Varmekabler i Tysvær

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Tysvær

ELEKTRO & BYGG AS

Elektro & Bygg AS er et lite elektrofirma som holder til på Haugalandet. Vi utfører elektrotjenester innen boliginstallasjon og næringsbygg herunder rehabilitering, tilbygg og nybygg. Vi har konkuransedyktige priser og bruker kun annekjente produkter som er godkjent. Vi hjelper deg med både planlegging/prosjektering og selve utførelsen av jobben. Vårt mål er å levere topp kvalitet og service til konkurransedyktige priser. Ser helst at det brukes Mail da vi på dagen, er hos kunder. Mvh  Elektr...

Se mer
Sep. 2015

* Fortsatt ledig: Legging og tilkobling av varmekabler på bad

"Bra firma som bør prøves."
S
Stig
Nedstrand
ELEKTRO & BYGG AS

HELGEVOLD ELEKTRO AS

Helgevold Gruppen er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet. Vi skaper smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag og har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon, telekommunikasjon og rådgivning. Vi leverer gjennomtenkte løsninger til alle typer bygg og anlegg, vi tenker grønn teknologi, og tar vårt miljø ansvar.

Nov. 2018

Renovere 8kvm bad

"Jobben ble utført etter avtalt tid og slik vi ble enige om på befaringen som ble utført i forkant av jobben. Jeg hadde noen spørsmål til utførelsen av jobben som ble kommunisert etter vanlig arbeidsdag med utførende person."
H
Hein
Tysværvåg
HELGEVOLD ELEKTRO AS

DIMA MURERFIRMA AS

Med 20 års erfaring i yrket gjøres alt arbeid innen flislegging, gulv, mur og puss. Dette inkluderer gyldig våtromsattest og selvfølgelig sentralt godkjenning. Dokumentasjon på jobben som blir gjort er inkludert alltid i prisen! Vi garanterer kvalifisert og gjennomført arbeid av både rehabilitering og nybygg. Vi ser fram til å gjør dere fornøyde!!!

Des. 2014

Renovering av bad.

"Dima Murerfirma utførte jobben på en fortreffelig måte. Fliseleggeren var dyktig og behjelpelig på alle måter. Jeg vil ikke ha noen tvil med å anbefale Dima Murerfirma til andre som vil renovere og fliselegge bad mm. Svært fornøyd :)"
B
Bjørn Jarle
Hervik
DIMA MURERFIRMA AS
Siste registrerte jobber

Varmekabel i baderom

5563FØRRESFJORDEN

Varmekabler varmer ikke opp.

MOntering av termostat til varmekabler

5570AKSDAL

Trenger godkjent montering av ny termostat til varmekabler i hagestue. Gulv- og romføler. Bytte fra manuell termostat til Namron Thermostat Touch Zigbee 16A. Må dokumenteres utført av fagfolk.

Bytte termostat varmekabler

5570AKSDAL

Ønsker å bytte termostat til varmekabler. Det er et hus fra 87. Tror det er regulator som styrer disse i dag. På bad oppe er det kun vanlig bryter uten trinn. I kjeller etasje er det 1 2 3 bryter. Ønsker termostat med mulighet fra natt senk og mulighet til styring via app/smarthus.

Skifte termostat på bad

5563FØRRESFJORDEN

Har en termostat på bad som har tatt i bruk farger som rødt, gul og grønn. Grønn er fargen som lyser når temp er i henhold til innstilling, rødt når varmekabler er i drift, nå blinker den konstant grønn og rød, når jeg trykker bryter av blinker den gul. Kablene er på 830 watt. Tenker det er dags og oppdatere denne termostaten og trenger derfor noen som kan levere både produktet og tjenesten. Ønsker en termostat som kan stilles inn på faktisk temp og ikke en skive som i dag. Termostaten måler kun luft, det er ikke lagt føler til gulv. Send gjerne over forslag til termostat som er designet til våtrom og pris for hele oppdraget inkl mva. Mvh Jan Terje

* Fortsatt ledig: Varmekabler Vaskerom

5563FØRRESFJORDEN

Skal støpe nytt gulv i vaskerommet. Trenger elektriker til å legge varmekabler. Rommet er 18kvm

Varmekabel 18 m2 hagestue

5563FØRRESFJORDEN

Jeg ønsker tilbud på 18 m2 varmekabel til en hagestue. Jeg sørger for priming og overstøp selv.