Skal du legge varmekabler i Moss?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Moss på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge varmekabler i Moss?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Moss på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber knyttet til varmekabler i Moss

Varmekabler bad

1531MOSS

Varmekablene på badet mitt fungerer ikke lengre, jeg håper det er termostaten, men jeg er ingen håndtverker. Det må også koble opp lys over speilet.

Gulvvarme+stikkontakt

1511MOSS

Ønsker pris på legging av gulvvarme under laminatgulv. Ønsker også pris på 4 stikkontakter, pluss ett lampelunkt i tak. Rommet er på 7,5 m2 Det er strøm frem til rommet.

Elektriker i forbindelse med renovering av bad

1511MOSS

Vi skal renovere et lite bad. Fra elektriker trenger vi varmekabler i gulv og tilkobling av strøm til taklampe, vifte og stikkontakt. Gulvflaten er 2 x 2m. Varmekabler skal støpes ned med våtromsbelegg over. Det er dusjkabinett. Tilførsel er klar ved dør.

Skifte regulator til varmekabler på bad

1531MOSS

Varmekablene på badet sluttet plutselig å virke. Det kan være et problem med Microreg - den lyser et lite øyeblikk og så slår den seg av. Det er ingen varme i varmekablene. Vi ønsker samtidig også å få satt på en bryter til baderomsviften. Den styres nå utelukkende av fukt-nivået.

Skifte termostat til varmekabler

1597MOSS

Såvidt jeg kan forstå så må vi skifte termostat til varmekabler på et bad. Hjulet snurrer uten noe motstand/klikk. Ønsker jobben utført så fort som mulig. Og pris inkludert arbeid og deler.

Feilsøking og reparasjon varmekabel kjøkkengulv

1597MOSS

Varmekablene i kjøkkengulvet synes å virke dårlig (men er ikke 100% defekt). Ønsker feilsøking for avdekking av eventuelle problemer, og potensielt reparasjon hvis mulig.

Siste evalueringer
Oppsett og oppkobling av varmekabler til bad på gulv.

Meget hyggelig elektriker og flink på det han gjør!

Sep. 2019
S

Shahrukh om MIKRO ELEKTROSERVICE AS

Dilling
Bygge bad

Veldig fornøyd med resultatet. God dialog og nøye med detaljer noe som gjorde at jeg fikk akuratt det badet jeg så for meg.

Aug. 2019
A

Aleksander om Murmester Petter Storm

Rygge
Strøm i gang og på terrasse, og flislegging

Kan anbefales på det sterkeste. Hyggelige folk som gjorde det de skulle til rett pris og tid

Mai 2019
T

Torstein om MIKRO ELEKTROSERVICE AS

Moss
* Fortsatt ledig: BADEROM

Mann som har store kommunikasjons problemer. Byttet tid gjentatte ganger. Ryddigheten var elendig. Jobbet på bad men kastet fra seg arbeidstøyet på kjøkken benken og skoene på kjøkkengulvet. Gikk han i kjøkken skapene og forsynte seg med boller som han brukte i arbeidet. Tok ned en stabel med boller som da ble møkkete og måtte vaskes. Den han bruke måtte kastes. Dette uten å spørre om lov. For å finne dette må han har "rotet" rundt i kjøkkenskapene. IKKE LOV Å ÅPNE SKAPER ELLER "SNOKE" DER MAN JOBBER. REGEL 1. Selve jobben han gjorde er sikkert greit og gutta han leide inn som elektriker og folk til fliselegning ser bra ut. Fuge arbeidet i overganger til vegg kunne vært bedre utført

Mai 2019
T

Terje om LARSENS BYGGSERVICE AS

Ski
Renovering av bad

Ble veldig fornøyd med sluttresultatet og en god pris på et godt utført arbeid. Når det oppstod utfordringer underveis opplevde vi Berntsen som imøtekommende og løsningsorientert ovenfor våre ønsker og meninger. Viktig å ha en god dialog underveis for å unngå språkvansker /ha god forståelse mellom bruker og murere etc.

Mars 2019
L

Linn Julie om BERNTSEN BYGGCONSULENT & JELØY BAD

Larkollen
Varmekabler 40m2 i stue, tregulv

Veldig fornøyd med arbeidet, og gir min varmeste anbefalinger.

Nov. 2018
T

Tove Mathilde om SARPSBORG ELEKTRO AS

Moss
Legge varmekabler og flislegger yttergang

Gjorde jobben til avtalt pris og tid. Opptatt av å levere et godt resultat og flink til å finne løsninger i et litt motvillig gammelt hus

Okt. 2018
K

Kristin om MIKRO ELEKTROSERVICE AS

Moss
Varmefolie anneks ca 16m2

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De kom til avtalt tid, med godt humør, og gjennomførte til avtalt pris.

Juni 2018
A

Andre om Råde Elektro As

Moss
Nytt elektrisk anlegg på bad

Veldig hyggelig, pålitelig og ikke minst dyktig. Anbefaler på det varmeste.

Mai 2018
S

Sissel-Iren om OPPLYST ELEKTRO AS

Løvenstad
Bytte termostat på bad

Grei pris, ikke av de billigste, men de kunne stille på kort tid og jobben ble raskt og effektivt utført. Er meget fornøyd med resultatet. Anbefales!

April 2016
A

Aslak om Storm Elektro Moss As

Moss
Demontere ledninger, sette nye punkter

Bra service. Pålitelig.

Okt. 2015
S

Sigrid Og Anders Edin om ANDERSEN ELEKTRO AS

Moss
Varmekabler og strøm til hvitevarer

Rask tilbakemelding og igangsetting. Godt utført jobb. Jobben tok nok lengre tid enn hva de først antok. Nok derfor regningen ble en del høyere enn prisoverslaget. Positivt at de raskt og vederlagstfritt flyttet en kontakt som var plassert feil.

Mai 2015
R

Roy Eirik om ANDERSEN ELEKTRO AS

Moss