Varmekabler i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Ålesund

ALFA ELEKTRO AS

Elektriker bedrift som holder til i Vegsund. Bredt spekter av kunder. Vi tar på oss arbeid i industri, kontor, hjem, hytter og landbruk. Kundene setter vi alltid i fokus, og med over 20år erfaring har vi gode og velprøvde løsninger.

Okt. 2023

Termostat bad

"Ryddig og effektivt."
E
Espen Skevik
Ålesund
ALFA ELEKTRO AS

INDUSTRI OG SKIPSELEKTRO AS

Industri og Skipselektro AS er en familiebedrift som ble etablert i 1991 av Hallstein Skår. Og drives videre av sønnene Martin og Morten Skår. Vi leverer elektrotjenester som serviceoppdrag, rehabilitering bolig, nybygg, varmepumpe, industri og båt. Firmaet holder til i Sula kommune og flyttet til egne lokaler på Fiskarstranda august 2017. Industri og Skipselektro AS har flere dyktige fagarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Sep. 2023

Varmekabel og spotter

"God komunikasjon underveis, og jobb ihht avtale og pris 👍🏻 Anbefales, og kommer sikkert til å bruke de igjen 👍🏻"
E
Eivind
Ålesund
INDUSTRI OG SKIPSELEKTRO AS

SEAS SPJELKAVIK ELEKTRO AS

SEAS Spjelkavik Elektro AS er et solid firma som har vært i elektrobransjen helt siden Martin Sunde startet firmaet i 1946. Våre elektrikere har solid erfaring og kompetanse innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner i alle typer bygg. Vårt hovedmål er å skaffe industri- og privatkunder varer og tjenester av høy kvalitet til rimelige priser.

Juni 2023

Montere baderomsvifte & Feilsøke varmekabler i bad.

"Dei hadde rask responstid på både svar og utført arbeid. Hyggelig personell til en hyggelig pris."
T
Tobias
Ålesund
SEAS SPJELKAVIK ELEKTRO AS

SYSTEM-ELECTRO AS

Mars 2023

Skift av termostat/bryter til varmekabler

"Møtte opp til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris."
P
Per Øyvind
Ålesund

ALFRED NESSET ELEKTRO AS

Elektro - Automasjon - Tavleproduksjon - Døgnvakt - Ålesund

Okt. 2019

renovering av bad

"Fikk raskt svar på forespørsel og pristilbud Rask og grei gjennomføring av jobben Hyggelige folk å ha med å gjøre Faktura var i henhold til tilbudet"
A
Arne
Ålesund
ALFRED NESSET ELEKTRO AS

ACEL AS

Feb. 2019

Skifte av termostat til varmekabler på bad

"Bra og profesjonell utføring."
V
Vegard
Skodje
ACEL AS

E. GJERDE MALERFIRMA AS

4.3 (13)

E.Gjerde malerfirma AS er eit malerfirma som driv med tradisjonell maling og flislegging. Vi har spesialisert oss på renovering av våtrom og her samarbeider vi med rørlegger og elektriker som også har lang erfaring med renovering av våtrom.Ellers tar vi på oss jobber med innvendig overflatebehandling av tak og vegger. Vi har det mest moderne utsyr innafor dette området i form av bokser til å fordele sparkelet i skjøtane etter at strimmelmaskina har lagt strimmelband. På flisleggingsområdet har v...

Se mer
April 2018

Rep. av baderom: Defekte fliser. Defekt varmekabel. Oppgradering toalett og badekar.

"E.Gjerde Malefirma AS fjærnet gamle fliser, la ny membran og nye fliser på gulvet i vårt baderom m/våtromsdokumentasjon. De formidlet også kontakt med elektrikerfirma Alfa Elektro AS som la ny varmekabel og installasjon for denne. Firmaet skiftet ogs..."Se mer
K
Kjell Arne
Ålesund

ÅLESUND ELEKTRO AS

Din elektriker i Ålesund! Vi er behjelpelige med det meste innen vårt fag, som El-installasjoner, Rehabilitering, Nybygg, Restaurering, Elsjekken, Sikringsskap, Belysning, Sterk og svakstrøm og elektrikertjenester generelt.

Feb. 2017

Sjekk av varmekabler - bad

"De kom når de skulle, og jobben ble gjort kjapt og alt fungerte."
V
Veronica Nerland
Ålesund
ÅLESUND ELEKTRO AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Skifte til smart-termostat på bad

6002ÅLESUND

Hei, ønsker å få skiftet termostat på badet. Har en "smart" termostat som ønskes skiftet til. Ny termostat: Namron Zigbee Touch.

Legge varmekabler og tilkopling

6013ÅLESUND

Ønsker å få lagt varmekabler på betonggulv, ferdig med termostat og tilkoplet elektrisk anlegg. Kabler og termostat må være av god kvalitet. Gangen der varmekablene skal legges er 130x205cm. Jeg river skap og gulv selv. Kurs nummer 9 går til gangen. Det kan virke som at den nederste av de tre bryterene ikke er i bruk. Sikringsboksen ligger i naborommet til gangen, på andre siden av bakveggen inni skapet.

Varmekabler innkjørsel, varmepumpe og elbillader

6009ÅLESUND

Legge og montere varmekabler i 4 hjulspor til carport, montere elbillader carport og varmepumpe og innstallere varmepumpe.

Termostat bad

6003ÅLESUND

Har en termostat på badet som skrur seg av og på. Det virker som den kortslutter. Dette fører til at jeg ikke får varmekablene i gulvet til å holde seg på. Jeg ønsker å finne ut hva som er problemet og bytte termostaten hvis det er der problemet ligger.

Varmekabler og flislegging bad

6017ÅLESUND

Vi har nettopp kjøpt leilighet, men våtrommet må ha hjelp. Det er påvist hulrom under noen fliser, det er varmekabler som ikke fungerer og det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er også hensikstmessig å skifte ut slukløsnigen/enkel utførelse av tettesjikt i sluk.

Sjekke varmekabler/termostat på badet og vifte på badet

6013ÅLESUND

Varmekablene på badet har fungert litt svingende. Ønsker noen som ser på dette samt vifte på badet