (opsjon) - Isolering av kanaler på loft (utføres etter medgått tid og materialer) - Gå over isolasjon på loft og supplere med ny isolasjon der det har vårt kondens fra kanaler (utføres etter medgått tid og materialer) I tilbudet ønsker jeg følgende spesifisert: - pris på materialer - antatt tidsbruk (ca. antall arbeidsdager) - timepris - det oppgis delpriser for de ulike delene av oppdraget i tilbudet Hvis tilbudt materialpris er høyere enn det jeg selv kan få på f. eks. OBS Bygg, forutsettes det at jeg kan kjøpe inn materialene selv. Andre forhold: Tilbudet må være på norsk og minst én av de som skal utføre jobben må kunne kommunisere på norsk. Ønsket tidsrom for utførelse: august-september 2024

Bytte tak, kledning og etterisolere stor enebolig

1430ÅS

Taket må byttes, vi ønsker ny kledning og det må etterisoleres. Trenger også vurdering på om vinduene må byttes ut. Huset er fra 50-tallet og både tak og kledning er fra byggeår.

Isolere garasje

1435ÅS

Ønsker å få isolert og evnentuelt sette på plater. Taket er isolert. Er ca 42kvm

Bytte isolasjon og legge gulv på loftet

1435ÅS

Jeg ønsker å legge gulv på loftet og ønsker i samme anledning å bytte ut isolasjonen. Det er ca. 160 i takhøyde, det er montert standard loftsluke. Opprinnelig isolasjon som skal fjernes er glassfiber, og det er ønskelig å erstatte denne med ny glassfiberisolasjon. På gulvet ønsker jeg vanlige sponfiber gulvplater

Siste evalueringer
Etterisolering utvendig og bytte av panel

Forutsigbarhet og god kvalitet hele veien. Åpne for tilbakemeldinger og justeringer underveis, og svært konkurransedyktig pris. Hyggelige snekkere (noe også naboene har bemerket). Kommer nok til å bruke dem igjen.

Mai 2019
K

Kristoffer om PROBALTIC AS

Ås
Vurdering av lydisolering

Fikk lydisolert tv-stue med dobbelt gipslag og ståldør. Jobben ble gjort grundig og med høy kvalitet. Oppdaget en liten justering som måtte gjøres i etterkant, og da kom de dagen etterpå og fikset det. Veldig fornøyd med jobben.

Mars 2019
B

Bjørnar Alexander om OPPEGÅRD BYGGSERVICE PATRIKAINEN

Vinterbro
Isolering innvendig vegg

Kan anbefale Krystall Byggservice AS. De møter opp presis, jobber meget effektivt, er ryddige og korrekte.

Feb. 2019
U

Una Stefansdottir om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Vinterbro
Isolering av bod

Veldig godt arbeid og resultatet samsvarer helt med mine forventninger! Kan anbefales videre!

Okt. 2018
K

Kristoffer om MYRVANG BYGG OG VEDLIKEHOLD

Vinterbro
Nytt tak

Sam Tak AS var veldig ryddige gjennom hele prosessen. Vi var 4 hus med slak helling som byttet samtidig, og alle var like fornøyde. Tilbudet var mer oversiktlig enn andre tilbud vi fikk, prisen var god, og vi fikk raske svar på alle henvendelser. Møtte som avtalt, ryddet opp etter seg hver dag, informerte oss ved evt. endringer og viste bilder fra hele prosessen underveis. Kan helt klart anbefale Sam Tak!

Aug. 2018
E

Emma Kristine Granli om SAM TAK AS

Ås
Isolere 80kvm gulv på loft i enebolig

Hvordan er det mulig å jobbe så effektivt? Strålende!

Juni 2015
B

Brage om S.M.K BYGG AS

Ås
Støydempe hybelleilighet ca 50m2.

Tømrermester Jan Johannessen er en enestående, pålitelig, blid og kjempehyggelig håndverker. Kom presist på befaring, forhåndspris og framdriftplan ble fulgt. All kommunikasjon og hans måte å løse oppgaven på var en fornøyelse. Vi er veldig fornøyd og har ingen betenkeligheter med å anbefale Jan.

Mars 2014
F

Finn Olav om Tømrermester Jan Johannessen

Ås
Bytting av to vinduer, og veranda vdu/dør.

Raske, effektive og proffe. Meget fornøyd.

Juli 2012
C

Cathalina om Din Bygg EK

Ås