Varmekabler i Drangedal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Rive og bytte gulv i ytter gang

3750DRANGEDAL

Rive gammelt gulv med varmekabler og legge nytt og installere nye varmekabler i liten gang.

KJEASEN 19, DRANGEDAL - NYTT ELEKTRISK ANLEGG

3750DRANGEDAL

I forbindelse med oppussing av eldre enebolig, skal hele det elektriske anlegget fornyes, inkl. nytt inntak og sikringsskap. Det legges lavspent varmekabel under gulvspon i bjelkelag i nytt bad. Det forutsettes at elektriker gjør seg kjent med forholdene på stedet innen han gir sitt anbud.

Støping av platting til hytte

3750DRANGEDAL

Ønsker anbud på forskaling/støping av fundament til hytte. Type Hemsebo av Drammens Hus Og Hytter. http://dhh.no/katalog_hytter/hemsebo/ Samt legging av vann og avløp i såle i henhold til tegning, bad/kjøkken. Varmekabler med gulvføler i stue/kjøkken, bad og gang. Tomten vil være opparbeidet med noe maskinkult/pukk. Lokasjon: Telemark, Gautefall, Rytterspranget.

Elektriske mangler

3760NESLANDSVATN

Trenger en registrert installatør til å; - Feste løse kabler ( kjøkken, yttergang, bod) - Kabel til garasje må ha mekanisk beskyttelse på yttervegg på husvegg og garasje - Kabel på yttervegg må legges opp permanent - Kabel/ledning på bad mangeler akseptabel avsluttning - Div andre små ting som bytte av lysbrytere og koblingsbokser og muligens ledninger

Gjøre om vaskerom til bad

3750DRANGEDAL

Hei skal gj&oslash;re om et vaskerom i kjeller&nbsp;til bad ca 2m bredde og 4 m lengde her m&aring; det ogs&aring; v&aelig;re plass til dusj og vaskemaskin vrmtvannsbereder vask og skap til samt klosett p&aring; veggen,<br/> som man ser av bildene er det en forh&oslash;yning p&aring; gulvet hvorp&aring; vaskemaskin st&aring;r i dag. tenkte &aring; flislegge med varmekabler og flis p&aring; veggene.<br/> r&oslash;rene fra klosett i andre etasje g&aring;r ned i taket p&aring; vaskerommet og gjennom veggen &aring; ut i kasse i gangen.