Varmekabler i Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Legg av Varmekabler + 2 kontaktet

3770KRAGERØ

Skal legge varmekabler på bad ca 12 kvm, flytte 2 stikkontakter og forlenge tak-kontakt med ca 0,5-1 m.

Legging av varmekabler og flis

3772KRAGERØ

Ønsker tilbud på legging av varmekabler og flis i gang (Ca 14 kvadratmeter), varmekabler og flis på toalettrom (Ca 1,5 kvadratmeter) og montering av nytt toalett og servant.

Legge varmekabler på kjellergulv av betong.

3790HELLE

Jeg ønsker å få lagt varmekabler/folie på et rom på ca 9 m2 i kjelleren. Gulvet er betong og vi tenker å legge tarkett el.l. på gulvet etterpå. Det er strøm i rommet i dag, men om kursen holder til kabler også vet jeg ikke. Skal bli garderobe for primert yttertøy, så trenger ikke mye varme, men en lunk på beina.

Finne feil i varmekabel

3770KRAGERØ

Når vi skrur på varmekabel i gulv - går sikringen

Varme i gulv

3788STABBESTAD

Har ett rom på ca 15 m2 som jeg gjerne vil ha lagt varmekabler/folie på før jeg legger parkett. Må også få det tilkoblet strømnettet.

Prisoverslag Baderom

3790HELLE

Trenger noen som kan komme å se og lage et Prisoverslag til totalrenovering av tilrettelagt baderom. Ca 3m×3.5m mulighet for utvidelse (separst vaskeroms del) skyvedør og ingen/lav dørterskel, innebygget dusj på gulv, badekar og oppbygget vaskemaskin/tørketrommel rør, strøm og varmekabler. Rommet ligger i kjeller etasje.