Varmekabler - Kongsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Søker godkjent elektriker

3610KONGSBERG

-Legge varmekabler på bad ca 6 kvm -Spotter i tak pluss stikkontakter

Pusse opp baderoms gulv

3610KONGSBERG

Badet er fra år 2009 og er 2,10x3,50 stort. Det er ingenting teknisk galt med badet, men vi ønsker å pusse opp av estetiske årsaker. Badet består av vinylgulv og baderomstapet. Det er en radiator på kortsiden av veggen. Vi ønsker å: -Bruke varmtvannet fra radiator til å legge gulvvarme. -Få fliser på gulv (Enten oppå gammelt vinylgulv eller at det rives og ny membran + flislegging) -Lage oppsett for vegghengt toalett. -Evt rådgivning til layout, skjule rør, etc. Ønsker papirer på alt rørleggerarbeid og evt membran.

Bytte bryter regulator varmekabel bad

3615KONGSBERG

Nobø gulvtermostat som styrer varmekabler under fliser på badet har sluttet å fungere. Type Nobø TAB 22 er defekt(sprukket og øsdelagt .Varmekabel skal være ok. Nobø analog bryter TAB har utgått og må erstattes med noe med tilsvarende funksjon

Elektriker til legging av varmekabler badegulv

3619SKOLLENBORG

Søker etter elektriker til legging av varmekabler på badegulv 6 m2. Vi har kabler for installering.

Montering av varmefolie i leilighet

3612KONGSBERG

Heisann! Jeg ønsker et tilbud på montering av varmefolie i gang, stue og kjøkken. Jeg tipper at det er snakk om ca 29 kvadrat. Det kan også nevnes at jeg mulig har en ledig 16A kurs som kan bli brukt til oppkobling, men sikringskapet kommer til å trenge en jordfeilbryter. Det er for øyeblikket ikke montert gulv her, men dette skal gjøres av en snekker så fort varmefolien er lagt. Med tanke på budsjettbegrensningene mine, ville jeg sette pris på om du kunne tilby en ganske rimelig og kostnadseffektiv løsning for denne installasjonen. Jeg har ikke akkurat det høyeste budsjettet :)

Varmekabler og stikkontakt

3616KONGSBERG

Skal legge varmekabler i gang. Trenger montør til koble opp ny kurs til varmekablene, stikkontakt og lys. Det er ett eldre hus så det kan være noe utfordringer.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud