Skal du legge varmekabler i Halden?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Halden på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du legge varmekabler i Halden?

Varmekabler må legges av sertifisert elektriker. Da er du sikker på at arbeidet er utført etter gjeldende lover, og at varmekablene er trygg i bruk. Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Halden på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte elektrikere som hjelper med varmekabler i Halden
Elektrosmia Installasjon AS logo
Promotert
Elektrosmia Installasjon AS
Trosvikstranda 46/48, 1608 Fredrikstad
4.8(210)

Om bedriften

Elektrosmia Installasjon AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Moss, Våler (Viken), Fredrikstad, med 4.79 av 5 stjerner fra 210 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Elektrosmia Installasjon AS

Rikelektro AS logo
Promotert
Rikelektro AS
SØRLIFJELLET 4, 1788 HALDEN
4.8(135)
Topprangert

Om bedriften

Rikelektro AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Rakkestad, Indre Østfold, Sarpsborg, med 4.84 av 5 stjerner fra 135 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Rikelektro AS

VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS logo
Promotert
VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS
Vestbyveien 29, 1543 VESTBY
4.7(287)

Om bedriften

VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, med 4.69 av 5 stjerner fra 287 oppdragsgivere.

Les erfaringer med VESTBY ELEKTRO-SERVICE AS

Moderne Elektro As logo
Moderne Elektro As
Smalvollveien 63, 0667 Oslo
4.7(832)

Om bedriften

Moderne Elektro As har utført flere jobber fra Mittanbud i Nittedal, Oslo kommune, Lørenskog, med 4.70 av 5 stjerner fra 832 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Moderne Elektro As

EN ELEKTRO AS logo
EN ELEKTRO AS
Gamle Hobøl vei 33, 1550 Hølen
4.7(263)

Om bedriften

EN ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Bærum, Asker, Nordre Follo, med 4.68 av 5 stjerner fra 263 oppdragsgivere.

Les erfaringer med EN ELEKTRO AS

Vis flere selskaper
Siste jobber knyttet til varmekabler i Halden

5 år gammel varmekabel har sluttet å fungere.

1767HALDEN

Hei. Litt over 5 år gammel varmekabel har sluttet å fungere. En som kan feilsøke og reparere . Hvis det er termostat , så ønskes det pristilbud på det slik at den kan byttes ut . Hvis det ikke er det , ønsker jeg en befaring rundt det .

Holder på med å innrede leielighet i bolig

1785HALDEN

Det innebærer stoppe en del vegger, isolering Kappe en vegg for nydør Inrede nytt kjøkken og dusj i leiligheten

Pusse opp gammelt bad

1776HALDEN

Det er plater og belegg på gulv i dag. Belegg skal fjernes og legge gulvvarme. Fliser eller belegg legges over gulvvarme. Nye rør til vask, dusj og do. Fjerne eksisterende vegger Bygge opp nytt med Våtromsplater på to vegger og malt gips på 2 vegger. Jobben skal utføres i blokkleilighet i Halden Leiligheten står pt. tom Badet er på 6m2

Diverse elektrisk arbeid

1777HALDEN

Har en hybel som bygges om og ønsker da tilbud på slavemåler, lite sikringsskap i hybel, kobling av varmekabler 4kvm bad og kurser til kjøkkenkrok, bad og vvb. Må trekkes ny dimensjonert kabel fra 2etg til nytt skap i hybel. Kan selv gjøre grovarbeid og trekke kabler ved avtale.

Finne ut hva feiler varmekabler på bad

1769HALDEN

Varmekablene på badet har sluttet å varme. Kontrollpanel viser at de er på. Jeg behøver hjelp for å finne ut hvor feilen ligger, i kontrollpanelet eller selve kablene.

Elektrikerarbeid

1777HALDEN

Har en hybel som bygges om og ønsker da tilbud på slavemåler, lite sikringsskap i hybel, kobling av varmekabler 4kvm bad og kurser til kjøkkenkrok, bad og vvb. Kan selv gjøre grovarbeid og trekke kabler ved avtale.

Siste evalueringer
Nytt gulv i vinterhage og ny terrasse utenfor vinterhagen

Vi kan virkelig anbefale dette firmaet. Hyggelige og dyktige håndverkere som holder avtaler, følger opp jobb, nøye med detaljer. Alt til konkurransedyktige priser. Hos oss har det vært både grunnarbeider med støping av gulv (med varmekabler med god og smidig koordinering med elektriker), ned- og oppmontering av skyvedører i vinterhage, riving av gammel og bygging av ny terrasse og flislegging av gulv. Alt godt utført og til avtalt tid.

Sep. 2016
R

Roy Einar Magne om Krysiak Bygg-Og Vaktmesterservice

HALDEN
Lys på bad og i skap på kjøkken har brent og er istykker.

Passe hurtig svar og evaluering av jobb. Startet jobben etter avtalt tid på kveldstid og endte på avtalt pris. Vi ba om ordentlig kvalitet lys og utført jobb og det fikk vi. Meget fornøyd med resultatet på denne jobben

Juni 2013
A

Atle om Kvamme Elektro AS

Halden
Varmekabel virker ikke som den skal - vurdere feil/evnt fikse

Passe hurtig svar og evaluering av jobb. Godt fornøyd igjen med denne resultaten fra denne bedriften. Vil brukes igjen og anbefales videre

Juni 2013
A

Atle om Kvamme Elektro AS

Halden