Skal du isolere eller etterisolere i Kristiansund?

Skal du isolere boligen din i Kristiansund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Kristiansund som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du isolere eller etterisolere i Kristiansund?

Skal du isolere boligen din i Kristiansund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere fagfolk i Kristiansund som kan hjelpe deg å legge isolasjon i boligen eller på hytta.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Jobber i Kristiansund innen isolasjon på Mittanbud

Skifte bordkledning, isolasjon og vinduer

6507KRISTIANSUND N

1. Rive bordkledning, vindskier og takrenner. Fjerne isolasjon. 2. Innkjøp av materialer 3. Legge isolasjon og ny bordkledning og takskier 4. Skifte 8 vinduer. Hjelpe til med oppmåling av vinduer 5. Skifte takrenner og nedløp 6. Installere takstige og plattform ved pipe 7. Rydding/bortkjøring av alt avfall

Flere vedlikeholds behov i sameie

6522FREI

- Nytt yttertak - Etterisolering mørkloft - Bytte av ødelagte vinduer (12stk 120x120) - Bytte av eldre vinduer - Bytte av 2 balkongdører - Bytting av 3 ytterdører - Riving av bod for å se vannskade - Drenering 2 hus - Ny kledning og etterisolering av yttervegger - Lufteventiler/romventilator

Skifte av vinduer, etterisolering og ny kledning

6522FREI

Ønsker tilbud på etterisolering, ny kledning og skifte av vinduer på enebolig fra 70-80 tallet. Ca. 170 kvm. Økt størrelse på vinduene må tas i betrakting. 3 lags. Nåværende fasadetegninger kan sendes etter avtale.

Bytte av vinduer,ytterdør og terrassedør.

6525FREI

hus fra 80 tallet der vinduene er klar for oppgradering. Og vil bytte ut en terrasse dør og et stort vindu men en skyvedør . Totalt 10 vinduer der 6 stk husmorvindu og 3 store stue vindu (fastramme) 1 stk badvindu topphengslet . 1 terrasse dør og 1 ytterdør. Vurderer også bytte av kledning og etterisolasjon.

Tilleggsisolasjon /blåseisolasjon

6508KRISTIANSUND N

Tilleggsisolere ca. 15 kvm gulv. Ca.12 cm isolasjon / Ca. 2 m3. Vi ønsker med det samme tilbud på å isolere nye delen av huset som er ca 37m2.

Ombygging av garasje

6523FREI

Ønsker å integrere garasjen min til en del av huset, slik at den kan brukes som et soverom/tv-stue. Det innebærer å fjærne en garasjeport og kle igjen hullet som blir. Samt isolere, gipse og bygge om inngangspartiet til huset. Slik at det som i dag er garasje får felles inngang.

Siste evalueringer
Gulv, vegger og tak på hyttekjøkken

All jobb i henhold til avtale, og ikke minst flinke folk.

Jan. 2018
O

Ole om BURZ BYGG AS

Frei
Nytt tak på enebolig

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som Andrei og gutta gjorde. De var punktlige, nøyaktig og leverte etter avtale. De utbedret en rekke problemer underveis som ikke inngikk i avtalen uten ekstra kostnad. De lyttet også til mine spørsmål og ønsker. Jeg anbefaler Andrei Burz på det sterkeste.

Feb. 2015
E

Endre om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Skifte av værvegg, forsterke isolasjon (?), evt. skifte av vinduer (?).

Det gjenstår fortsatt litt arbeid, men må si meg svært godt fornøyd med utførelsen. Hyggelige og arbeidssomme folk. Flink til å overholde avtaler når det gjelder tid. Ut fra min vurdering gjør de et godt faglig arbeid. Det er det viktigste for meg! Har inngått ny avtale om utvidelse av det opprinnelige prosjektet. Bør være et kvalitesstempel.

April 2014
N

Nils T. om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Etterisolering og nytt ytterpanel på eldre hus.

Etter en budrunde fallt valget på Renovasjon og Vedlikehold. Roy Sørensen og Mohammed Ferra er to positive karer som ønsker og gjøre jobben raskt og effektivt, men som legger vekt på kvalitet. Jobben med og bytte ytterkledning på vestveggen, inkl. etterisolering med Low-E Housewrap ble gjort iløpet av 5 arbeidsdager. Litt lengre enn først anslått, fordi rivingen ble mere krevende enn beregnet. Arbeidet ble gjort på en ryddig måte :-)

April 2013
H

Hermann om Ferra Vedlikehold

Oslo