Varmekabler i Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Varmekabler i Holmestrand

Moderne Elektro As

På mittanbud.no siden 2011 Kontakt oss dersom du ønsker solceller på ditt tak. Moderne elektro er autorisert og anbefalt av Tesla for installasjon av Tesla sine ladestasjoner. Vi er også autorisert av Easee, Waybler Defa, og leverer komplette løsninger for lading av elbiler i sameier/borettslag. Vi utfører også elektriske installasjoner i boliger.

April 2023

Installere Zaptec Go, bytte ut gamle gulvvarme termostater, ny el punkt på tarrase.

"Jeg vil anbefale selskap på det sterkeste. De er proff og utfører jobb fort og efektivt. Det som er viktig er at alt ser fint ut."
A
Adrian
Sande i Vestfold
Moderne Elektro As

ELKIRURGEN AS

Elkirurgen er en bærekraftig, miljøvennlig, rimelig og varig måte å få varmen tilbake i gulvet på. Vi har høy faglig kompetanse og innehar alle nødvendige sertifikater og godkjenninger for arbeidsområdet. Elkirurgen har erfaring med feilsøking, skadebegrensning og reparasjoner av varme- og kraftkabler i over 10 år. Vårt fokus er at du som kunde skal føle deg godt ivaretatt og få en god opplevelse av vårt arbeide. Med kirurgisk presisjon, og i de aller fleste tilfeller, repareres kabelen på en...

Se mer
Mars 2023

* Fortsatt ledig: Varmekabler og fliser i gang

"Vi er superfornøyd med jobben Thomas gjorde hos oss. Han var flink, effektiv og veldig hyggelig. Har allerede anbefalt han videre til venner og familie"
K
Keemy Katrin Nahiry
Oslo
ELKIRURGEN AS

SEABEK AS

Seabek AS er et elektro- og automasjonsfirma som utfører alle typer elektriske installasjoner for privat og offentlig sektor. Seabek AS er et lite elektrofirma som nå er i en fase hvor vi blir flere. Jobbene våre er hovedsakelig for privatpersoner, her leverer vi alle type elektriske installasjoner. Hus, hytter, industri og styringssystemer for lys og varme. Vi har også spesialisert oss på bygging av automatiserte styringssystemer og tavler.

Jan. 2020

Legge nye varmekabler

"Ikke annet å si enn kjempebra! God kommunikasjon hele veien i prosessen (til tross for at tilbyder var på andre siden av kloden på daværende tidspunkt), profesjonelt utført arbeid og god pris sammenliknet med andre tilbud. Effektivt. Imøtekommende. O..."Se mer
E
Elena
Sande i Vestfold
SEABEK AS

PEC ELEKTRIKER'N AS

For å være nærmere våre kunder i innlandet har PEC Elektriker 'n etablert et kontor på Revetal. PEC Elektriker 'n består i dag av omlag 10 ansatte som alle bor i det området vi jobber i. Kort vei til kunden er god økonomi for alle! Hovedtyngden av våre jobber er serviceoppdrag i bolig, næring og landbruk. Ring oss i dag for avtale og vi tar gjerne en gratis befaring.

Okt. 2015

Trenger elektriker for oppføring av nytt tømmerhus

"Kan absolutt anbefale disse! Ved neste boligprosjekt håper jeg og kunne benytte dem igjen."
B
Bernt
KVALØYA
PEC ELEKTRIKER'N AS
Siste registrerte jobber

Varmekabel i gangen under flis,varme folje under laminat i stua.Dowligt i tak,stua og koridor

3085HOLMESTRAND

Trenger en flink elektriker for å lege varmekabel, lege varme folje og dowlagt i tak

Legge varmekabel på 2 rom.

3070SANDE I VESTFOLD

Dette er et bad på 5m2 og ett wc på 3m2. Alt er klargjort. Trenger kabler, termostat og få dette lagt.

Installere Zaptec Go, bytte ut gamle gulvvarme termostater, ny el punkt på tarrase.

3074SANDE I VESTFOLD

Hei, jeg trenger tilbud på installasjon av Zaptec Go på Husvegg. Ca 5 meter fra sikringsskap. Bytte ut gamle termostater til nye. Det krever å flytte ned ca 2-3 centimeter nåværende installasjon. Legge til en kontakt for el markise på tarrase. Alt skal i Boligmappa med faktura.

* Fortsatt ledig: Varmekabler og fliser i gang

3083HOLMESTRAND

Vi har en gang på ca 2x2,5 M som skal fliselegges og vi vurderer også å legge varmekabler. Vi ønsker fagperson på det elektriske. Parketten er kappet og klar til 60x60 fliser. Send meg gjerne en estimert pris før befaring.

Bytte termostater for gulvvarme

3083HOLMESTRAND

Trenger å bytte 2 termostater til varmekabler + feilsøke gulvvarme på stue samt eventuelt bytte 3 termostater

Legge varmekabler og koble på strøm - betongunderlag ca 5 kvm.

3083HOLMESTRAND

Varmekabler i gang på betongunderlag. Må kobles til strøm, helst skjult anlegg om mulig. Vegger i gips. To eksisterende stikkontakter for å koble på strøm. Legger selv avrettingsmasse og til slutt mikrosement over. Jeg har dermed ikke mye å bygge på, må derfor ha lavtbyggende varmekabler. Har ca 1,5cm å jobbe på for at det skal gå flust med fotlister og parkett i resten av gangen.